Yıkılan bir hayal yeniden inşa edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu da mümkün, peki sizce bitmesi daha mı az acı verirdi? Yıllar boyu en ufak incinmediğim insanı bunu itiraf ettiği icin dava acsa mıydım? Samimi soruyorum..
Peki sen onun yerinde olsaydin o ne yapardi?
Bizim de esimle gecmisimiz uzun,sizinkinden fazla. Büyük konuşmak istemiyorum ama o dönemlerde böyle bir durum yaşadığını şimdi ogrenseydim 2 çocuğuma rağmen ayrılırdım. Çünkü o rüya orada biter,insan bunu sindiremez, artik eskisi gibi olamaz. Eskiyi bile sorgulatir bu olay adama. Acaba eskide de beni salak yerine koydu da ben farkedemedim? diye..
Evlilik de ilk aylar gibi kalmıyor, bazen acı bazen tatlı inişli çıkışlı devam ediyor. Ayrılmayacaksan da zamana birak, cocuk için uzunca zaman tanı. Şimdi herşey güzel ilgi mükemmel affedeyim dersin, 2-3 sene geçer çocuk olur aranızda soğukluk veya farklı bir gerginlik olur niye yuttum ki diye pişman olursun. Gercekten aldatsa da, masum da olsa hep şüpheyle yaşarsın.

Peki sen onun yerinde olsaydin o ne yapardi?
Bizim de esimle gecmisimiz uzun,sizinkinden fazla. Büyük konuşmak istemiyorum ama o dönemlerde böyle bir durum yaşadığını şimdi ogrenseydim 2 çocuğuma rağmen ayrılırdım. Çünkü o rüya orada biter,insan bunu sindiremez, artik eskisi gibi olamaz. Eskiyi bile sorgulatir bu olay adama. Acaba eskide de beni salak yerine koydu da ben farkedemedim? diye..
Evlilik de ilk aylar gibi kalmıyor, bazen acı bazen tatlı inişli çıkışlı devam ediyor. Ayrılmayacaksan da zamana birak, cocuk için uzunca zaman tanı. Şimdi herşey güzel ilgi mükemmel affedeyim dersin, 2-3 sene geçer çocuk olur aranızda soğukluk veya farklı bir gerginlik olur niye yuttum ki diye pişman olursun. Gercekten aldatsa da, masum da olsa hep şüpheyle yaşarsın.
Çocuk düsünmüyoruz zaten tesekkür ederim yorumunuz icin, insallah hep şüpheyle yasamam

Yaşamasını ister gibi? Asla istemem düsmanım yasamasın sadece sizlerden bir farkım olmadığını ama hayatın bana ne yaptığını mücadelemi paylasmak istedim sadece öyle anlasıldıysam özür dilerim..
Estağfurullah.

Aldatılan yada bu durumu yaşayan ilk siz değilsiniz emin olun. Ama herkesin verdiği tepki farklıdır. Siz bir şans vermek istemiş vermişsiniz. Bu sizin kararınız.
Eşinize aynısını siz yapsanız ne tepki verirdi affeder miydi onuda sorun bence.

Tek sorum var siz yapsanız devam mı ederdi, boşanır mıydı. Linç yicem ama bu konularda kısasa kısas olması gerektiğini düşünüyorum
Yapmadım, yapsaydım da saklardım itiraf edemezdim.. Affeder mi bilemem o yüzden. O da bana affetmek zorundasın demiyor yaptığım sey tek kelimeyle korkunçtu daha fazla içimde tutmak istemedim diyor

Yapmadım, yapsaydım da saklardım itiraf edemezdim.. Affeder mi bilemem o yüzden. O da bana affetmek zorundasın demiyor yaptığım sey tek kelimeyle korkunçtu daha fazla içimde tutmak istemedim diyor
İtiraf etmesi hafifletici neden bence istemese asla öğrenemezdiniz bu iyi niyetli yaklasımım. Kötü niyetli bakarsak kaybetme korkusu yok ki anlatmış ben de asla itiraf edemezdim böyle bişeyi

İtiraf etmesi hafifletici neden bence istemese asla öğrenemezdiniz bu iyi niyetli yaklasımım. Kötü niyetli bakarsak kaybetme korkusu yok ki anlatmış ben de asla itiraf edemezdim böyle bişeyi
Kaybetme korkusundan bir yıl saklamıs ancak vicdanı rahat etmemis su anda da kaybetmemek icin cabalıyor cünkü

Teşekkür ederim yorumunuzu için ben de öule sanardım. Arkamı dönüp gitmemeyi tercih ediyorum ancak su an..

Kendi karanınız. Kendi hayatınız. Kendi ruhunuz.
Eşiniz 6 yıllik emeği, sevgiyi, saygiyi yerle bir etmeyi göze almış , sizi gözden çıkartmış ve aldatmış.
Kendisi nasil karar verirmiş? Aynısını yapsaniz ayni yatağı paylaşmaya devam edermiymiş?

Kendi karanınız. Kendi hayatınız. Kendi ruhunuz.
Eşiniz 6 yıllik emeği, sevgiyi, saygiyi yerle bir etmeyi göze almış , sizi gözden çıkartmış ve aldatmış.
Kendisi nasil karar verirmiş? Aynısını yapsaniz ayni yatağı paylaşmaya devam edermiymiş?
Bunun cevabını bilemem. Gözden çıkardı diyemiyorum cünkü bana itiraf edene davranıslarında sevgisinde bir inis cıkıs hissetmedim.

Dalga gecmenize de saygı duyuyorum ama burda iyilesmeye calısan bir kadın var eleştirmenizi anlarım desteklemezsiniz anlarım ancak ben zaten kötü bir seyler yasadım neden bunu yapıyosunuz!
Estagfurullah neden dalga geceyim ki, sızı aldatmıs ve sonra da itiraf etmıs asırı karakterlı bence.
Iyılesmıssınız siz zaten.
Kaybetme korkusuna ragmen aldatmıs ama vicdan yapmis bu da adamı asırı tatlı yapıyor benim gozumde.

Arkadaslar ben burda yeniyim, açtığım konuyu nasıl tekrar kapatabilirim? Cünkü burda benim acımı kullanarak eglenen insanlar görüyorum. Ben allah degilim bir katili bir hırsızı bile yargılayamam ama siz hiç tanımadığınız hiç sahit olmadığınız bir iliski hakkında cok acımasız davranıyosunuz.

Arkadaslar ben burda yeniyim, açtığım konuyu nasıl tekrar kapatabilirim? Cünkü burda benim acımı kullanarak eglenen insanlar görüyorum. Ben allah degilim bir katili bir hırsızı bile yargılayamam ama siz hiç tanımadığınız hiç sahit olmadığınız bir iliski hakkında cok acımasız davranıyosunuz.

Mune Mune kapatir.

Mune Mune lütfen kaldırabilir misin 1 saat icinde burası beni ve bu tarz bir seyi yasayan kadınları iyilestirir diye inandığım bu baslık beni hayal kırıklığına ugrattı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X