Yıkıldım resmen:( kendimi aptal degersiz hissediyorum :( yardım edin nolur:(

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
merhaba arkadaslar. ben ezelin arkadasıyım bazen burda bende yazıyorum aynı bilgisayardan farklı üyelikler alamadıgımız icin.
o kadar kötüyüm ki burda arayacagım teselliyi:( biz birbirimizi cok seviyorduk hemde cok. bir bucuk yılımız beraber gecti herkes bize imrenirdi onun bana olan baglılıgından dürüstlügünden hic süphem olmadı. bi kac ay önce baya kötü bi sekilde ayrıldık. o ara bana eski erkek arkadasım msj attı bosluktaydım cok farklı seyler hissediyordum bi hataya düstüm ve onu tekrar kabul ettim. hergün vicdan azabı cektm ona bunu nasıl yaptım diye sonra kendme geldim ve o insandan ayrıldım cünkü beni seviyordu ve benm ona verebilecegim hic bisey yoktu:( sevdigim erkeginde facesinde eski kız arkadasını ekledigini gördüm baska bi yerden. o bildigimi bilmiyordu.ama bisey demeye hakkım yoktu o sadece eklemisti bense üstüne üstlük eski erkek arkadasımla yeniden baslamıstm. Sevdigim erkegin geri döncegini veya arayacagını hic düsünmedm cünkü tamamen bitmisti ben anılarımıza ihanet edip eski sevgilimle tekrar baslamstm. bayramdan önce o kisiden ayrıldm bayram sabahı uyandıgımda sevdigim insanın beni iki kez aradıgını gördüm. Cok mutlu oldum bi yandan da utandım ben baskasıyla yeniden birlikte olmusken onla nasıl konusurum ne derim diye. cünkü eski erkek arkadasım basıma bela olmustu ve sevdgm insanda bunu biliyordu onu uyaracaktı defalarca engel olmustm ve ondn nefret ediyordu bi duysa hakkmda ne düsünürdü diye cok düsündm. neyse Sevdigim erkek tarık aksam tekrar aradı beni. bayram icin aradm nasısın dedi. konusamadm bile tesekkür edebildm kapattık tlfnu. msj attm keske kontörünü face listene layık gördügün eski sevgiline harcasaydn bana değil dedm msj attı o bnm sevgilim değil ben onu dostum olarak görüyorum seni hala cok seviyorum falan filan. bende nasıl birini sevdigini bilsin istedm ondn hic bisey saklamadm ve anlattm. eski erkek arkadasıma tekrar döndüm yaptım böyle bisey vicdanım rahat etmedi ama yaptım ben ii biri deilim sevme beni dedim. Aslında bu konularda cok gururlu oldgnu biliodum artık hic kimsenin umrumda olmadgını anlayınca oda benle farklı konustu. kmle oldugun önemli değil sen sag olduktan sonra. biz birbirimize aitiz ve hala seviyoruz birbirimizi hep melegim olarak kalacaksın bide ben eski kız arkdasmla sadece konustm o bana seni sordu hatta sana kavusmam icin dua bile etti dedi :5: sevme beni istemiyorm yaptıklarımı düsün nefret et dedm her neyse böyle konusmalar sürdü baska bi zamanda ben aradım sesini duymak icin.sonra o msj attı biz kopamayız hersey düzelicek ben seni hatalarınla kabulleniyorum tamam sen benim yaptıklarımı unutma o kızla konustum diye istedgni söyle ben senin hatalarını bile kapatırım razıyım herseye dedi. hic yalansız herseyi anlattm ona. sen o kıza gittin aradgını bulamadn geri geldn dedm sacmalama dedi... sonra yeni bi baslangıc yaptık hersey cok güzeldi.bi gün yine bozuldu agır kavga ettik saatlerce agladm beni umursamıyo gibi davranıyordu sanki. snra snirli anında oldugunu söyledi cünkü cok seviyordu hissediyordm :5: :5: ikimzde facelerimizi kapamıstk ama ben o kızla hala ne konustgnu merak ediyordm aklıma geldi msn maillerine faceden msj geliyordu sonucta ordan bakabilirdim. basta tereddüt ettim ama bakıcam dedim :2: sfresini istedm verdi maillerine girdm kızın msjları duruyordu. tarık onla hep konusmaya calısmıs facedemisin. iyimisin. ii geceler şeker kız. hani bana bi kere bisey sormustn ya sen cok cok cok güzelsin. kendine dikkat et sonra hasta olma. senin yerin farklı bende. vs seyler :2: o kadar zoruma gittiki.:( ve bana o kız sni sordu bize dua etti demisti yalan cıktı benle ilgili konusma yoktu:( msj attm face msjlarını okudum dedm o ara bütün msjlar silinmeye basladı silmekte gec kaldın dedm ne okudun dedi o kızla konustuklarn ddm:( eee dedi bana yalan söledin orda benle ilgili bi konusma yok senin iltifatların ve onla konusmak icn cabaladgn cümlelerin vr sadece ddm :2: görecegini gördn yani dedi yalan söyleyecegni hic düsünmemistim dedm :14: '' artık düsünüyosun ve bitti kendne ii bak ben hattı kırıyorum dedi'' bende emin ol ben artık devam etmicektim BİİTTİ hoscakal dedm :14: o da bana hayallerini yıktıgım icin özür dilerim kib dedi :14: bende adımı anma yeter bb dedm son msjım iletilmedi hala ya kırdı hattı yada tlfnu kapattı bilmiyorm :14: sanırım ben yalanını yakalaynca kendne konduramadı yakalanmayı kendi bitti dedi o demeden ben ayrılık msjı atıyordum ki zaten o msjı attı hayatta devam etmem böle biriyle.:14: ne yapmaya calıstı anlamadm :14: tamam ben eski erkek arkadasımla yeniden cıktım konustum bulustum ama hic biseyi saklamadm yalan söylemedim:( ama o bana söyledi zoruma giden bu :14: :14: ben o kıza seni anlattım dedi cok sevmistm dedm oda ins kavusursunuz dedi dedi :14: ben yalan söylemedim ne yaptıysam arkasnda durdum onun yaptıgı gibi kazık atmadm :14: icim cok acıyor cok kötüyüm nasıl tanıyamadm bir bucuk sene:( ne oldu benm icin ölen o erkege :14: nolur biseyler diyin bana onu bi daha görmek bile istemiyorum :14:
uzun oldu özür dilerim ama cok doluyum :14:

lütfen okuyanlar iki kelimede olsa biseyler söyleyin:( dayancak gücüm yok gibi burdan güc alıyorum az cok fikirleriniz tesellileriniz benim icin o kadar önemli ki:(

Son düzenleme:
Ah erkekler ahh sen çok büyük bir hata yapmışsın evet ama o dahada büyüğünü yapmış artık senden intikam almak için mi yaptı,ikinizi bir idare etmeye mi kalktı bilmiyorum.Takmamaya çalış zor evet ama aklını başka yerlere yor o insandan sana hayır gelmez erken farkettiğin için yinede şanslısın.Bir bahanede bulmamış zaten çocuk.

erken değil mi ya birtanesi farklı olsun ya birtanesi !! o senin ahını almıştır bırak Allaha havale et sen onu elbet yaptıklarının acısı çıkıcaktır

Ah erkekler ahh sen çok büyük bir hata yapmışsın evet ama o dahada büyüğünü yapmış artık senden intikam almak için mi yaptı,ikinizi bir idare etmeye mi kalktı bilmiyorum.Takmamaya çalış zor evet ama aklını başka yerlere yor o insandan sana hayır gelmez erken farkettiğin için yinede şanslısın.Bir bahanede bulmamış zaten çocuk.

Bence de ikisini birden idare etmeye kalkmış. Tabi başaramamış. Demekki sana gösterdiği yüzünün altında başka bir yüzü varmış. Ve bunu ne olursa olsun erken farketmişsin daha da uzun bir ilişkiniz olabilirdi nişanlı yada evli olabilirdiniz zararın neresinden dönersen kardır kendini hiç değersiz hissetme aksine de ki ben her şeyden değerliğim tek'im onu da unutmaya çalış yaptıklarını da ve kendini hiç suçlama sen dürüst olmuşsun ne olursa olsun. Umarım en yakın zamanda toparlanırsın..

Allah'a havale ettim zaten:( ikimizi idare edemez cünkü ben yokken oldu bunlar. tekrar benle msjlasma olayı olunca facesini kökten kapatmıstı :14: kendime konduramıyorum hala ya nasıl yapabilir bana nasıl yalan söyler o kadar dürüst bir insandıki gözümde. ben ona iliskimizin güzel oldugu günlerde dedm olurda zorda kalırsın anlık gerekir yalan söyleyebilirsin ama sonra psman olup ben bu yüzden sana şöyle bi yalan söyledim desen yine affederim ama ben yakalarsam bitersin dedm :14: ve bitti artık:( Attıgı msja anlam veremedim ben. ve bitti diyo. Sanıırm yakalanmayı yediremedi kendne kacıs yolu aradı ya da dur hattı kırma konusalm dememi bekledi bütün erkekler böylemi umudumu kaybettim sonsuza dek :14:

canım sanırım oda ayrılınca boşluktan tekrar eski sevgilisine ulaşmış.ama senin kadar yürekli olup gerçeği sölememiş.aslında eski sevgiliye dönmek her zaman güzel sonuçlar doğurmuyor.bence en güzeli sen her iki eskidende kurtul tertemiz bir sayfa aç. emin ol karşına daha dürüst biri çıkacaktır.üzülme demeyeceğim üzüleceksin elbet kırılmışsın ama kolay atlatmaya bak.naçizane düşüncem tabiki ...

Son düzenleme:
Tabi ki bütün erkekler böyle değil genelleme yapmak yanlış olur gerçekten aşk yaşayabileceğin dürüst bir kişi değilmiş demek, belki de karşına çok daha iyi biri çıkacaktır , belki de mutluluk onunla değil bir başkasıyladır

Hala inanamıyorum üstüme nasıl titrerdi nasıl :14: en son yapacagı sey yalan söylemekti. en azından utanma duygusu varmıs ya da korktu kendi bitti dedi :14:

Hala inanamıyorum üstüme nasıl titrerdi nasıl :14: en son yapacagı sey yalan söylemekti. en azından utanma duygusu varmıs ya da korktu kendi bitti dedi :14:

tatlım benimde eski erkek arkadaşım biz sevgiliyken bana başka bir kız meselesiyle ilgili yalan sölemişti.ve sonunda ayrıldık.sonra her şeyi itiraf etti af diledi özür diledi sensiz olamam dedi ama nafile bitirdim ben.sonramı ne oldu.üstüne bir ilişki yaşamadım bence oda hala beni seviyor.bende ara ara onu hatırlıyorum ama atlattım.sende bunu yapabilirsin biraz güven kendine.neden yaptı niçinledri bırak önüne bak.

Selam canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama okuyunca yazdıklarını üzüldüm senin adına sana tek bi şey söyleyebilirim her şey zamanla geçiyor unutuyorsun hatta arkana dönüp baktığında ben bunları bunları yaşamışım deyip gülüp geçiyorsun sakın çok fazla üzülüp ağlama arkasından sonuç olarak sen dürüstlük yapıp ne yaşadıysan açık açık anlatmışsın ki bu sana hayatta her zaman artı olarak geri dönecek her zaman bunu yap canım sakın karşı taraftan hiç bişey saklama umarım en yakın zamanda atlatıp hayatına devam edersin....sevgiler...

Allah'a havale ettim. suan tek istedigim bana yaptıklarını beni nasıl aglattıgı rüyalarından cıkmasın ben nasıl vicdan azabı cektiysem o daha beterini ceksin :14: inanın cok zor hazmetmesi cok :14:

Selam canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama okuyunca yazdıklarını üzüldüm senin adına sana tek bi şey söyleyebilirim her şey zamanla geçiyor unutuyorsun hatta arkana dönüp baktığında ben bunları bunları yaşamışım deyip gülüp geçiyorsun sakın çok fazla üzülüp ağlama arkasından sonuç olarak sen dürüstlük yapıp ne yaşadıysan açık açık anlatmışsın ki bu sana hayatta her zaman artı olarak geri dönecek her zaman bunu yap canım sakın karşı taraftan hiç bişey saklama umarım en yakın zamanda atlatıp hayatına devam edersin....sevgiler...

hala inanamıyorum:( gece uyandıgımda kendimi Allah'a yalvarırken buluyorum nasıl gececek bu nasıl :58:

Biz bayanlar her konuda salağız
Dürüstlüğün adı artık salaklık oldu..
Adam utanmadan seni kandırmış , ya bütün erkekler böylemi allah aşkına
Ayrılınca hemen eski sevgiliye koşmalar , iltifat etmeler , kendini küçük düşürmeler
Sana gelince canım , dürüstsün en azından , yaptıklarını gizlemmemişsin
Ama ohh iyiki yapmışsın , belki hata ama iyiki yapmışsın
Eski sevgilin gibi yalana başvurmamışsın
Şimdi önüne bak
O kendi pisliğinde boğulmaya devam etsin..

Biz bayanlar her konuda salağız
Dürüstlüğün adı artık salaklık oldu..
Adam utanmadan seni kandırmış , ya bütün erkekler böylemi allah aşkına
Ayrılınca hemen eski sevgiliye koşmalar , iltifat etmeler , kendini küçük düşürmeler
Sana gelince canım , dürüstsün en azından , yaptıklarını gizlemmemişsin
Ama ohh iyiki yapmışsın , belki hata ama iyiki yapmışsın
Eski sevgilin gibi yalana başvurmamışsın
Şimdi önüne bak
O kendi pisliğinde boğulmaya devam etsin..

zoruma gidende bu benm dürüstlügümü kötüye kullamıs olması :14:

konuyu okuyup gecmeyin:( mutlaka bir iki cümlede olsa biseyler söyleyin yorumlarınız bana güc veriyor cünkü:14:

erkekler boyle heralde elınde tutmak ıcın yalana başvurmuş.sen durustce ne yaşadıysan soylemıssın ama bu o cesaretı gosterememıs bosver hıc uzulme bence bunu atlatıp ılerıye bak.elbet senı gercekten hakeden bırı cıkar karsına.

Back
X