Yıkıldım

daisy34_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
112
107
Arkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...

Canim cok gecmis olsun tedavi sureci cok onemli kendine cok dikkat etmelisin caresi var uzulme ve unutma ki moral cok cok onemli canim

Cok gecmis olsun ,bir an once tedaviye baslarsaniz insallah cabucakda iyilesirsiniz.
Moralinizi bozmamaya calisin , yeni yeni ilaclarlarla tedaviye baslaniyor .Cok gencsiniz bu hastaligi kisa surede yenebilirsiniz.

Cok uzuldum canim Rabbim sifani versin esine ailene de sabirlar versin ins . Merak etmeyin tedavi olup sagliginiza kavusabilirsiniz :KK200:

Esimde saglik sektorunde.hastaligimin seviyesi durumu tedavi sekli konusunda bilgi sahibi oldugunu anlayabiliyorum ,devamli arkadas cevresiyle iletisimde ama bana anlatmiyor, olumlu telkinler veriyor ama ben gercekci seyler duymak istiyorum.keza arkadasiyla telefon gorusmesinde kaldiramaz bunu gibi kelimeler duydum.gercekten yıkıldım.ogrenmeseydim belki daha kolay olabilirdi her sey...

Arkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...
Lütfen moralinizi yüksek tutun, motivasyonla aşılamayacak hiçbir şey yok. Siz inanırsanız aileniz de inanır bedeniniz de inanır beyniniz de inanır. İNANIN LÜTFEN İYİLEŞECEKSİNİZ...

Allah şifasını versin yaa çok geçmiş olsun,bu hastalıkta moral herşeyden önce gelir sakın unutma ve umutsuz olma lütfen :KK43:

Cok gecmis olsun...
bu hastalikta moral cok onemli, lutfen sıkı sıkıya tutunun hayata, olumsuz seyler dusunmemeye, kafanizi dagitmaya calisin...

Oncelikle Allah acil şifalar versin.bu hastalıkta moralin önemli olduğunu biliyorum.Hayatinizi nasıl planladiysanz öyle yaşayın. Bu hastalik olabildiğince az etkilesin sizi. güçlü ve mutlu olun inşallah.

Kronik Myeloid Lösemi yardimci olursaniz mutlu olurim iyi seyler duymaya ihtiyacim var
Bence sevinmelisin kötünün iyisi... Akut lösemiler çok daha hızlı ve kötü seyreder , çocuklarda daha sık görülür...KML kronik myeloid lösemi denir çok daha yavaş ve selim seyreder, lösemi olarak görme, ciddi bir kan hastalığı olarak kabul et... Son yıllarda imatinib denen bir ilaç çıktı biraz pahalı ama nerdeyse %90 yakın kür sağlıyor yani iyileşme oluyor,..imatinib bu hastalıkta dönüm noktası oldu.bu ilaçtan önce tedavisi biraz daha uzun ve zordu...hiç canını sıkma çok fazla hasta takip ettim bu hastalıktan...moralini yüksek tut gerisi tamam...düğününe odaklan gerçek söylüyorum...

Allah tez zamanda şifa versin, moral önemli yüksek tutmaya çaliş rabbim tez zamanda sağlığına kovuştursun inşallah.

Bence sevinmelisin kötünün iyisi... Akut lösemiler çok daha hızlı ve kötü seyreder , çocuklarda daha sık görülür...KML kronik myeloid lösemi denir çok daha yavaş ve selim seyreder, lösemi olarak görme, ciddi bir kan hastalığı olarak kabul et... Son yıllarda imatinib denen bir ilaç çıktı biraz pahalı ama nerdeyse %90 yakın kür sağlıyor yani iyileşme oluyor,..imatinib bu hastalıkta dönüm noktası oldu.bu ilaçtan önce tedavisi biraz daha uzun ve zordu...hiç canını sıkma çok fazla hasta takip ettim bu hastalıktan...moralini yüksek tut gerisi tamam...düğününe odaklan gerçek söylüyorum...

Icime ferah bi.su serptiniz, benim tereddut ettigim sey zaten hastaligimi ogrendikten sonr a doktorumdan olumlu seyler duymamis olmamdi.peki tedavi sureci nasil isliyor ilac tedavisimeslegime devam edebilecek miyim ya da metastaz riskim nedir ?

X