• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkılmış durumdayım...

Kesinlikle gidin ihmal etmeyin. Ertelemeyin.. Tedavisi olmayan bir şey değil. Elbet vardır bir çaresi. Siz moralinizi yüksek tutun. Bu tarz şeyler moralle motivasyonla da çok alakalı oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin. Rabbim dermansız dert vermez.. Geçmiş olsun.

Over dedi sadece ne kisti olduğunu bilmiyorum polistik over mi dedim hayır bu baska dedi.
Yok cnm over kisti yumurtalik kisti demek korkacak bisey yok kist kucukmus zaten dogum kontrol hapi vercek sana ki vermese de aatilir onlar korkacak bisey yok cnm merak etme adetinde gittigunde atilmis olur onlar

Allahaşkına bu kadarpanik yapmayım. 5 cm'e yakın çikolata kistim vardı, bitti gitti.
Hata sizde değil doktorunuzda, yeterince bilgilendirmediği için panik yapmışsınız.

kendim yaşamadım. çok ayrıntı bilmiyorum ama arkadaşımın 5 ve 3 cm iki kisti vardı.
ilaç tedavisiyle eridi gitti. Allahın izniyle seninki de tedavi olur. hem kiste rağmen hamile kalan
ve normal doğum yapan insanlar duyuyorum. bu bi engel değil..

Canım evet adetimin ikinci günü kesin gel dedi doktorum. Ama bu kist bende çoktandır var diye tahmin ediyorum. genç kızkende adet düzensizliği ve sağ tarafımda ağrı olurdu :KK43: inşallah dediğin gibi olur

Kistin ne kisti ?
Benim de evliliğimin 2. ayında portokal büyüklüğünde bir kistim çıkmıştı çikolata kistiydi ve ameliyat oldum .
Şuan çok şükür iyiyim bebek sahibi olmama da bir engel yok ..
Önemli olan kistin patlamaması ve tüplerin zarar görmemesi yumarta kendini toparlıyor ..
Üzülme diyeceğim ama bende çok üzülmüştüm insan çok panikliyor haklısın ..
Ama ben yaşamış biri olarak söylüyorum ki çözümsüz bir dert değil ve moralini yüksek tutmalısın ..

canım lütfen bu kadar bozma moralini benimde bu ay oldu hamile kaldığımı öğrenince doktora gittiğimde sağ ve sol yumurtalıkta 2 tane kist gördü doktor ve ca125 diye bir test yaptırdı ondada değerler yüksek çıktı ki bu test tümörü tespit edebilmek içinmiş. 3 gün sonra detaylı ultrasona girdiğimde ise boyutlarının küçüldüğü anlaşıldı. zamanla yok olabilirde. gereken tedavilerini aksatma ve hemen umutsuzluğa kapılma. hatta şunuda anlatayım karaciğer rahatsızlığım var ve evlenmeden önce doktor çocuğun olmayabilir demişti eşimle o zaman çıkıyorduk ve açık açık anlattım oda sağolsun hep yanımda oldu. 6 senelik evliyim 1 oğlum var 4,5 yaşında ve 2. bebeğimi bekliyorum.

canım lütfen bu kadar bozma moralini benimde bu ay oldu hamile kaldığımı öğrenince doktora gittiğimde sağ ve sol yumurtalıkta 2 tane kist gördü doktor ve ca125 diye bir test yaptırdı ondada değerler yüksek çıktı ki bu test tümörü tespit edebilmek içinmiş. 3 gün sonra detaylı ultrasona girdiğimde ise boyutlarının küçüldüğü anlaşıldı. zamanla yok olabilirde. gereken tedavilerini aksatma ve hemen umutsuzluğa kapılma. hatta şunuda anlatayım karaciğer rahatsızlığım var ve evlenmeden önce doktor çocuğun olmayabilir demişti eşimle o zaman çıkıyorduk ve açık açık anlattım oda sağolsun hep yanımda oldu. 6 senelik evliyim 1 oğlum var 4,5 yaşında ve 2. bebeğimi bekliyorum.
İnşallah dediğin gibi olur canım benim çocuklarınıda Allah bağışlasın...

Merhaba bayanlar.. konuya hemen gireyim 3 aylık evliyim. bugün doktora gittim yumurtalıgımda tam 36 mm kist rastalandı hemde iki tane dünyam başıma yıkıldı doktorumun morali bozuldu tedavi edecez dedi adetimin ikinci günü gidecegim tekrar doktora bebegim olmayacakmı dedim şuan bebege engel dedi içim kan aglıyor nasıl geçer bu tedavi süresi ne kadar başına gelen varmı çok kötüyüm Nolur yardım edin:KK61::KK42:haberi aldım alalı iyi değilim işime hayatıma yoğunlaşamıyorum çok etkilendim:KK42:bir daha bebegim olamayacakmı:KK42:Eki Görüntüle 1287960
başlığın çok umutsuzca olmuş.
kistin şu an için bebek sahibi olmana engel demiş dr.
hiçbir zaman olamazssın dememiş ki.
kistleri ise kolaylıkla tedavi edebiliyor dr. lar.
bu kadar salma kendini ,dirayetli ol birazcık:))
geçmiş olsun bu arada.

başlığın çok umutsuzca olmuş.
kistin şu an için bebek sahibi olmana engel demiş dr.
hiçbir zaman olamazssın dememiş ki.
kistleri ise kolaylıkla tedavi edebiliyor dr. lar.
bu kadar salma kendini ,dirayetli ol birazcık:))
geçmiş olsun bu arada.
Allah razı olsun canım benim kaderim napayım bekliyeceğim ama cok çöktüm şu iki günde ...

Allah razı olsun canım benim kaderim napayım bekliyeceğim ama cok çöktüm şu iki günde ...
çökme işte.
kist pek çok kadında çıkıyor ve tedavisi de zor değil.
Allah dermansız dert vermesin.
bir kaç iyi d.r a gözükürsün biri ile tedavini olur geçersin.
sonra gülersin bile şu anki haline.
insanlar ne dertlerle uğraşıyor rapunzel.
zorun da zoru,beterin de beteri var.
yeter ki tıbben çözülebilir bir durum olsun.

ay bende korktum bian noluyoruz dedim,bende pkoluyum, evli değilim ama pko bende kistimsi sivilce yapıyor. bu yüzden gıcığım soğan kürü içmiştim ultrasona giremedim bi süre, bi kaç ay snra girdiğimde doktor bişeyin yok demişti.. ama geri gelmiş olabilirler kronik çünkü bu regl döneminde birikiyorlar sanırımo_O

çökme işte.
kist pek çok kadında çıkıyor ve tedavisi de zor değil.
Allah dermansız dert vermesin.
bir kaç iyi d.r a gözükürsün biri ile tedavini olur geçersin.
sonra gülersin bile şu anki haline.
insanlar ne dertlerle uğraşıyor rapunzel.
zorun da zoru,beterin de beteri var.
yeter ki tıbben çözülebilir bir durum olsun.
Haklısın canım ben yapısal olarakta çok karamsar bir insanım bir an önce iyileşmek istiyorum. Yemin ederim çocuk düşünmüyorduk uzun bi süre şimdi diyorumki iyileşip hemen yapacağım..

Arastirin ve yi bi doktor bulun, sonra ona tekrar kontrol olun ve oturup aklinizdaki tüm sorulari sorun ve net aciklamasini rica edin, sonrada tedavisine baslayin, fazla zaman kaybetmeyin...Icinizi ferah tutun, artik hersey okadar ilerlediki bununda bi tedavisi cözümü vardir...sagdan soldan duydugunuz,internetten okudugunuz seylerle kendinizi deli etmeyin, iyi bi doktor sizi rahatlatacak aciklamalar yapacaktir...Gecmis olsun...:ssz:

Merhaba bayanlar.. konuya hemen gireyim 3 aylık evliyim. bugün doktora gittim yumurtalıgımda tam 36 mm kist rastalandı hemde iki tane dünyam başıma yıkıldı doktorumun morali bozuldu tedavi edecez dedi adetimin ikinci günü gidecegim tekrar doktora bebegim olmayacakmı dedim şuan bebege engel dedi içim kan aglıyor nasıl geçer bu tedavi süresi ne kadar başına gelen varmı çok kötüyüm Nolur yardım edin:KK61::KK42:haberi aldım alalı iyi değilim işime hayatıma yoğunlaşamıyorum çok etkilendim:KK42:bir daha bebegim olamayacakmı:KK42:Eki Görüntüle 1287960
36 mm lik kist nasıl bebeğe engel kistin cinsi ne millet 7-8 cm lik bırak kisti miyomla doğum yapıyor..öyle hemen umudunu yitirme bence bir de üniversite hastanesine git.

Back
X