A asise Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 24 0 36 Bursa 22 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asise #1 arkadaşlar arnızda yolan yağı kulalanan varmı? gerçekten işe yarıyormu saçları kuvvetlendiyormu? lütfen paylaşın???...
arkadaşlar arnızda yolan yağı kulalanan varmı? gerçekten işe yarıyormu saçları kuvvetlendiyormu? lütfen paylaşın???...
ash_lee Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 47 0 86 41 Çanakkale 24 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asise #2 ben kullanıyorum canım inan çok memnunum diplerden saç fışkırttı ben özellikle önlerime sürmüştüm orada daha fazla çıkarttı o yüzden eminim :) saçı uzatıyor mu bilemem mutlaka uzatmada da faydası oluyordur ama yılan yağını sürekli kullanmanı tavsiye ederim:)
ben kullanıyorum canım inan çok memnunum diplerden saç fışkırttı ben özellikle önlerime sürmüştüm orada daha fazla çıkarttı o yüzden eminim :) saçı uzatıyor mu bilemem mutlaka uzatmada da faydası oluyordur ama yılan yağını sürekli kullanmanı tavsiye ederim:)
Kimdemis Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 238 0 46 İstanbul 30 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asise #3 Nen birde sampuanyla beraber kullandm hic ise yaramio cnm..
E EstetikEditor ne mutlu TÜRKÜM diyene Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.979 149 158 İstanbul 4 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asise #4 Öncelikler saça iyi gelen yılan değil ylang ylang yağı. Piyasa satılan 3-5 TL lik ylang ylang yağları maalesef sahte. Gerçeği 20-30 TL aralığında ve işe yarayan o. Aklınızda bulunsun
Öncelikler saça iyi gelen yılan değil ylang ylang yağı. Piyasa satılan 3-5 TL lik ylang ylang yağları maalesef sahte. Gerçeği 20-30 TL aralığında ve işe yarayan o. Aklınızda bulunsun