- Konu Sahibi camdankalp2013
............. (yanlış link kusura bakmayın arkadaslar )
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu nerde ben ozel mesaj atamiyorum sanirim mesaj sayim az benim icin size zahmet siz yazarmisiniz o belki konuma gelir yardimci olur ne olur allah rizasi icin
mail adresi kırmayı programsız bir şekilde kendinde yapabilirsin bu sana yardımcı olabilir
[u
canim cok tesekkur ederim ben bunuda denedim
ama onun adresinde guvenlik sorusu yok telefon kod gonder demis kod gonderincede boyle bir telefon mevcut degildir cikiyor.
sonra emaile gonder scenegini tikliyorum bu seferde ayni email adresini vermis yani yine sifreyi bilmiyorumki girip emailine alayim.
mail adresi kırmayı programsız bir şekilde kendinde yapabilirsin bu sana yardımcı olabilir
[u
ama onun adresinde guvenlik sorusu yok telefon kod gonder demis kod gonderincede boyle bir telefon mevcut degildir cikiyor.
sonra emaile gonder scenegini tikliyorum bu seferde ayni email adresini vermis yani yine sifreyi bilmiyorumki girip emailine alayim.
buldummm galiba bu Google Sayesinde Facebook Çalma - YouTube![]()
[u
canım program ındırıpte yap benım esım yapmıstı bıkere
canım program ındırıpte yap benım esım yapmıstı bıkere
hangi program nerden indiriliyor virus gelsin istemiyorum
hangi program nerden indiriliyor virus gelsin istemiyorum
google yaz canımm
yahu şifreyi kırsan nolcak be güzel kardeşim.. köpek afedersin ama pok yemekten vazgecmez deşeleyipte kenidini daha cok harap etme...yapcak olan adam onu nası nası yapar farklı hotmailler acar gene yapar sen ensesinde oldugunu hissettir yeter
yahu şifreyi kırsan nolcak be güzel kardeşim.. köpek afedersin ama pok yemekten vazgecmez deşeleyipte kenidini daha cok harap etme...yapcak olan adam onu nası nası yapar farklı hotmailler acar gene yapar sen ensesinde oldugunu hissettir yeter
sagolun desteginiz icin ama ben bunu kendime yediremiyorum hazmedemiyorum kabullenemiyorum gozum cocugumu bile gormez oldu.icimden hep olmek geciyor. aldatildim.kandirildim. kendimi degersiz pis hissediyorum. neyim yetmedi diye dusunuyorum. cok sveiyordum ben onu nasil yapti. nasil arkamdan boyle isler cevirmis nasil birdaha guvenicem ona.
sagolun desteginiz icin ama ben bunu kendime yediremiyorum hazmedemiyorum kabullenemiyorum gozum cocugumu bile gormez oldu.icimden hep olmek geciyor. aldatildim.kandirildim. kendimi degersiz pis hissediyorum. neyim yetmedi diye dusunuyorum. cok sveiyordum ben onu nasil yapti. nasil arkamdan boyle isler cevirmis nasil birdaha guvenicem ona.
rabbim başka dertler vermesin bak zamanla gececek göreceksin bende zor atlattım ama geciyor üzülme ....tüm kalbimle söylüyorum ki değmez! sen degerlisin niye öyle diyorsun o herkesin ulasabildiği basit kadınlara baktı die sen degerinden bişey kaybetmedin ki ...sen önemlisin evladın var ve bunun bilincinde ol kafaya cok dolamaya gelmez bu işler bende gectim bu yollardan ve evinde pc si olupta kocam bakmaz diyen kadının alnını karışlarım ...çoook ehliimansa o başka ondanda bizde yok :)
zaten 5 farkli email adresi oldugunu farkettim ve hicbirinin sifresini ben bilmiyorum.....canim yaniyor cok yaniyor ne yapicam bilmiyorum bana dua edin cok kotu seyler olucak
zaten 5 farkli email adresi oldugunu farkettim ve hicbirinin sifresini ben bilmiyorum.....canim yaniyor cok yaniyor ne yapicam bilmiyorum bana dua edin cok kotu seyler olucak