Yıl sonuna kadar 27 kilo!

AmorSiempre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
343
2
26
İstanbul
yıl sonuna kadar 27 kilo vermeyi hedefliyorum.
oldukça düşük kalorili bir diyet yapıyorum.
daha önce bu şekilde kilo verdim ve verdiklerimi geri almadım.
yeniden başarabilirim.
herkese kolay gelsin.

başlangıç: 10.05.2013 - 87.5

21 mayıs - 85.0
23 mayıs - 84.0
28 mayıs - 82.7
1 haziran - 82.4
11 haziran - 81.5

Son düzenleme:
2 dilim ekmek
5 zeytin
biraz peynir
domates + salatalık
1 kahve + bir bisküvi
1 çay
1 simit
1 kahve
1 porsiyon napoliten soslu makarna
5 çilek + 5 kiraz

1650 kaloriyi buldu bugün.

1 pastane simiti tam 450 kaloriymiş. Ben bunu öğrendiğim için bugün 856 kalorilik spor yaptım

Bence simiti hiiç yeme. Onun dışında umarım istediğin gibi fit bir kız olursun :)

1 pastane simiti tam 450 kaloriymiş. Ben bunu öğrendiğim için bugün 856 kalorilik spor yaptım

Bence simiti hiiç yeme. Onun dışında umarım istediğin gibi fit bir kız olursun :)

teşekkür ederim :)
aynı güzel dilekleri ben de senin için diliyorum:16:
450 kalori mi? ben 1 simit 300 kalori diye biliyorum. 450 kalori fazla değil mi? :D

canım aynı tarihte başlamışız bende eylülün sonuna kadar 29 kilo vermeyi planlıyorum 84ten 55 e :)) umarım başarırız takipçinim :))

23 mayıs
3 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir + 8-10 zeytin
1-2 salatalık
10 çilek
1 kahve + birkaç kaşık puding + birkaç bebe bisküvi
sahanda yumurta (1 tane)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase cacık
şekersiz komposto
1 kahve

Son düzenleme:
yıl sonuna kadar 27 kilo vermeyi hedefliyorum.
oldukça düşük kalorili bir diyet yapıyorum.
daha önce bu şekilde kilo verdim ve verdiklerimi geri almadım.
yeniden başarabilirim.
herkese kolay gelsin.

başlangıç: 21.05.2013

canım aynı tarihte başlamışız bende eylülün sonuna kadar 29 kilo vermeyi planlıyorum 84ten 55 e :)) umarım başarırız takipçinim :))

slm kızlar, kilolarımız, başlayış tarihlerimiz ve hedeflerimiz benziyor, o yüzden yazmak istedim sağlıklı ve zinde yaşam için yağtığımız bu başlangıcı önemsiyor ve başarılar diliyorum, kolay gelsin..

slm kızlar, kilolarımız, başlayış tarihlerimiz ve hedeflerimiz benziyor, o yüzden yazmak istedim sağlıklı ve zinde yaşam için yağtığımız bu başlangıcı önemsiyor ve başarılar diliyorum, kolay gelsin..

ne güzel, bu süreçte birbirimize destek olabiliriz :7:
hepimize başarılar ve kolaylıkla diliyorum :16:

mahzen, günlüğün varsa linkini verebilir msin? takip ederim ben de seni.

yediklerime ek olarak birkaç kaşık da mantı... :35:

sarımsaklı yoğurtla yapılan mantı neden bu kadar lezzetli oluyor ki! koca tabağı yememek için kendimi zor tuttum :)

ben yeni bir üyeyim ama oldukça eski bir takipçiyim sizin hikayenizi de takip edicem başarıcağınıza eminim ben de aranıza katılayım dedim :) yaşım henüz genç olmasına rağmen tüm hayatımı zayıflamak için uğraşmaya adadım diyebilirim 90 küsürlerden 71 e düşmüş durumdayım ama artık hızlı olsun istiyorum hedefim 60 metabolizmam oldukça yavaş sağolsun 1 gün dikkat etmese 2 kilo alabilen biriyim :D hepimize başarılar diliyorum

ben yeni bir üyeyim ama oldukça eski bir takipçiyim sizin hikayenizi de takip edicem başarıcağınıza eminim ben de aranıza katılayım dedim :) yaşım henüz genç olmasına rağmen tüm hayatımı zayıflamak için uğraşmaya adadım diyebilirim 90 küsürlerden 71 e düşmüş durumdayım ama artık hızlı olsun istiyorum hedefim 60 metabolizmam oldukça yavaş sağolsun 1 gün dikkat etmese 2 kilo alabilen biriyim :D hepimize başarılar diliyorum

merhaba. hoşgeldin :)

boyun çok kısa değilse bu kiloda bile gayet iyi görünürsün eminim.

ne kadar kalabalık olur ve birbirimize ne kadar destek verirsek o kadar iyi.

istersen bir günlük aç. ben de seni takip edeyim :)

Son düzenleme:
Back
X