- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
tanisma yil dönümümü bu yoksa ciktiginiz günmü canim??
bu cocuk senin dibinden ayrilmayan cocuk degilmi? gözünün icine bakan, bazende vicik vicik olan sevgilin?
ne olmus birden böyle vakit yok senin icin hemde yil dönümünde??!
bu erkeklerin var kafasinda bir ariza ama neyse..
ben konuyu tam anlayamadım
tamam işte yıldönümünüzde izin alacakmış butun gün beraber olacakmışsınız
neden kızdın ki
Canım, yarınsa yarın kutlayacakmışsınız zaten yıldönümünü, günler öncesinden mi başlıcaktın kutlamalara :44:
Cikmaya basladigimiz gun canim.
Evet o..
Hala oyleydi de bu haftasonuna bi suru arkadaslariyla plan yapmis beyefendi. Zaten aramiz limoniydi simdi hepten tam duzelememisken aciliyo aramiz. Yani ozel olmayan her zaman gorusuruz, bi ozel haftasonumuz var, bula bula bu gunu bulmus herseyi yapmak icin. Nisanina gittigi arkadasiyla da 4 ay once tanistilar.. cok koklu bir arkadasliklari olsa bari.
Ben onu her haftasonu gormeye alistim. Cuma is cikisi, ve cumartesi bazen de pazar is oncesi gorusuruz. Bu hafta sonu bana sadece bir gun ayiriyorya ne bileyim uzuldum ve kiskandim
tahta eksik kafada napican canim.. hepsi ayni ama hepsi.. kafalari ayri ve bambaska calisiyor.. dümdüz böyle..
neyse ne hediyse aldin?
kiskaniyorum demissin, demekki gercekten seviyorsun, yanilmiyorsam bir aralar gelgitlerin vardi sevgi konusunda..
seni cok iyi anliyorum... cildiriyorum bende..bensiz baska ortamlara girdigi zaman..gizli sakli sinir krizleri geciriyorum.. kiskandigini belli etme cok fazla.. totosu kalkmasin fazla.. cool davranmaya calis bence.. zorda olsa..
İlişkilerde alışkanlıklar kötüdür, ben de öyleydim. Üni öğrencisiyken eşim çok alıştırmıştı gelir giderdi. Gelmediği zaman ben de üzülürdüm, kızardım.
Bence bu sorun yapılacak bişey değil, tabi ki onun da senin de sosyal hayatın olcak. Erkekleri bu kadar sıkmaya gerek yok canım. o sana zaten vakit ayırır seviyorsa
Bilmiyorum. Mesajlarimi gordugunde arka fondan cat cut sesler geldigini tahmin ediyorum (kiskancliktan catladigim sesleri)
En son "guzel giyinmeyi unutma, herkes cok şık giyinmistir. Ve umarim kendine iyi bir dans partneri bulursun!" gibi bi mesaj yazdim gonderdimkiskancliktan cildirdigim zamanlar kendime hakim olamiyorum sanirim.
Aksam 7 de gelicem diye tutturdu bakalim. Sinirli de kalamiyorum suna cok tatli.
En sonki tripli iyi eglenceler mesajima gonderdigi yanit:
Eki Görüntüle 1078233
evet gercekten cok tatliymis =)
bazen anlamiyorlar sanirim trip attigmizi..yada yabanci erkekler böyle..
bir türk erkegine trip atsan triple cevap verir yada umursamayarak
(aslinda daha cok isimize gelir, kavga et rahatla degilmi)
ama yabancilar halen tatliliklarini bozmuyolar.. (yabanci erkege özendirmek gibi algilanmasin)
edecegin kavgada icinde kaliyor
bende kiskandigim zaman hakim olamiyorum kendime, sinirlendigimde bile daha sakin oluyorum hahah
hediye aldin mi? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?