Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaçlarım yılan yağıyla cok kolay taranmasına parlamasına ragmen cok dökülmeye başladı :uhm: bıraktım.en azından bi süreliğine :a015: mevsim geçişlerinde de olabilrmişşş.yılan yağını da suçlamak istemiyorum :sm_confused:
İşe yaramayan ve yaramayacak saçları döküp yenisini çıkarıyormuş diye biliyorum =))[/QUOT
canım inşallah öyleyapıyodur.ara verdim bakalım bi süre bilmiyorumkismile
mireng(". .");2202630 .!.:Paylaşımın çok güzel tşk ederim ama bir sorum olacak yardımcı olursan çok sevinirim...Şu yılan yağı 13 ytl ye aldım diyosun ya,,, ben şaşıracaksınız ama 3,50ytl ye aldım ben de şaşırdım alırken bu kadar ucuz olcağını tahmin etmiyodum acaba senin aldığın kaç gr , kokusu var mı ve markası ne... benim ki kardelen, sanırım benim aldığım gerçek yılan yağı değil nolcak şimdi...:1no2:CADIARZU
:teytey::teytey::teytey::dance:
tatlım bende aldım yılan yağı 5 lira . 10lirayada vardı sordum niye bu kadar fark var arada diye bana bunlar kaçak geliyo dedi 5 liraya aldığımızın vergisini vermiyomuşuz içerik aynıymış. neye inanacağımı şaşıdım bazılarıda ucuz olanları almayın içine yılan yağı diye zeytin yağı koyuyolar diyo.. bindik bi alamete gidiyoz kıyamete diyelim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancnm onu fiyatına göre kıyaslama 3,5,10,15 tlye olanları da var bn 5 tlye aldm sonçta hepsi aynı=)