Kesinlikle katılıyorum sana inşallah bizim bebişlerimiz bizi çok aratmadan düşer içimize.. Buarada ben doğum yaptım oğlum bi yaşına gelsin hemen yaparım diyordum ama öyle olmadı işler güçler elvermedi yani.. Ama geçen ay ki gecikmem bir bahane oldu.. Ozaman senin için iyi farketmiyorsa, benimde oğlumla aramda inanılmaz bir aşk var ama kız evladının hayrı büyük oluyor, dert ortağın oluyor.. Oyüzden bir kızım olsun çok istiyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
mermaid09 buarada bat ne zaman ?
mermaid09 " ilk çocuk kolaylıkla olsada ıkıncı kendını arattırabılıyormus dıye" inşallah öyle bir şey olmaz korktum yazdıklarından benimde ilk hemen olmuştu
bu arada Allah oğluşunu sana bağışlasın ve ona hayırlı bir kardeş versin
Allah iyiliğin versin ne taktiği kız
bende bugunde tık yok yarın sabah test yatırıcam. Negatif çıkarsa söktürücü ye baslicam . Inşallah canım
merhaba, benim de kızım 15 aylık ve şimdide 4 aylık hamileyim:) hep en az iki çocuk istiyorduk ama ikinci kızımız gelmeyi daha çok istiyormuş:) planlarda kızım 2 yaşını doldurduktan sonra hamile kalır, aralarında 3 yaş olur diyordum ama süpriz bir şekilde aralarında 20 ay olucak inşallah:)
Canim yaptım maalesef negatif 1.20 çıktı şimdi artık regl olmayi bekliyorum 8 gün gecikti tık yok olma belirtisi de yok sanırsam doktora gitme zamanı geldiNaptın yaptınmı test canım çok merak ettim ?
Canim yaptım maalesef negatif 1.20 çıktı şimdi artık regl olmayi bekliyorum 8 gün gecikti tık yok olma belirtisi de yok sanırsam doktora gitme zamanı geldi
Merhaba inşallah tez zamanda güzel hamiş haberlerini duyururuz burdan.. İlk kızın için bir taktik varmıydıNe durumdasın şimdi ?
moralini bozma bak hamile kalma ihtimalinde varmış hamile kalamayacak olsan doktor hemen ameliyat derdi. iyi düşün ki iyi olsun. Smear sonucunda temiz çıkar inşallah. Geçen yıl bende yatırmıştım.insallah ben iliski sonrasi kanamam oldugu icin dr gittim bugun dr. polistikover oldugumu ve bir et parcasi olustugunu soyledi oyuzden hamileligin zor dedi. Eger 6 ay icinde hamile kalmazsan ameliat olman gerekir dedi. Haftaya smear sonucum cikacak bakalim artik cok moralim bozuldu
bir şey sormak istiyorum kanama oluyor demişsin nasıl oluyor lekelenme gibi , rengi nasıl oluyor?insallah ben iliski sonrasi kanamam oldugu icin dr gittim bugun dr. polistikover oldugumu ve bir et parcasi olustugunu soyledi oyuzden hamileligin zor dedi. Eger 6 ay icinde hamile kalmazsan ameliat olman gerekir dedi. Haftaya smear sonucum cikacak bakalim artik cok moralim bozuldu
bir şey sormak istiyorum kanama oluyor demişsin nasıl oluyor lekelenme gibi , rengi nasıl oluyor?
canım geçmiş olsun tez zamanda hamile kalırsın inşallah sıkıntın geçerinsallah ben iliski sonrasi kanamam oldugu icin dr gittim bugun dr. polistikover oldugumu ve bir et parcasi olustugunu soyledi oyuzden hamileligin zor dedi. Eger 6 ay icinde hamile kalmazsan ameliat olman gerekir dedi. Haftaya smear sonucum cikacak bakalim artik cok moralim bozuldu
Merhaba, hoşgeldin.. Ne güzel ettin geldin de bir hamiş gördük topiğimizde..
Ah ne güzel hiç uğraşmadan kafana takmadan bebişin seni üzmemiş gelmiş ne mutlu sana..
Nasıl korunuyordunuz ki oldu ? Biz geriçekilme ile korunuyorduk ama o süpriz olmadı
Cevap icin tesekkur ederim insallah en kisa zamanda bebisin gelir.Ben de dun folik asit alip kullanmaya basladimben evlendigimden beri her sene smear yaptiriyorum ne olur ne olmaz diye.. insallah hamis kalirim boyle oldugunu bilseydim 2.ci icin bukadar beklemezdim.. Kanamam taze kanama kirmizi sekilde ertesi gunde devam ediyor sekilde oluyor hatta bazen parca geliyor.. 6 ay icinde bekleyelim hamile kalirsan ne ala dedi
Cevap icin tesekkur ederim insallah en kisa zamanda bebisin gelir.Ben de dun folik asit alip kullanmaya basladim
Genellikle doktorlar kullanmayi oneriyorlar ben kontrole gitmeyi dusunuyordun ama bi turlu firsaat bulamadim ilk hamileligimde doktorun vermis oldugu folik asitten aldim eczaneye gidipYa folikasit demişken bana dr. söylemedi unuttu mu acaba ? Ben mi gidip eczaneden alsam ..
Genellikle doktorlar kullanmayi oneriyorlar ben kontrole gitmeyi dusunuyordun ama bi turlu firsaat bulamadim ilk hamileligimde doktorun vermis oldugu folik asitten aldim eczaneye gidip
Folbol aldimEvet biliyorum hatta cumartesi dr. gittiğimde soracaktım başlayayım mı diye.. Ama unuttum diğer konulardan.. Hangisinden aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?