yiğit tiftikçioğlu rinoplasti

ipekBLN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
23
0
86
38
İzmir
Arkadaslar, burun amelyati icin izmirden doktor ariyorum, yurt disindan geliyorum.. favorilerim suan sezgin öztürk ve ibrahim korhan, ama yigit tiftikcioglu hakkinda sirf iyi seyler okudum. acaba amelyat olanlar detaylaro anlatip foto ekleyebilirmi, cünki hic yaptigi burunlarin resimlerini göremedim..
simdiden tesekkürler

facebookta hastalarının oluşturgu bir grup var ve epey fotograf paylaşımı mevcut. bir üye olun isterseniz.

Benim burnumu Yiğit bey yaptı çok menunumm ..Albümüme bakabilmeniz için sizi takibe alıyorum.

Guruba katılacakları yalnızca grup admini veya Yiğit beyin kendisi onayladığı için bazen onay gecikebiliyor . Ben de bir gün beklemiştim .

Merhaba size bişey sormak istiyorum ben de yiğit bey e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama ege üniversitesinde tomografi sırası çok olur mu diye düşünüyorum siz 3 boyutlu tomografiyi nerden çektirdiniz ?

Çiğli Araştırma hastahanesinde çektirdim
CD olarak isteyin 200 tl idi ya da o civarda fiyatı

Yalnızca 3D tomografi için gitmemiştim Ben o hastahanede başka bir doktora ameliyat olacaktım , muayeneye gittiğimde çektirdim ,ameliyat edemeden o doktorun tayini çıktı .Daha sonra Yiğit beyi buldum .
Ama hastahaneye telefon edip bilgi ve randevu alabilirsiniz biz 182 hattını kullandık randevu için.

Facebook grubuna katıldınız mı ? Orada doktor bey de sorularımızı yanıtlıyor .

merhaba hanımlar,

Yiğit bey'e nasıl ulaşabilirim..? Dışarda muaynehanesi var mı ? hastandene ulşamk amümkün değil ,heir dısından gideceğim bende

şimdiden teşekkürler

Facebook'ta Prof.Dr. Yigit Ozer Tiftikcioglu ile Estetik ve Bilgi Paylasim Grubu var , sayfaya giriş için onay isteyin , kendisi ve admin onaylıyor .Ayrıca hastahaneyi arayıp santralden sekreterinin telefon numarasını isteyip randevu alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, ben Yiğit Bey hakkında bir başlık açmıştım ama yazan olmadı. Belki burada gören olur. Revizyon ameliyatı olmak istiyorum, daha önceki ameliyatta burun kemiğim aşırı törpülendi. Yiğit Bey'den randevu aldım, tomografi çektirip gitmeyi düşünüyorum ama açıkçası çok korkuyorum.

Yorumlaırn büyük bölümü olumlu ama Yiğit Bey'e ameliyat olup daha sonra revizyon ameliyatı olan birkaç kişi de var sanırım. Daha önce Facebook sayfasına üye olmuştum ama sonra syafadan çıktım. Sanki hocanın yaptığı burunların özellikle columellar kısmı yukarı çekilmiş gibi geldi bana. Ne yapacağımı şaşırıdm:( Burnumun kendi eski hâline benzemesini istiyorum daha da kötü olacak diye çok korkuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben Yiğit Bey hakkında bir başlık açmıştım ama yazan olmadı. Belki burada gören olur. Revizyon ameliyatı olmak istiyorum, daha önceki ameliyatta burun kemiğim aşırı törpülendi. Yiğit Bey'den randevu aldım, tomografi çektirip gitmeyi düşünüyorum ama açıkçası çok korkuyorum.

Yorumlaırn büyük bölümü olumlu ama Yiğit Bey'e ameliyat olup daha sonra revizyon ameliyatı olan birkaç kişi de var sanırım. Daha önce Facebook sayfasına üye olmuştum ama sonra syafadan çıktım. Sanki hocanın yaptığı burunların özellikle columellar kısmı yukarı çekilmiş gibi geldi bana. Ne yapacağımı şaşırıdm:KK43: Burnumun kendi eski hâline benzemesini istiyorum daha da kötü olacak diye çok korkuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadasım hala oldun mu bilmem ama o adama sakın olma benim ve konustugum 4 kısının daha hayatını kararttı yıgıt denen doktor

Prof olmus ama en basit burunları bile yapamayan bir kısı sırf bu adama burada iyi dedikleri İcin 1.5 sene once ızmırde egede ben de ameliyat oldum sonuc berbat bir cok kısının burnu egrı kaldı birinin kanadı cokyu benim burnu da fazla oymus ve kalın duruyor guzel im burnum gitti su doktora iyi diyenler ovenler sız 100 kısıden 30 falansınızdır bu adama ameliyat olmayın kardeşm

merhaba hanımlar,

Yiğit bey'e nasıl ulaşabilirim..? Dışarda muaynehanesi var mı ? hastandene ulşamk amümkün değil ,heir dısından gideceğim bende

şimdiden teşekkürler
Ben ve 4 tane sırf konustugum kısı memnun degil o Facebook sayfasında da olumsuz yorum yaptım atıldım burnumu gısterdım mıdyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmus diye dalga geçtiler mahvetti burnumu yıgıt ozer tıftıkcıoglu

Back
X