Yılan hikayesi yeni adıyla Memoli

tweety164

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
128
2
68
İstanbul
Tayfun Güneyer müjdeli haberi Twitter'de paylasti. Yeni dizinin adı MEMOLİ olacak, Yılan Hikayesi değil ama hikaye ve karakterler aynı.. Yeni maceralar Eylül'de TNT'de,

bu haberi gördünüz mü ne düşünüyorsunuz dizi için ?

Meltem cumbul ölmüştü ama zannetmiyorum olacağını...efe gibi dirilirse anca

eski yemekleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymaya başladılar ama kabak tadı verdi artık...

AA o dizide meltem cumbul ölmüşmüydü ben sonunu izlememişim demek ki

yeter artık gına geldi ..eski dizileri ısıtıp ısıtıp koyuyolar yeni birşeyler üretemedikleri ortada herşey tadında kalmalı

Yılan Hikayesi'nin yeniden çekileceği açıklaması ardından Memoli'yi kimin canlandıracağı merak konusu oldu.

Yılan Hikayesi'nin yeniden çekileceğini daha önce duyurmuştuk. Dizinin yeni adı "Memoli" olacak; ancak bu kez Memoli'yi Memet Ali Alabora canlandırmayacak. Dizinin yeni başrolü Cuma günü açıklanacak.

Yıllar önce ekrana gelen başrollerini Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora'nın canlandırdığı Yılan Hikayesi yeniden çekiliyor. Dizinin senaristi Tayfun Güneyer yeni Memoli'yi biraz önce Twitter'dan açıkladı. Dizinin yeni başrolü Aşk bir hayal adlı dizide Nehir Erdoğan'a başrolde eşlik eden Emre Kızılırmak oldu

çıduymasının yeni bölümleri tutunca baktılar ki eski yapımlarda iş var iyice suyunu çıkardılar.madem oyuncular dizinin adını da değiştirin bizde izlerken aaa nekadar da yılan hikayesine benziyormuş diyelim.bu ne böyle 2011 sıfır model oyuncularla eski dizi çekmek moda oldu bravoooo...

mehmet ali alaborada tiwiter dakı sayfasında ben dızıde oynamayacagım yazmıstı guzel bır dızıydı o zmnlar severek merakla ızlıyordum ama artık o kadar cok dızı program varkı eskı dızılerı tekrar tekrar yapmak nasıl olcak bılmıyorum

Yakında TNT'de başlayacak olan "Memoli" dizisinde köylü kızı Ezo belli oldu. Daha önce "Unutulmaz" dizisinde Eda karakterini canlandıran Özelm Yılmaz şimdi köylü kızı olacak. Tayfun Güneyer'in açıklamasına göre Özlem Yılmaz, Emre Kızılırmak'la başrolü paylaşacak.

Dizinin Eylül ayında yayında olmasi bekleniyor.

zaten bu dizi sakız gb uzatılmış , suyu çıkarılmıştı.. Ne gerek var ki tekrar çekmeye ..
Neye göre karar veriyorlar ki bu işlere ..
Bunu çekeceklerine Hırsız-Polisi çeksinler ..
İkinci Baharı çeksinler
Asmalı konağı çekinler .
Bu dizilerin tadı damağımızda kalmıştı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…