- Konu Sahibi camdankalp2013
üç çocuğum var canim 11 senelik evliyim 10 seneden sonra bunu yaşadim kocamin hiç yanlişini görmedim bu 10 sene içinde yada kokusu çikmadi bilmiyorum ona çok güvenirdim hiç bunu yapacak biri gibi değildi ama maalesef yapti artik erkek milletine zerre güvenmiyorumAllah yardimcimiz olsun sen de kendini helak etme canim değmez erkekler için cidden değmez
![]()
kesinlikle guvenme. guvendik bak neler oluyor. inanki yasadigim onca sey hep sahteymis diyorum. bu adam benimle birlikteyken hep oynamis. fotoraflarimiza bakiyorum arada diyorum ki acaba surda su pozu verirken aklindan ne geciyordu. iste boyle sacma sacma dusunceler icine giriyorum. hayatimin bir yalandan ibaret oldugunu dusunuyorum. sahte mutluluklar yasamisiz hep diyorum. gercekten mutlu olsaydik arkamdan is cevirmezdi gozu benden baskasini gormezdi. ben tek tarafli evlilik yurutmusum. bundan sonra bana yanasmaya calisiyor bazen aklina geldikce ama artik icim almiyor herdefasinda o igrenc seyler aklima geliyor. bunu nasil asicam bilmiyorum.