- Konu Sahibi yesiltavsan
-
Merhaba,
Anlamlı ve romantik deyince benim aklıma ikinizin puzzle ını yaptırmak ya da şimdi üç boyutlu fotograflarını yapıyorlar küplerin içine o geldi.Başka başka ne olabilir ekstradan ikinizin ilk çıkmaya başladığınız andan bugune tüm fotoğrafları güzel bir şarkıyla slayt gösterisi hazırlayabilir veya hazırlatabilirsin.Dijital fotoğraf çerçeveleri var ya hafızasına fotolarınızı atıp onu hediye edebilirsin böylece hep seni görebilir.Aklıma şimdilik bunlar geldi.1. Yılınız kutlu olsun nice senelere
Farkli degisik biseyi ilerleyen zamanlarda alirsiniz :)
Ilk önce Birlikteligini simgeleyen bisey alsaniz bence daha güzel olur.
Ben ilk yüzük almistim Armani den (Kizlar Parmagina filan bakarsa bos olmasin Parmagi diye düsünmüstüm). Tabi ayni düsünceyle oda bana almisti Gümüs bir yüzük.
Deri Bilekliklerde güzel Fossil ´in hatta isimli bile yaptirabilirsin.
Hediye isi cok zorKolay gelsin
Kalpli bir kutu alıp içine bunlardan yaptırıp ekleyebilirsin bence çok hoş bir hediye olur farklı da hem ben de öyle yapıcam çünkü
Ya böyle özel şekerlerden
LogoFood - Fotoğraflı Çikolata ve Şekerler
yada bu şekilde özel kurabiyelerden
Yıldönümü | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar
Benim çok yakın bir arkadaşım Kafika diye bi cafede birlikte film izlemişlerdi.Odayı da ona göre düzenliyolar,pastası içeceği falan.Bazen kampanyada oluyor.Çok pahalı değil.Güzel,romantik bir gün yaşayabilirsiniz
bunlar cok ıyı olur yaa alırım beraber yerız yatakta fılan mum ısıgındabence guzellmıs pekı bunları nerde bulabılırım? mesela normal pastaneler yapıormu yoksa hedıyelık esyadamı ya da hangı dukkanlarda bulunur bu tarz seyler?
canım fotoğraflı şekerleri internetten sitesinden yaptırıyosun , kurabiyeleri de internetten yaptırıyosun ama yerinden gidip yaptırabilir misin bilmiyorum 1 hafta öncesindne sipariş vermek gerekiyo
Bence cafede yap.Bi oda var sinema perdesi falan.Çok rahat deri koltuklar var,böyle yerlere falan istersen güllerle mumlarla süslüyorlarPasta yada yemek hangisini istersen servis ediyorlar.İstediğin filmi başbaşa seyrediyorsun.Bence böyle bişey yap.İstersen bunun yanına ufak bi hediyeyle tamamlayabilirsin.Araba meraklısıysa,klasik oyuncak araba alabilirsin.
ya ben netten sıparıs veremem hıc anlamıorm bıde ne zamn eve gelır fılan annem gorurse yanarım yanı bana magazası lazm kendım gıdıp sıparıs verebılırm anck ama nerde veya hangı magaza yapıo bunu bılıormusn?
burda iletişim adresleri var canım dükkanlarına gidip bir sor istersen yada gitmeden önce mail at siparişimi gelip alsam diye olur sanırım
iletişim | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar
İletişim
Ece Butik Cookies İstanbul Butik Pasta-Kurabiye: İletişim
Lezzet Siparişi | Mutlu Anlar Yaratın | İletişim Formu
burda iletişim adresleri var canım dükkanlarına gidip bir sor istersen yada gitmeden önce mail at siparişimi gelip alsam diye olur sanırım
iletişim | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar
İletişim
Ece Butik Cookies İstanbul Butik Pasta-Kurabiye: İletişim
Lezzet Siparişi | Mutlu Anlar Yaratın | İletişim Formu
Googlea Kafika yaz çıkar.Orda resimlere bak,telefonla fiyat bile alabilirsin.Fırsat sitelerine düşüyor bazen,indirim kodu veriliyor.Görürsem şayet seni yönlendiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?