Yıkıldım...nasıl kalkacagımı ıse bılmıyorum?

bu arada canım neolursun evliliğini düzene koymadan asla çocuk yapma çocuk olunca değişir diye düşünme asla.bir müddet çocuk düşünme çünkü o masum yavrunun hiçbir sucu yok ayrılık olursa o çocuğa yazık olur hamile kalırsan

Affedebilirsen affet diyen arkadaslar olmus..
Isin enteresan tarafi esi ona oyle bir imkan bile sunmuyor..
Yani affettirmek icin cabalamiyor.. Affetse bile nolacak ki?
Kendini kandirmis, tehammul etmis olacak..
Kedi daga kusmus... hesabi..

Bence katlanmak o kadar kolay degil
Ustelik isin icinde tehdit felanda varsa..
Daha yol yakinken donulmeli.
Bugun sanaldan yarin gercekten
Esinizi tanimiyorum, nasil sartlarda tanistiniz evlendiniz
Hic bilmiyorum.. O yuzden kesin ayrilin diye de etkileyip vebale girmek istemem..
Yalniz sunu soyleyeyim ki, siz elaleme kulak asacak, ve kendinizi ezdirecek kadar gucsuz bir kadin degilsiniz
Buna inandirin kendinizi ve ona gore davranin..

Gencsin daha
Yuzundeki neseyi silmelerine izin verme

yazıları baştan sona okudum ya bir insan beş aylık evliyken nasıl aldatır daha cicim ayı denilen aylarda bunu yapan adam ileride neler yapar düşünmek dahi istemiyorum.bide hatasını kabul edeceğine tehdit ve zeytin yağ gibi su yüzüne çıkma.çok üzücü bir durum rabbim kımseye yaşatmasın bir kadının canını başka bir kadın yakıyo.bekarlara kıranmı girmişte evli erkeklere kosuyolar anlamıyorum ben ya.öyle yapan kadınların rabbim yuva kurmalarını nasip eylemesin inşallah hiç bir kadının evli bir erkeği yoldan çıkarıp eşinin canını yakmaya hakkı yok.çok sinirlendim ya

hirsizin hicmi sucu yok tatlim yaa??

hirsizin hicmi sucu yok tatlim yaa??

evet canım hırsızında sucu var mutlaka ama inan çok sinirlendim ya insanlar bu kadar rahat haltlar karıstırıp eşlerini bide tehditlerle susturmaya çalışmalarına.rabbim kımsenın başına böyle bir durum vermesin

canım böyle bir durumda ortalığı ayağa kaldırman lazımdı.eşin bide tehdit etmiş seni yani istediğini yapcak sende suscan hep susmaya devam edersen eşinde emin ol devam edicektir.çok hesap yapıyosun bence olay soğumadan üstüne git eşinin kavga et bayıl ayıl seni gözden çıkarıp çıkarmıycağını öğren.

nasılsın canım,son durumlar nasıl?
bugünün nasıl geçti; kayınvalidene gittin mi? yada eşinle bu konu için bir açılım yaptınız mı?

nasılsın canım,son durumlar nasıl?
bugünün nasıl geçti; kayınvalidene gittin mi? yada eşinle bu konu için bir açılım yaptınız mı?

Hic iyi degilim cunku moralim cok bozuk gittim cok kotu gecti onlara gitmedigim icin kiyametleri kopardi simdi eve geldim sinir krizleri icinde yaziyorum su an hakkim yenildi hem de cok sustum saygimdan ama o yani kayinvalide karismamasi gerekenlere bile karisti saygimdan sustum dahasi olanlari ogrendi ilk etapta sasirdi kizdi sonra savunmaya gecti tabi oglunu her anne gibi ne bileyim sanirim bosanacagim bu gidisle ben birseyleri duzeltmeye calisirken her sey ustume ustume geliyor bilmiyorum ne yapacagim ama zor bir karar beni bekliyor gibi:gitme:

canım bu dönemler elbett çok zor geçer.

ama annesi bu durumda oğlunu nasıl savundu merak ettim.

anlat biraz rahatlarsın.

Back
X