Yıkılan bir hayal yeniden inşa edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de böyle düsündüm neden kurcaladın ki aklımı dedim önce sonra farkediyorum, bunu yapıp bi ömür saklamayı tercih eden bir sürü erkek varken, belki de içinde tutamaması cok da kötü bir sey degildir?
ee peki siz ne olacaksınız bu durumda. kafanız hep bu olayda kalacak nası unutacaksınız

bana anlatmasaydı ruhum duymayacaktı üzerinden bir yıl geçen bir olay sonucta. Dürüstlüğünden ve 6 yıldır sayısız güzelliğinden dolayı iyilesmeye calısmayı ben de ona hak gördüm. Umarım siz yaşamazsınız, teşekkür ederim yorumunuz için
Dürüstlük aldatılmamaktan daha önemli yani? Aldat ama dürüst ol itiraf et. Neyse.. Umarım hakkınızda hayırlısı olur!

Geçmişiniz 6 yıl ama henüz 2 aylık evlisiniz. Şuan size davranışları iyi olduğu için yani taze evli olduğunuz için affedilebilir gibi geliyordur ama yıllar geçtikçe bal aylarınız geçtikçe bu konu aklına gelecek diye düşünüyorum. Tek iyi yani kendi itiraf etmesi, yine de ilerde sorun çıkar,başa kakılır.
Bu da mümkün, peki sizce bitmesi daha mı az acı verirdi? Yıllar boyu en ufak incinmediğim insanı bunu itiraf ettiği icin dava acsa mıydım? Samimi soruyorum..

Sürenin uzunluğu ve kısalığı ile ilgili olmadığını sadece orada kendisini yalnız ve farklı bir kimlikte hissettiğini söyledi, bunu tam olarak algılayabilmem icin benim de yurt dısında böyle bir dönem gecirmem gerek belki bilmiyorum, ikimiz de tam anlamlandıramadık ancak onu yaptığı sey kendisiyle çelistiği icin rahatsız etmis ve bana anlatmak istemis
Yurt dışında yaşayan bir ablam var. Ablamın bir arkadaşı, 'onun erkek arkadaşı, ablam, ablamın erkek arkadaşı ve ben bara gittik orada o kız b.k gibi içti affedersiniz ve barda tanımadığı bir adamla öpüştü, üstelik erkek arkadaşı da orada aynı bardaydı yani. Önce öylesine konuşuyorlardı sonra dudaklarına yapıştı adamın böyle. Ben çok irite oldum ortamdan ama böyle şeyler olmuyor değil orada. Bir keresinde de ben yurtdışında yalnızdım ama nasıl böyle yalnızlıktan ölüyorum, soğuk bir havası var zaten (hava durumunu demiyorum) ortam böyle metal gibi soğuk. Erken de kararıyor hava kıştı ve kuzey bir ülke; afakanlar basıyordu. Benim lojmanda kalan bir çocuk da benden hoşlanıyor hissediyorum sürekli muhabbet etmek istiyor, ben de o kadar yalnızım ki zaman geçirmek istiyorum onunla, ne zaman ki çocuk benim elimi tutuyor falan baktım başka şeyler olacak erkek arkadaşım var dedim ona ve hemen o lojmandan ertesi gün ayrıldım, çok kötü bir psikolojiye giriyor insan.

bana anlatmasaydı ruhum duymayacaktı üzerinden bir yıl geçen bir olay sonucta. Dürüstlüğünden ve 6 yıldır sayısız güzelliğinden dolayı iyilesmeye calısmayı ben de ona hak gördüm. Umarım siz yaşamazsınız, teşekkür ederim yorumunuz için
Bir önceki sayfada lince uğramak istemeyen üye gibi bende linç yiyebilirim.
Anlık bir boşlukla öpüşme olmuş, yalnız hissetmiş bıdı bıdı anlarım eyvallah ama adam sizin yüzüne baka baka 1 sene uyutmuş. Hiç de ruhunuz duymamış.
Benim asla hazmedebileceğim bir şey değil bana yalan söylenmesi.

Aldatılmamayı ben de emin olun cok isterdim. tesekkürler
Elbette eminim :( ama inanın tavırlarınız çok safça gibi. Acaba siz de eşinize aynı şeyi deseniz, yani bende başkasıyla öpüştüm aslında.., sizin gibi affedebilirmi?

Bir önceki sayfada lince uğramak istemeyen üye gibi bende linç yiyebilirim.
Anlık bir boşlukla öpüşme olmuş, yalnız hissetmiş bıdı bıdı anlarım eyvallah ama adam sizin yüzüne baka baka 1 sene uyutmuş. Hiç de ruhunuz duymamış.
Benim asla hazmedebileceğim bir şey değil bana yalan söylenmesi.
Bir gün eğer böyle bir başlık görseydim ben de aynı şeyi yazardım sizinle.. Fakat hayat sürpriz yapmalara bayılıyor. Benim için de kolay değil inanın, umarım siz yaşamazsınız. Biz de atlatırız..

Esınız sadakat acısından sınanmıs ve Sinavi gecememıs bir kisi. Bir kere bunu kabul edin.

Sadakat sınavlarını gecen birisi demıssınız ya, dusuncelerınızde öyle... gercekte degıl.

Konuyu bitirırken olgun dusunceli kibar biri esim demıssınız.
Özünde iyi biri demenin dolambaçlısı.

Kendi adıma şöyle söyleyim, özünde iyi olabilirsin ama ben o kadar derine inmiyorum.
Buldugu ilk fırsatta baska kadının dudağına yapısmıs adam olgunluğunu ve kıbarlıgını alıp gıtsın bence.

Siz kararınızı vermişsiniz. Aynı şeyi yaşayıpta ayrılan insanlar vardır sizin konunuza yazsa ayrılacak mısınız? Zaten kararınız belli ki terapiste gidiyorsunuz. Ben bunu affedemem diyen insanlara umarım siz aynısını yaşamazsınız diyorsunuz, yaşamasını ister gibi. Herkesin hayatı farklıdır karar verdikten sonra buraya konu açıp neden kafanızı karıştırıyorsunuz ?

Esınız sadakat acısından sınanmıs ve Sinavi gecememıs bir kisi. Bir kere bunu kabul edin.

Sadakat sınavlarını gecen birisi demıssınız ya, dusuncelerınızde öyle... gercekte degıl.

Konuyu bitirırken olgun dusunceli kibar biri esim demıssınız.
Özünde iyi biri demenin dolambaçlısı.

Kendi adıma şöyle söyleyim, özünde iyi olabilirsin ama ben o kadar derine inmiyorum.
Buldugu ilk fırsatta baska kadının dudağına yapısmıs adam olgunluğunu ve kıbarlıgını alıp gıtsın bence.
Teşekkür ederim.. Bulduğu baska fırsatlar da oldu onda da yapıp itiraf edebilirdi. Tabii nasıl görmek istersek öyle görüyoruz değil mi?

Siz kararınızı vermişsiniz. Aynı şeyi yaşayıpta ayrılan insanlar vardır sizin konunuza yazsa ayrılacak mısınız? Zaten kararınız belli ki terapiste gidiyorsunuz. Ben bunu affedemem diyen insanlara umarım siz aynısını yaşamazsınız diyorsunuz, yaşamasını ister gibi. Herkesin hayatı farklıdır karar verdikten sonra buraya konu açıp neden kafanızı karıştırıyorsunuz ?
Yaşamasını ister gibi? Asla istemem düsmanım yasamasın sadece sizlerden bir farkım olmadığını ama hayatın bana ne yaptığını mücadelemi paylasmak istedim sadece öyle anlasıldıysam özür dilerim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X