Yil dönümümüzde benden baska herkesle zaman geciriyor!

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Kizlar yine cok sinirlendim :14:

Bu hafta sevgilimle yil donumumuz. Hayatimda ilk defa hic ayrilmadan bu kadar uzun suren bir iliskim oldu. Onun da oyle.. O yuzden bugunu ozel yapmak istiyorduk.. Ama masallah sevgilimin hic vakti yok ki. Kafasini partiden, konserden kaldiramiyor :47:

Ben pazartesi - cuma calisiyorum. O da pazar - persembe calisiyor. Dun Cumaydi.; Ben calisiyordum tabii. Normalde is cikisi bulusuruz ama o arkadaslariyla konsere gidince kaldi. Ben evde 6 gibi oldum aksam, bu hala gitmemisti. Arkadasinin evi de bana yakindi. Aradi telefonda konustuk, "neysse canim biz konser oncesi yemege gidiyoruz kapatmam lazim" dedi kapatti telefonu. Ne bi davet ne bisey :47:

Bugun de ben de o da bosuz tabi. Arkadasinin nisan toreni varmis, oraya gidiyor. Davet falan edilmedim zaten. "istersen arkadasima sorayim bakalim sen de gelebilirmiymissin" gibi bisey soyledi :47: Amerikali bunlar, kulturleri farkli hadi bisey demiyorum ama topunun cani cehenneme :47: Toren 3 te baslayacak, 8 de bitecekmis. Nisan cikisi gorusuruz diyor bana. Oldu canim!!! Aksamin 9 unda anca bana vakit ayiracakmis!! "ben 7 de cikarim gec kalmam" diyor bir de. Sanki ben onun huyunu bilmiyorum!

Suan burda saat oglen 12:25. yarim saat once mesaj atti "bilmem ne restorantina gidiyorum!!" Kiminle? dedim. Arkadasiyla gidiyormus. Defol git diyesim geldi. Nisan oncesi de arkadasina vakit var bana yok. Ya sinirlenmekte haksiz miyim? :43:

Yil donumumuz ayin 20 sinde yani yarin. Yarin gunlerden ne? Pazar.. Bunun is gunu. Is yerini arayip, ise gelmedigini soyleyecekmis, boylelikle butun gunu beraber gecirecekmisiz.

Cok sinirlendim ama kizlar ya. Boyle hayal etmemistim bu ne? adamin bos zamanini bekliorum kutlamak icin. Ay acayip sinirlerim bozuk..

yıldönümünüz yarınmış..bence daha sınırlenmek ıcn erken..yarın dedıgı gıbı ıse gıder sonrada arkadaşlarıyla vakıt gecırırse o zaman sınırlenmekte haklısın.

tanisma yil dönümümü bu yoksa ciktiginiz günmü canim??

bu cocuk senin dibinden ayrilmayan cocuk degilmi? gözünün icine bakan, bazende vicik vicik olan sevgilin?

ne olmus birden böyle vakit yok senin icin hemde yil dönümünde??!

bu erkeklerin var kafasinda bir ariza ama neyse..

ben konuyu tam anlayamadım
tamam işte yıldönümünüzde izin alacakmış butun gün beraber olacakmışsınız
neden kızdın ki

tanisma yil dönümümü bu yoksa ciktiginiz günmü canim??

bu cocuk senin dibinden ayrilmayan cocuk degilmi? gözünün icine bakan, bazende vicik vicik olan sevgilin?

ne olmus birden böyle vakit yok senin icin hemde yil dönümünde??!

bu erkeklerin var kafasinda bir ariza ama neyse..

Cikmaya basladigimiz gun canim.

Evet o..
Hala oyleydi de bu haftasonuna bi suru arkadaslariyla plan yapmis beyefendi. Zaten aramiz limoniydi simdi hepten tam duzelememisken aciliyo aramiz. Yani ozel olmayan her zaman gorusuruz, bi ozel haftasonumuz var, bula bula bu gunu bulmus herseyi yapmak icin. Nisanina gittigi arkadasiyla da 4 ay once tanistilar.. cok koklu bir arkadasliklari olsa bari.

Canım, yarınsa yarın kutlayacakmışsınız zaten yıldönümünü, günler öncesinden mi başlıcaktın kutlamalara :44:

ben konuyu tam anlayamadım
tamam işte yıldönümünüzde izin alacakmış butun gün beraber olacakmışsınız
neden kızdın ki

Biz her haftasonunu beraber gecirmeye alisigiz. Boyle yapmasi ozellikle bu haftasonu asabimi bozdu. Daha cok sinirlerimi bozan gun icinde vakti olmasina ragmen o vaktini yine arkadaslariyla gecirmeyi tercih etti..

Ve kiskaniyorum. Nisanina gidiyor birinin. Bir suru guzel giyinmis suslenmis kizlarin arasina. Dans edilcek bilmem ne olcak. Benim ki dans etmeye bayilir.

Hay lanet olsun. Suanda mesajla kavga ediyoruz. Telefonu duvara firlatasim var sinirimden :43:

Yıldönümü için bir sürpriz planlıyor ve bu yüzden farklı davranıyor olabilir mi acaba?

Canım, yarınsa yarın kutlayacakmışsınız zaten yıldönümünü, günler öncesinden mi başlıcaktın kutlamalara :44:

Ben onu her haftasonu gormeye alistim. Cuma is cikisi, ve cumartesi bazen de pazar is oncesi gorusuruz. Bu hafta sonu bana sadece bir gun ayiriyor :( ya ne bileyim uzuldum ve kiskandim :14:

Cikmaya basladigimiz gun canim.

Evet o..
Hala oyleydi de bu haftasonuna bi suru arkadaslariyla plan yapmis beyefendi. Zaten aramiz limoniydi simdi hepten tam duzelememisken aciliyo aramiz. Yani ozel olmayan her zaman gorusuruz, bi ozel haftasonumuz var, bula bula bu gunu bulmus herseyi yapmak icin. Nisanina gittigi arkadasiyla da 4 ay once tanistilar.. cok koklu bir arkadasliklari olsa bari.

tahta eksik kafada napican canim.. hepsi ayni ama hepsi.. kafalari ayri ve bambaska calisiyor.. dümdüz böyle..

neyse ne hediyse aldin?

kiskaniyorum demissin, demekki gercekten seviyorsun, yanilmiyorsam bir aralar gelgitlerin vardi sevgi konusunda..

seni cok iyi anliyorum... cildiriyorum bende..bensiz baska ortamlara girdigi zaman..gizli sakli sinir krizleri geciriyorum.. kiskandigini belli etme cok fazla.. totosu kalkmasin fazla.. cool davranmaya calis bence.. zorda olsa..

Ben onu her haftasonu gormeye alistim. Cuma is cikisi, ve cumartesi bazen de pazar is oncesi gorusuruz. Bu hafta sonu bana sadece bir gun ayiriyor :( ya ne bileyim uzuldum ve kiskandim :14:

İlişkilerde alışkanlıklar kötüdür, ben de öyleydim. Üni öğrencisiyken eşim çok alıştırmıştı gelir giderdi. Gelmediği zaman ben de üzülürdüm, kızardım.
Bence bu sorun yapılacak bişey değil, tabi ki onun da senin de sosyal hayatın olcak. Erkekleri bu kadar sıkmaya gerek yok canım. o sana zaten vakit ayırır seviyorsa :34:

tahta eksik kafada napican canim.. hepsi ayni ama hepsi.. kafalari ayri ve bambaska calisiyor.. dümdüz böyle..

neyse ne hediyse aldin?

kiskaniyorum demissin, demekki gercekten seviyorsun, yanilmiyorsam bir aralar gelgitlerin vardi sevgi konusunda..

seni cok iyi anliyorum... cildiriyorum bende..bensiz baska ortamlara girdigi zaman..gizli sakli sinir krizleri geciriyorum.. kiskandigini belli etme cok fazla.. totosu kalkmasin fazla.. cool davranmaya calis bence.. zorda olsa..

Bilmiyorum. Mesajlarimi gordugunde arka fondan cat cut sesler geldigini tahmin ediyorum (kiskancliktan catladigim sesleri :1:)

En son "guzel giyinmeyi unutma, herkes cok şık giyinmistir. Ve umarim kendine iyi bir dans partneri bulursun!" gibi bi mesaj yazdim gonderdim :9: kiskancliktan cildirdigim zamanlar kendime hakim olamiyorum sanirim.

Aksam 7 de gelicem diye tutturdu bakalim. Sinirli de kalamiyorum suna cok tatli.

En sonki tripli iyi eglenceler mesajima gonderdigi yanit:
$972875_10152326799569334_1261991646_n.webp

İlişkilerde alışkanlıklar kötüdür, ben de öyleydim. Üni öğrencisiyken eşim çok alıştırmıştı gelir giderdi. Gelmediği zaman ben de üzülürdüm, kızardım.
Bence bu sorun yapılacak bişey değil, tabi ki onun da senin de sosyal hayatın olcak. Erkekleri bu kadar sıkmaya gerek yok canım. o sana zaten vakit ayırır seviyorsa :34:

Iste.. dogru soyluyorsun. ilgiye alisiyor insan sonradan normal davranislar bile asabini bozuyor. Simariklik ediyorum galiba. :(

Bilmiyorum. Mesajlarimi gordugunde arka fondan cat cut sesler geldigini tahmin ediyorum (kiskancliktan catladigim sesleri :1:)

En son "guzel giyinmeyi unutma, herkes cok şık giyinmistir. Ve umarim kendine iyi bir dans partneri bulursun!" gibi bi mesaj yazdim gonderdim :9: kiskancliktan cildirdigim zamanlar kendime hakim olamiyorum sanirim.

Aksam 7 de gelicem diye tutturdu bakalim. Sinirli de kalamiyorum suna cok tatli.

En sonki tripli iyi eglenceler mesajima gonderdigi yanit:
Eki Görüntüle 1078233

evet gercekten cok tatliymis =)

bazen anlamiyorlar sanirim trip attigmizi..yada yabanci erkekler böyle..

bir türk erkegine trip atsan triple cevap verir yada umursamayarak
(aslinda daha cok isimize gelir, kavga et rahatla degilmi)

ama yabancilar halen tatliliklarini bozmuyolar.. (yabanci erkege özendirmek gibi algilanmasin)
edecegin kavgada icinde kaliyor :60:

bende kiskandigim zaman hakim olamiyorum kendime, sinirlendigimde bile daha sakin oluyorum hahah

evet gercekten cok tatliymis =)

bazen anlamiyorlar sanirim trip attigmizi..yada yabanci erkekler böyle..

bir türk erkegine trip atsan triple cevap verir yada umursamayarak
(aslinda daha cok isimize gelir, kavga et rahatla degilmi)

ama yabancilar halen tatliliklarini bozmuyolar.. (yabanci erkege özendirmek gibi algilanmasin)
edecegin kavgada icinde kaliyor :60:

bende kiskandigim zaman hakim olamiyorum kendime, sinirlendigimde bile daha sakin oluyorum hahah

Evet turk erkekleri tribe triple cevap veriyorlar.

Walla kiskanclik kadar guclu bir duygu yok. Ne ofke, ne ask ne de nefret kiskancligin onune gecemez :37: Kemiriyor insani resmen icten ice :9:

Back
X