daha önceki konularımda açmıştım.özetlee sevgilimlee severek aglayarak ayrılmıştık.yrn 1 ay olacaktı.ben hala o kadar saf duygularlaa onu seviyordum bu sabaha kadar onun için dua ediyordum ama az once arkadaşından duydugum şeyy beni yıktı mı öldürdü bilemiyorum.suan aglayarak iş yerinde yazıyorum.arkadaşı erkek beni çok sever facede gördüm yazdı bana hergünkü gibi nasılsın can filan die.neyse dediki dun dedi cücüyle (yani benim eski sevgilim )herşeyi kopardık dedi.dedim ne oldu anlat.neler soledim anlatamam dedi.bende anladım anlatamıcagı ne olabilir karı kız sohbeti.neyse yeminler ettirdm vee anlattı.benim 1 aydır acılar içinde acı çekerek beklediğim sevdiğim adam 1 hafta önce fabrikadan biriyle başlamış ve anladıgım kadarıyla sölediklerinden bu kadın evliii !! ben inanamıyorum gerçekten şuan kalbim sıkışıyor.demiş kız bana bela oldu neyse.arkadaşımda kızı dürtmüş bunu kurtarmak için sonra neler olduysa bu çocuga demiş sen ne karışıyosun filan onlada araları bozulmuş.yaa lanet olsun biz ne kadar çok sevmedik mi ben seni babama cümle aleme duyudum vicdansızzş.ben artık ne yapıcam yaaa yardım edin banaa