yıl dönümü

derin53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
155
22
31
Kızlar birinci yılımız dolacak fakat ben napıcam bilemiyorum evde eşime sürpriz yapmak istiyorum romantik bişi filan fikirlerinize ihtiyacım vaar

birlikte gecen bir yilin mutaalasini yapin. mutlu etmisse sizi tesekkur mahiyetinde guzel bir gece yasatabilirsiniz.

güzl bi yemek .. mumlar hediye. . 14 şubatta ben böyle ypıcam

Ahhh aynı dert bende de var. 14 şubat evlilik yıl dönümümüz. Hala ne yapacağımı bilmiyorum

bilmediğimden soruyorum
yemek ve gecelik nasıl olacak. geceliklemi yemek yiyecek :KK51:

bembeyaz masaörtüsü üstüne kırmızı mumlar..harika ama hafif yemekler..ufak ufak cilveleşmeler..gönlünü yapçak bir hediye..vee final yatak odası.....orasıda mumlarla kaplı olsun..ve tabiki müzik....:KK68::KK68::KK68::KK60:

bembeyaz masaörtüsü üstüne kırmızı mumlar..harika ama hafif yemekler..ufak ufak cilveleşmeler..gönlünü yapçak bir hediye..vee final yatak odası.....orasıda mumlarla kaplı olsun..ve tabiki müzik....:KK68::KK68::KK68::KK60:
Bak bu iyi fikir teşekkür ederimmm:):)

Kızlar birinci yılımız dolacak fakat ben napıcam bilemiyorum evde eşime sürpriz yapmak istiyorum romantik bişi filan fikirlerinize ihtiyacım vaar

sofrayı donat... güzel bir masa hazırla.

öncesinde kendine bakım yap yüz maskesi saç bakımı vs yani bakımlı ve güzel ol. Öyle yapmacık güzel giyme özel bir gece gibi giy ....

Evde yemek hazırlarken insan yoruluyor vallahi , güzel olsun herşey diye helak oluyorsun iştah filan kalmıyor. Bence dışarıda bir yemek yiyin ( bırak eşin düşünsün) sen hediyeni hazır et, gerisi gelişir zaten...

Yildonumu ikinizin de ozel gunu. Sen tum gun yemek yap ev susle kendini susle hediye al haldir huldur calisip aksama o yorgunlukla keyif mi sureceksin? Kocanin da dusunmesi gereken bi sey degil mi? O disarda rezervasyonunu yaptirir sen de hediyesini alir suslenir gidersin keyfini cikarirsin. Yok dusunmuyosa sen de kendini yorma salla gitsin. Dogumgunu olsa tek tarafli cabayi anlarim

X