Yıkama yağlama bekleme

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba kızlar önceki konularımdan bilen bilir beni eşim soğuk bir insan sevgi gösterilerinde Bulunmaz fazla son zamanlar tartışmalar arttı çalışma saatlerinin uymadığından çok Göremiyoruz birbirimizi iki lafın biri çocuğu fazla göremiyorum vs ben de dedim ki ya beni hah bunu diyeceğini biliyordum dedi. Benden yıkama yağlama bekleme beni değiştirmeye çalışırsan üzülen sen olursun geçen de soğukluğundan şüphelendim merak etme seni aldatmaya kalksam bile oluğu düşünür yapmam vs dedi. Çocuğa kıyamam. Arkadaşlar bu laflar ciddi manalar mı ifade ediyor ben mi iyice doldum ne olur akıl verin ya işin içinden çıkamıyorum. Gurbetteyim paylaşacağım kimsem yok beynim sürekli bunlarla meşgul...

ben de dedim ki ya beni hah bunu diyeceğini biliyordum dedi. Benden yıkama yağlama bekleme beni değiştirmeye çalışırsan üzülen sen olursun geçen de

Bu adamlarla nasil ortaligi ayaga kaldirmiyorsunuz anlamiyorum. Bu ne ya? Ben senin esinim. Hayat arkadasinim. Insan dusmanina yapar bunu. Sirf laf sokmak icin firsat kollayan sacma sapan bir adam. Karisini ozlemek ne zamandan beri yikama yaglama oldu. Sen ne avam kiro bir adamsin. Ben sende ne bulmusum ne diye evlenmisim.
Bunlar benim icimden gecenler. Aldatma olayina girmiyorum bile. Gecen sefer ki durumu da farketmis. It gibi biliyor. Insan sevdigi kadinin sogukluguna bu tepkiyi mi verir.
Size nasil davraniyosa ayni muameleyi hakediyor. Ama yok iste severiz yikariz yaglariz biz. Yuz verirsin ayiya.

çok itici bir eşiniz var bende sırf çocuk için boynuzlamadım seni yoksa ohooo derdim sanırım bana böyle bişi dese..

ya öyle sinirleniyorum ki böyle adamlara çıldırıyorum hangi özgüvenle böyle konuşabiliyor size ya

Merhaba kızlar önceki konularımdan bilen bilir beni eşim soğuk bir insan sevgi gösterilerinde Bulunmaz fazla son zamanlar tartışmalar arttı çalışma saatlerinin uymadığından çok Göremiyoruz birbirimizi iki lafın biri çocuğu fazla göremiyorum vs ben de dedim ki ya beni hah bunu diyeceğini biliyordum dedi. Benden yıkama yağlama bekleme beni değiştirmeye çalışırsan üzülen sen olursun geçen de soğukluğundan şüphelendim merak etme seni aldatmaya kalksam bile oluğu düşünür yapmam vs dedi. Çocuğa kıyamam. Arkadaşlar bu laflar ciddi manalar mı ifade ediyor ben mi iyice doldum ne olur akıl verin ya işin içinden çıkamıyorum. Gurbetteyim paylaşacağım kimsem yok beynim sürekli bunlarla meşgul...
kalas...

Back
X