Yılan ısırığı bu hale getirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Venezüella'da 13 yaşındaki bir kızın bacağına görenler şaştı kaldı. İnanılmaz tahribatın sebebi ise yılan ısırığı.
Sitene Ekle

Yılan tarafından ısırılan 13 yaşındaki zavallı kızın bacağı çürüdü. Şok eden olayda sol bacağı tamamıyla çürüyen kız yılan tarafından ısırıktan bir ay sonra doktora başvurdu. Bu sebeple tedavi için çok geç kalındığı ve kas dokusunun çürümeye başladığı görüldü. Doktorlara göre şiddetli yılan zehri dokunun erken ölmesine neden olmuş.

Yılan zehirlerinin çok karmaşık ve farklı türleri bulunuyor. Uzmanlar yılan ısırığı durumlarında hastanın acilen tedavi edilmesi gerektiğine aksi takdirde zehrin düşük kan basıncı ile birleştiğinde böbreklerin zarar görmesine hatta ölüme bile yol açabileceğine dikkat çekiyor. milliyet

bu foto gerçek mi ya, yanmış kibriti andırıyor, korkunç

Offffff ne hale gelmiş çocuğun bacağı
Komodo ejderleri de ısırınca böyle çürütüyor eti, ki bu haberdeki görüntü artık çürüyen etin kurumuş halini gösteriyor, ısırıldıktan sonraki ilk zamanlar berbat
O çocuk o acıya nasıl dayanmış.

Ay yavrum beniimm gitti çocuğun bacağı Allah sabır versin.. Benim de kolumda giderek büyüyen gözenekli mözenekli bir kızarıklık var bahçeden gelen haşare ısırmıştır diye düşünüyorum önce önemsemedim ama bi doktora görünsem iyi olacak bu haberden sonra

Neden bacagini kesmemisler de böyle curumesine izin vermisler? Sizce bu haber gercek mi?
Çünkü bacagin bir bölümü işlevini yitirmisse diğer taraflara sicramamasi icin genelde kesilir. .
Insallah gerçek degildir ya. Cok üzüldüm. .

Kesilmeden önceki görüntüsüdür herhalde bu. Allah korusun çocuklarımızı bizleri herkesi bu tür vakalardan.(Amin) Hastalık ve bu benzeri şeyler çok fena, ne hale gelmiş, korku filmi gibi görüntü

Ay allahım yanmış bir odun parçası gibi olmuş bu hale gelene kadar nasıl bekler insan aklım almadı

Gerçek mi bu :/ Çok şaşırdım..
Allah korusun çok kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…