Yıl sonuna kadar 27 kilo!

Spor başladım ama günlüğüme yazmadım, iyi ki hatırlattın :]
Biraz yürüyüp biraz koşuyorum, mesela 10 dk yürüyüp 5 dk koşuyorum, sonra yine 10 dk yürüyorum...
Bu şekilde 1 saat - 2 saat spor yapıyorum günde.
Sınavlarında başarılar :16:
o çok iyiymiş biliyo musun kalbi hızlandırıp yavaşlatarak spor yapmak çok iyi yağ yaktırıyomuş ,teşekkür ederim iyi dileklerin için :)))

Oldukça yorucu ama dediğin gibi yağ yakımı için çok faydalı :]
Senin son hedefin nedir? Kaç kilo olmak istiyorsun?

ben bi kaç gün cozuttuğum için hedefimi geciktirdim ama şöyle ki bu ayın sonunda 70 i görmek istiyorum haziran bittiğinde 65 nasipse bayramda da 60 ı bulmam gerekiyor ama hem adet olmadığım için hem de diyetten saptığım için ay sonu 70 i görmek hayal oldu ama zararın neresinden dönsek kardır diyip tekrar başlıyorum dikkat etmeye seninle de motive oluyorum güzel oluyor :))
yarın sabahın 9 unda sınavım var gelince yapmak zor oluyo diye kalkıp 6.30 da yapıcam inşallah yoksa tekrar başa sarıcam ben dikkat etmezsem 1 haftada 5 kilo alırım öyle bi tipim yani :D

Sınavında başarılar diliyorum tekrardan :]
Sabah spor yapınca insan daha zinde hissediyor gün boyunca.
Benim enerjim yüksek oluyor sabah spor yaparsam...

1 simit
1 küçük kase çilek
birkaç kuruyemiş
1 kahve
2 yumurta
3 dilim tam buğday ekmeği
çoban salatası [yağsız]
100 gram yoğurt
1 küçük kase çilek
1 kahve

1200 kalori

+

10 km yürüyüş - koşu kombinasyonu

Tatlıyı çok seviyorum, bu yüzden kendime daha sağlıklı tatlı seçenekleri arıyorum :]
Bugün 130-140 kalorilik çok lezzetli bir tatlı yaptım kendime.
1 muzu iyice ezip içine 1 tatlı kaşığı pekmez ve bolca tarçın koydum, inanılmaz lezzetli bir şey oldu :52:
1200 kalori sınırına ulaştığım için sadece birazcık tattım ama yarın kesin yicem :1:

Tatlıyı çok seviyorum, bu yüzden kendime daha sağlıklı tatlı seçenekleri arıyorum :]
Bugün 130-140 kalorilik çok lezzetli bir tatlı yaptım kendime.
1 muzu iyice ezip içine 1 tatlı kaşığı pekmez ve bolca tarçın koydum, inanılmaz lezzetli bir şey oldu :52:
1200 kalori sınırına ulaştığım için sadece birazcık tattım ama yarın kesin yicem :1:
oovv tatlı sevilmez mi ya bizim hocamız 1 ekmeğin içini tahin pekmezle doldurup yermiş her sabah ama adam bir fit ki sorma sabah yiyo çünkü,muzlu sütte tüket diyette acaip kesiyo tatlı isteğini

Öğleyin yediğim 1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesinden omlet hala sindirilmedi resmen. 3te ara öğün yaparım diyordum olmadı. Sana da tavsiye ederim o yüzden. kalorisine bak ona göre koy kahvaltına hiç aç kalma :)

Tebrikler :)
1200 e nasıl dayanıyorsun beni 2200 den aşağısı kesmiyor

Aslında acıkıyorum ama elimden geldiğince yememeye gayret ediyorum :]
Tabi her gün böyle değil, bazı günler açlık hissi zirve noktasına ulaşıyor, ben de 1500'leri, 1800'ler buluyorum :]
Ben tamamen vücudumu dinliyorum, eğer çok aç hissedersem illaki 1200 kaloride kalıcam diye diretmiyorum çünkü diretirsem cozutabiliyorum, işte o zaman da kimse beni durduramaz :9::9:

1 avuç leblebi
3 dilim tam buğday ekmeği
10 zeytin
5 dilim ince salam
1 kahve
1 avuç leblebi
1 kase çilek
tavuklu salata [100 gram ızgara tavuk + salatalık + yeşil soğan + limon suyu]
1 kepçe çorba
1 kahve

1300 kalori

+

3 km yürüyüş

canım çizelgeni değiştirmişsin sen o kadar kilo vermişsin maşallah nazar değmesin serüven bittiğinde başarı öyküsü istiyorum hatta şu an bile yazmalısın çünkü çok iyi vermişsin :))

canım çizelgeni değiştirmişsin sen o kadar kilo vermişsin maşallah nazar değmesin serüven bittiğinde başarı öyküsü istiyorum hatta şu an bile yazmalısın çünkü çok iyi vermişsin :))

Çok teşekkür ederim canım :]
Çizelgemi değiştirdim çünkü ne kadar yol aldığımı unutuyorum bazen.
Önümde daha ne kadar yol olduğunu düşünüp umutsuzluğa kapılıyorum ama arkamda ne kadar yol bıraktığımı unutuyorum... :]

Çok teşekkür ederim canım :]
Çizelgemi değiştirdim çünkü ne kadar yol aldığımı unutuyorum bazen.
Önümde daha ne kadar yol olduğunu düşünüp umutsuzluğa kapılıyorum ama arkamda ne kadar yol bıraktığımı unutuyorum... :]

süper motive olur insan o çizelgeyi görünce nasıl verdin valla maşallah özel bişi yaptın mı

Back
X