Yıl Dönümünü Kutlamayalım ?

oyaboyabadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
55
9
1
29
Herkese merhaba, direk konuya geçiyorum.''Erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor'' diye zilyon tane konu var. Benimki biraz farklı.

Önümüzdeki ayın ilk günü sevgilimle yıldönümümüz. Ama kendisi üniversite sınavına hazırlanıyor bu yıl.Bu yüzden de kutlamayı sınav sonrasına ertelemeyi önerdi. Ben de kabul ettim(ama nasıl kabul ettim?!)Aynı zamanda sınava kadar benimle olan ilişkisini tamamen koparacağını söyledi, günlerdir sesini bile duymuyorum. (Ben de üniversite öğrencisiyim ve benim de calışmam gerekiyor, çoğu zaman ben de onu arayıp soramıyordum zaten.En fazla bilgisayardan makale hazırlarken internetten yazısabiliyorduk son bir aydır.)

Buraya kadar adam doğru demiş de diyebilirsiniz tabii ama sorun şurada başlıyor, bu kutlamadığımız kaçıncı önemli gün...(doğum günü, 14 şubat,doğum günüm ve şimdi yıldönümümüz) Hayır günün her saati çalışıyor olsa yine haklı adam gene haklı. Ama hayır arkadaşlarıyla oyun oynayabiliyor ya da tüm gün uyuyabiliyor ama bana, önemli günlerimize ayıracak 1 saati yok?!

Birkaç aydır sorunlarımız vardı zaten.Benimle artık önceleri olduğu gibi ilgilenmiyor.Bu sene çok zor geçti benim için. Sürekli bu konudan yakınır hale geldim ve bunun sonucu kavgalar... Benle vakit geçirmek istediğinden emin olamıyormuş çünkü tartışma ihtimalimiz her zaman varmış ama arkadaşlarıyla olduğunda kafası dağılıyormuş. Açıkça tercih edilmiyorum. Ama sorarsanız ayrılmayı da istemiyor, her şey bu sene gireceği sınavın suçu.Tabii sınavdan sonra düzelir mi aramız ikimiz de emin değiliz.

Bu saçma durumda nasıl davranmalıyım sizce ?

Rahatsız edici bir durum. Erkekler her zaman rahatına düşkündür hele böyle yaşlarda çok da olgunlaşmamışken normal gibi bu haller.Erkekler evet birbirleriyleyken daha rahatlar elbette ama tabi bu sana da zaman ayırmayacağı anlamına da gelmez.Sınav süresiyle kendini sadece rahatlatacak şeyler yapmak istiyor sanırım. Ve şunu da söyleyeyim özel günleri kutlama konusunda erkekler bizim kadar düşünceli ve romantik olamıyorlar. Onu düşünüp üzülme yani.Ve bence şu an bunu yapmak senin için ne kadar kolay bilmiyorum ama en iyisi onu biraz kendi haline bırak madem ayrılmak istemiyor, seviyor illa ki bir çaba içine girecektir.

Erkek arkadaşın bahane sunuyor. Sınav gibi güçlü bi sebebi de var. Yani nedir ki bi kaç saat ayıramıyor mu özel bi güne? Ya da bi süre görüşmemek ne demek. Yatmadan önce arayabilir seni. Hediye almaktan kaçıyor gibi..

Rahatsız edici bir durum. Erkekler her zaman rahatına düşkündür hele böyle yaşlarda çok da olgunlaşmamışken normal gibi bu haller.Erkekler evet birbirleriyleyken daha rahatlar elbette ama tabi bu sana da zaman ayırmayacağı anlamına da gelmez.Sınav süresiyle kendini sadece rahatlatacak şeyler yapmak istiyor sanırım. Ve şunu da söyleyeyim özel günleri kutlama konusunda erkekler bizim kadar düşünceli ve romantik olamıyorlar. Onu düşünüp üzülme yani.Ve bence şu an bunu yapmak senin için ne kadar kolay bilmiyorum ama en iyisi onu biraz kendi haline bırak madem ayrılmak istemiyor, seviyor illa ki bir çaba içine girecektir.

Seviyorum, ayrılmak istemiyorum sadece sınava kadar konuşmayalım diyor. Hadi önemli günleri önemsemiyor, kafasını rahatlatmak istiyor,sınavı düşünüyor ama bu kız ne hisseder, üzülmez mi, özlemez mi demiyor mu anlamıyorum.Kafayı yiyeceğim.

Erkek arkadaşın bahane sunuyor. Sınav gibi güçlü bi sebebi de var. Yani nedir ki bi kaç saat ayıramıyor mu özel bi güne? Ya da bi süre görüşmemek ne demek. Yatmadan önce arayabilir seni. Hediye almaktan kaçıyor gibi..
Hediye alır, bunu konuştuğumuz gün bile elinde hediyeyle geldi. Ama benden kaçınıyor sanki anlamıyorum.

Seviyorum, ayrılmak istemiyorum sadece sınava kadar konuşmayalım diyor. Hadi önemli günleri önemsemiyor, kafasını rahatlatmak istiyor,sınavı düşünüyor ama bu kız ne hisseder, üzülmez mi, özlemez mi demiyor mu anlamıyorum.Kafayı yiyeceğim.
Sen çok mu seviyorsun peki? Sen ne istiyorsun gerçekten?

Sen çok mu seviyorsun peki? Sen ne istiyorsun gerçekten?

En doğru şöyle anlatabilirim herhalde.Ben onu hep özlüyorum, eskiden olduğu haliyle. Ayrılmayı da denedik ben seviyor muyum bilmiyorum ama çok özlüyorum.Onun için çok emek verdim, biz olabilmek, biz kalabilmek için ve 3 yılımı verdim.Bunları hak etmiyorum. Bunun dışında kafam karma karışık.

Yaşla ilgisini anlamadım kusura bakmayın ?

ben de açık yazmadım aslında kusur bende :KK51:
şöyle ki artık üniversite çağındasınız, benim gözlemim lise yıllarından gelen ilişkilerin pek azı üniversitede de devam ediyor. üniversitede yeni ufuklara yelken açmaya daha sık rastlanıyor
ilk mesajınızın son paragrafına bakılacak olursa sevgiliniz kendisini geri çekiyor gibi, hadi bizim zamanımızda en mantıklı alternatif yüz yüze görüşmeydi de bu devirde bu çocuk günün bir iki saatini telefon, mail de olsa size ayıramıyor mu? belli ki soğutmaya çalışıyor.
yine de pat diye "ayrılın" diyemem tabi ki...

En doğru şöyle anlatabilirim herhalde.Ben onu hep özlüyorum, eskiden olduğu haliyle. Ayrılmayı da denedik ben seviyor muyum bilmiyorum ama çok özlüyorum.Onun için çok emek verdim, biz olabilmek, biz kalabilmek için ve 3 yılımı verdim.Bunları hak etmiyorum. Bunun dışında kafam karma karışık.

Belki senin de zamana ihtiyacın vardır. Hasret zor elbette ama bazen iyi de gelebilir. Elinden gelirse bir süre uzak tutmaya çalışsan kendini.Bakalım neler yapacak ya da sen de kendini gözlemlersin.

ben de açık yazmadım aslında kusur bende :KK51:
şöyle ki artık üniversite çağındasınız, benim gözlemim lise yıllarından gelen ilişkilerin pek azı üniversitede de devam ediyor. üniversitede yeni ufuklara yelken açmaya daha sık rastlanıyor
ilk mesajınızın son paragrafına bakılacak olursa sevgiliniz kendisini geri çekiyor gibi, hadi bizim zamanımızda en mantıklı alternatif yüz yüze görüşmeydi de bu devirde bu çocuk günün bir iki saatini telefon, mail de olsa size ayıramıyor mu? belli ki soğutmaya çalışıyor.
yine de pat diye "ayrılın" diyemem tabi ki...
Bu yıl benim üniversitede ikinci yılım, o ise önceki yıl istemediği bir şehirde 1 yıl okudu bu sene tekrar hazırlanıyor. Yani biz üniv. okurken ayrı da kaldık. Aramızdan su sızmazdı. Genellemeniz mantıklı ama biz çevremize göre bile istisnaydık.

Açıkça diyorum eğer beni istemiyorsan söyle ayrılalım ben de yoluma bakayım, ama hayır ben istemiyorum sen istiyorsun diyor :/

hos bir durum degil elbette ki

ben bir de karsi tarafin acisindan bakmani tavsiye ederim
sinavlara hazirlaniyor ve bu dönemde ders calismak disinda bir seyler yaptiginda kafasini dagitmak istiyor
ve seninle bulustugunda tartisma cikabileceginin farkindasiniz ikinizde, yani seninle hos vakit gecirecegi yerde gerilim olacak belki calismalarina yansiyacak bu durum

bu sorunu cözerdim ilk önce, yani neden tartisma ihtimali cok yüksek
sen sadece derdini mi paylasiyorsun yoksa dert mi yaniyorsun durmadan
...

Back
X