• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıl Dönümünü Unuttum

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Az önce bana çiçek geldi, tabi kimden geldiği malum ama bayram değil seyran değil hayırdır dedim.
Üzerindeki notta da 4 yazıyor hiç anlam veremedim.
Annem aldı çiçeği hayırdır dedi, bilmem içinden gelmiştir dedim.
İşte olduğu için aramadım yazdım;
-sağol aşkım, şaşırdım gerçekten...
+4 yıl olmuş çok değil aslında
-aaaaa o 4 onun için miydi, bugün o gün mü
+yuh sana....
şeklinde bir konuşmamız oldu. Meğer yıl dönümüymüş:9:
Şimdi ben gönül almak adına ne yapsam, aramızda 1000km var kargo yetişmez. Aslında ne yapsam toparlayamazmışım gibi de geliyor ama belki diyorum güzel fikirler çıkar:12:

o hangi şehirde bilmiyorum ama arkadaşımn biri adana da kız oğlan ankara da orda bir pastaneyi arayıp şu butik patlardan yaptırıp yollatmıştı
yada şu bonnyfood tarzı da olabilir
onlar aynı gün içinde ulaştırıyor

kargoyla şu saatten sonra mümkün değil
ama sizde en azından bi güzellik yapın ayrıca da hediyeyi sonra bizzat verir yada yollarsınız onda da sonuçta heiye yokmuş

ama o düşünmüş yeter değil mi ?

geçti...üzgünüm toparlanmaz artık..bence bişey gönderince mecburi gibi olur..en iyisi konuşup gönül almak..

Ay romantik adammis ! maasAllah!!
Yuh sana yani Holly :)

İşte ben de o yıldönümlerini unutan kadınlardanım maalesef, herkes kocasından, erkek arkadaşından şikayetçi benimki de benden:10: Bi doğum günlerini unutmam şükür :9:

O bonnyfood tarzı şeyleri yapmıştım daha önce daha doğrusu ne zaman başım böyle sıkışsa onlara başvurduğum için artık kullanmak istemiyorum:33:

Ne yapılabilir ki başka şiir yazayım diyorum ama kabiliyet yok.

Kendi vdeonu cek ve guzel bi siir oku sonra gonder teline eger imkan varsa

Back
X