Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

Ben de yılan yağını uygulamayı bir türlü beceremiyormuşum gibi hissediyorum .. küçücük bir şişe zaten. saçlarımın ucuna yedirmeye çalıştım..
Biraz da şampuanıma ilave etsem işe yarar mı acaba?

Ben de yılan yağını uygulamayı bir türlü beceremiyormuşum gibi hissediyorum .. küçücük bir şişe zaten. saçlarımın ucuna yedirmeye çalıştım..
Biraz da şampuanıma ilave etsem işe yarar mı acaba?

canım ucuna değilde dibine yap..emilimi orda gerçekleşiyor ya faydasını anca öyle görürsün...evet yaaa bi damlacık çok uyuz sinir bozucu beceremiyorum ben de:))

şampuan işini bilmiyorum katsan yılan yağı fayda edermi ama saçlarının ucuna ılınmış zeytinyağı sür çok güzel oldu benim saçlarım.. olumunekankayizsmile

yılan yağını bende maske yaparken kullanıyodum.saçı aşırı parlatıo mkemmel bişe ama uzatması hakkında pek yorum yapamicam.yalnız güçlendirio ve parlatıo.ışıl ışıl oluo saçlar :))

kızlar yılan yağının kullanımı:
sorunlu bölgeye masaj yaparak uygulayınız.30-45 dakika beklettikten sonra "duru" su ile yıkayınız.haftada 2-3 defa uygulanabilir.yılan yağı şampuanı ile kullanımı tavsiye edilir.

bunu daha önce de bir konuya yazmıştım,umarım buraya yazmamışımdır:) neyse..duru suyla yıkanması gerektiğine göre çok çok az kullanılacak demektir.
ayrıca aktar bana uzatmak için dedi ama "sorunlu bölge" deyince kafam karıştı.sanırım saç dökülmelerinde kullanılan bir ürün..ayrıca ucuz olanları almayın derim.çünkü 15 tl lik olan bandrollü ve sağ.bakn.onaylı.çok kaliteli bir ambalajı var.. bakın fotoğrafını eklemiştim:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...c-alamiyoruziste-cevabi-191.html#post15491888

aktar bana yılan yağıyla saç diplerine masaj yap 15 dk sür yıka demşti

bilemiyorum tatlım.ben bunu resimde gördüğün kutunun üzerindeki kullanma talimatından hiçbir değişiklik yapmadan yazdım..nette satışı var.ürün detaylarında da vardır bu bilgi herhalde..

gerçekten saç uzatmaya etkisi varmı yılan yağının birde bugün saçlarımın seyreldiğini gördüm diplerimden acaip moralim bozuldu yha senağlama cildiyeci bi şampuan adı verdi onu aldım kullanıorum hala dökülüo saçım sarımsaklı şampuanda denedm gene dökülüo senağlama bunun için ne uygulamam lzm yılan yağı işe yararmı???

ben saçlarım için almıştım ama daha kullanmaya fırsat bulamadığım için 2 gündür kaşlarıma sürüyorum.Seyrek değil kaşlarım ama incecik.İlk sürdüğümde yarım saat kadar uyuşukluk yanma ağırlık gibi bir his veriyor sonra geçiyor.Hatayla gözüme değdi elim,acayip sulandı yandı gözüm.bakalım nolucak sonuç

Sinem Kobal'da saçlarına yılan yağı sürüyormuş bir röportajında açıklamıştı saçları hem besliyor hemde uzatıyor demişti..kokusu kötü bu yüzden o kokuyu saçlarından gidermesi için "bakım sonrası saçımı yıkarken önce saç kremi, sonra şampuan, sonra tekrar saç kremi uyguluyorum. Bu şekilde saç çok daha kolay arınıyor" demiş... sinem kobalın saçlarını çok beğeniyorum uzun ve gür saçları var yılan yağı onda bu etkiyi yaratıyorsa bende düzenli olarak kullanırım :)

yaa kızlar ben kullanınca farklı bir ağırlık yapıyor başıma.ağrı gibi ama ağrı da değil.uyuşuyor gibi hissediyorum ama yıkayınca geçiyor.. sizede böyle yaptımı acaba ?

Uzun zamandır düzenli olmasa bile yılan yağı kullanıyorum kesinlikle saçı besliyor parlak ve gür olmasını sağlıyor ama bende kansızlık var bu yüzden ne yazıkki dıştan ne yaparsam yapıyım çok etkili olmuyor:gitme:
kullanan kişilere tavsiyem kullanacağınız kadarını cam şişeye alıp sıcak suda ısıtıp saç derinizi yakmayacak kıvama gelince sürmeniz böyle daha etkili oluyor ve tabiki sıcak havluyla örtün

kızlarr yılan yağına,badem yağı,çam terebentin katıp sürsem saçlarıma bi zararı olur mu acaba?

aktara gidince markasna falan mı bakıp almamz gerekio hint yağı,yılan yağı, badem yağı hariç bise eklenio mu karısıma ve sampuan gbi mi kullanılıo digerleri gibi???:28:

arkadaslar almanyada nerden bulabilirim yilan yagini bilen varmi acaba?? ogün gittim sordum biryere tanimiyorlardi bile yilan yagini... rezil oldum :17:

2 gün önce 1 şişe yılan yağı, 1 şişe hint yağı ve 1 şişe de menekse yağı aldım aktardan, fısfıslı bi şişeye hint yağını ve yılan yağını esit, menekse yağını da az miktarda koyarak saçıma uyguladım daha ilk seferden sacım belirgin şekilde parlamaya basladı 2 gün yapıp 1 gün veya 2 gün ara vererek kullancam sonucları paylasırıııımmm ama faydası simdden grdüm

yılan yağını bende yeni aldım bugün kullanmaya başlıcam. baya araştırdım faydasını gören çok kişi olmuş. saç diplerine 5-10 dakika masaj yaparak sürüyoruz 3 saat sonrada herhangi bir şampuanla yıkıyoruz. uzamayı iki katına çıkarıyormuş. kuaförlerin dediği ve genel olarak bilinen 1 ayda 1 cm uzamadır. yılan yağıyla 2cm olucak kısmetse:D bu arada şunuda söyliyim hemen çam terebentininden bahsedilmiş. gerçekten herkese tavsiye ediyorum. kullanması çok basit ben 700ml sampuana şişenin 3te birini koyuyorum. bir şişe sizi baya idare ediyor. bir yıl boyunca nerdeyse hergün düzleştirici kullandım. saçlarım resmen pırasa gibi olmuştu. cansız, renksiz, yıpranmış hatta yoluk yoluk duruyordu desem daha doğru olucak. çam terebentini alıp kullandım. saçlarım dolgunlaştı, renklendi ve canlandı. ayrıca hızlı uzamaya basladı. kuaföre gıttım bı hafta önce öve öve bıtıremedı saçlarımı:) çok mutlu oldum:):)

arkadaşlar çam terebentini kesinlikle kullanmayın, bir yerde okumuştum bitkisel şampuanınıza katıp yıkayın diye. Denedim fakat, hem şampuanımı bozdu, sürdüğümde köpürmüyor bile hem de saçımı kuruttu. Tararken kırt kırt ses geliyordu. Bıraktım ben de. Sonra watsons tan aldığım ballı bakım maskesini ve ballı şampuanı kullanmaya başladım. Bunlar saçıma iyi geldi. Gayet yumuşak oldular. Yalnız saçımdaki gölgelerin rengini açtı. Gerçi bu durumdan memnunum. Tatlı, parlak bir renk oldu. Bal rengi gibi. Bu akşam da yılan yağı almayı düşünüyorum. Kullanıp gelişmeleri yazacağım...:3:

Back
X