- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Allah razı olsun canım etrafımdakiler çok büyütüyorsun diyor ama internette arastırdığımda en fazla 7 8 mm kisti olanları gördüm benimki 36 mm büyük olması beni çok üzüyor... ne yapacağımı şaşırdım...çok geçmiş olsun.inşallah Allah şifanızı verir.ama tedavisinin olması bile güzel.kötü düşünmeyin ve tedavinize başlayın hemen.inşallah sonuç alır iyileşirsiniz ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Canım evet adetimin ikinci günü kesin gel dedi doktorum. Ama bu kist bende çoktandır var diye tahmin ediyorum. genç kızkende adet düzensizliği ve sağ tarafımda ağrı olurduCanım merak etme bir şey olmaz şu anda sadece engel ama kist yok edildiği zaman engel kalkacak o kist çatlamamış yumurta da olabilir eğer o ay yumurta çatlamadıysa kist oluyor o yumurta sen şimdi reglinin 2. günü gideceksin belki de regl ile atılmış olacak o kist yok olmuş olacak sonra eğer yumurtan kendisi çatlamıyorsa ilaç verir sorun değil yani hele regl zamanı git hemen telaş yapma eğer kalıcı birşeyse ilaç verir küçük bir operasyon yapar ama sonrasında da asla gebeliğe engel değil.
Bu arada mm le cm i karistiriyor olmayin 7 8 mm liklere dr.lar.kist bile demiyor sizinki 36 mm yani 3.5 cm dlinternette gordukleriniz 7 8 cm dirAllah razı olsun canım etrafımdakiler çok büyütüyorsun diyor ama internette arastırdığımda en fazla 7 8 mm kisti olanları gördüm benimki 36 mm büyük olması beni çok üzüyor... ne yapacağımı şaşırdım...
canım yorumun için tesekkür ederim. Bendeki kist 36(otuzaltı) mm doktor bile çok büyümüş ya dedi şaşırdı yüz ifadesi değişti üstelik iki tane varmışBurda bir konu daha vardi.kadin 19 mm kistle dunyam yikildi gibiseylrr yazmisti. Cocugum olmwyacak mi filan diye. Ustelik sadecevbir ay bebek denemis . Yorumlarrda da 5.5 mm kistle 4. Ayda haile kwldim yaziyordu. Bosuna kendinizi birpalamayin. Tedavisi cok kolay bisey. Kurler var en kotu aldirirsiniz ki sizinkide kucuk enim bildigim 5 6 cm. Likleli aloyorlar. Sizinki ck onemsiz bence. Sogan kurune bir bakin derim
Ne kistiymis o önemli ayrıca kisti olupta çocuğu olan çok kişi biliyorum ben üzülme sakin allah sana da bebis nasip etsinMerhaba bayanlar.. konuya hemen gireyim 3 aylık evliyim. bugün doktora gittim yumurtalıgımda tam 36 mm kist rastalandı hemde iki tane dünyam başıma yıkıldı doktorumun morali bozuldu tedavi edecez dedi adetimin ikinci günü gidecegim tekrar doktora bebegim olmayacakmı dedim şuan bebege engel dedi içim kan aglıyor nasıl geçer bu tedavi süresi ne kadar başına gelen varmı çok kötüyüm Nolur yardım edinhaberi aldım alalı iyi değilim işime hayatıma yoğunlaşamıyorum çok etkilendim bir daha bebegim olamayacakmı
canim benimde kizken adetim duzensizdi, 3 ay olmadigim olurdu, iki ay olurdu 2 ay bozulurduCanım evet adetimin ikinci günü kesin gel dedi doktorum. Ama bu kist bende çoktandır var diye tahmin ediyorum. genç kızkende adet düzensizliği ve sağ tarafımda ağrı olurduinşallah dediğin gibi olur
Ne kisti oldugunu soyledi mi yumurta kistiyse adetle atilir bebege de sadece bir ay engel olur ama olmayabilir de niye bu kadar uzuldunki kotu bisey mi dedi drMerhaba bayanlar.. konuya hemen gireyim 3 aylık evliyim. bugün doktora gittim yumurtalıgımda tam 36 mm kist rastalandı hemde iki tane dünyam başıma yıkıldı doktorumun morali bozuldu tedavi edecez dedi adetimin ikinci günü gidecegim tekrar doktora bebegim olmayacakmı dedim şuan bebege engel dedi içim kan aglıyor nasıl geçer bu tedavi süresi ne kadar başına gelen varmı çok kötüyüm Nolur yardım edinhaberi aldım alalı iyi değilim işime hayatıma yoğunlaşamıyorum çok etkilendim bir daha bebegim olamayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?