- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi kararvermek
merhaba arkadaşlar... yardımınıza ihtiyacım var.. 14 yaşında bi yiğenim var benim abimin oğlu. görüp görebileceginiz en akıllı en zeki en başarılı çocuklardan biri. ancak öyle bi durumla karşı karşıyayımki ne yapacagımı bilemedim. abim ve yengem resmi olarak boşanmışlar ama arada sırada görüşüyorlar. Anne deseniz çocuk ne isterse yaptı bugune kadar ve yapmaya devam ediyor. baba deseniz alkolik içkiyi bırakamıyor. yani anlayacagınız cocuk kendi kendine büyüdü. ne anne sevgisi ne baba ilgisi yok. biz halaları elimizden geleni yapmaya calıstık ama uzak oldugu için evlerimiz son zamanlarda araya mesafe girdi. ve ögrendikki ateist olmuş. dün akşam bize getittirdim. konuştum saatlerceeeeee. ama düşüncelerini çürütemedim. Allahın varlıgına inandıramadım. evreni Allah yarattıysa yaratanı kim yarattı diyor. ve bunun gibi bi çok düşünce. ayrıca kedileri sevmeyen cocuk kedilere karşı aşk duymaya başladı gördüğü her kediyi seviyor. anlam veremedim. onunki hayvanm sevgisi değil sadece kedilere bi düşkünlük yaşamaya başladı. çıkmaza girdim arkadaslar..nolursunuz akıl verin bana. yetemedim ben yiğenima. bi cocugun yarınları tehlikede. bileniniz böyle bişey yaşayanınız bçyle bi durumla karşılananız varsa nolursunuz yardım etsin. şimdiden yardımlarnız için teşekkür ederim...![]()
![]()
aklı yerinde olduğuna göre din hakkındaki düşüncelerinde özgür. bence bu konuda baskı yapmayın. belki de aklına yatmıyor din düşüncesi. benim eşim de son bir kaç yıldır din hakkında sorgulamalar yaşıyordu. en sonunda ateizmi seçti. ona sadece saygı duyabilirim.
kedileri seviyor diye kesip yiyecek değil merak etmeyin :) ateizmle satanizmin yakından uzaktan ilgisi yok. düzgün ve ahlaklı bir insan olarak yetişmesi için illaki bir dine inanmasına da gerek yok.
ekleme: eğer ateist olmasını din bilgisinin eksik olmasına bağlıyorsanız islamiyet ile ilgili yaşına uygun bir kitap alıp kendisine hediye edebilirsiniz.
Son düzenleme: