Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma YöntemleriYılan Yağı kullananların paylaşım alanı
ewt belki kişiden kişiye farklı etkisi olabilir. ama benim kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar. piyasada çok fazla sahte ürün var ona dikkat etmek lazım. ama ben gerçekten çok memnun kaldım. halada kullanıyorum. hem çok hızlı uzattı hem de çok canlandırdı.
ewt belki kişiden kişiye farklı etkisi olabilir. ama benim kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar. piyasada çok fazla sahte ürün var ona dikkat etmek lazım. ama ben gerçekten çok memnun kaldım. halada kullanıyorum. hem çok hızlı uzattı hem de çok canlandırdı.
benim bilidiğimde yılan yağı saç çıkartmak için uzatmak değilde.ben kullanmadım ama çok duydum.marka olarakda en iyisi tala diye biliyorum fiyatıda 15 lira idi
o şey gerçek yılandan mı yapılıo forumda yazıyodu hatta ölü yılandan fln yasaklanmış mı ne ayyyyyyyy o şeyi nası kafanıza sürüyosunuz okurken ben irkildim tiskiniyorum yılandaan
evet 2 haftamı neredeyse doldurdum ve saclarımın seyrek bulundugu bolgelerde yeni saclar cıkmaya basladı hep parlıyo super görünüo kullandıgımı bilmeyen arki lerr falan da saclarmın farkında ve son 2 kullanımmda az miktarda limon yagı da ekledim
Kızlar ben 2 hafta evvel saçlarımı kısacık kestirmek gafletine düştüm anlık bi bunalımla, uzun kıvır kıvır saçlarım vardı :2: Tüm kıvırcıklarım kayboldu, saçlarım iğrenç ötesiydi. Bir kaç gün sonra kendime geldiğimde ilk işim aktara koşmak oldu. Aktar yıllardan beri tanıdığım, sözüne çok güvendiğim bi ablamdır. Bana mecitefendinin saç bakım, ısırgan ve yılan yağını verdi, üçünü karıştırmamı, bone takıp ya da streçle sarıp 2-3 saat bekletip ısırgan otu sabunuyla yıkamamı söyledi. 3 seferdir uyguluyorum, ısırgan otu sabunuyla yıkadıktan sonra saçlarım kazık gibi oldu. Ayrıca da inanılmaz kaşınıyordu kafam, hatta kaşırken saç derimi yolmak istediğim anlar oluyordu. Bugün tekrar gittim, entele otu hakkında okuduklarımdan sonra onu denemek istediğimi söyledim. Kesinlikle karşı çıktı, yıkarken gözüme kaçması durumunda çook büyük zarar verebileceğini söyledi, kör bile edebilirmiş! Hatta değdiği yeri yakabiliyormuş. O yüzden hiç bir şekilde tavsiye etmiyor. Tırstım yani. Sonuçta yıkarken gözümüze kaçması çok olası, hele kısa saçınız varsa. Yılan yağının yeterince etkili olacağını, kaşıntıların normal olduğunu, saç derimdeki hareketlenmelerden kaynaklandığını söyledi. Fındık büyüklüğünde saç kremi kullanmanın zararı olmazmış, bakalım.. 3. denemede hafiften saçlarım eski dalgalarına kavuştu ve daha parlak şu anda. 1 ay sonra gelişmeleri yazacağım, bol şans bana
Yılan yağı saçların dökülmesini engelliyor ve dökülen saçların yeniden çıkmasını sağlıyor.Güçsüz ve zayıf saçları güçlendiren adeta saçlarınızın yeniden doğmasını , oluşmasını sağlayan bu ürün ırsi olmayan saç dökülmelerinde daha çabuk etkisini gösteriyormuş.Irsi saç dökülmelerinde ise önce saç seyrekliği bulunan bölgede tüylenme daha sonra saç çıkması olayını sağlıyor.
Yılan Yağı Nasıl Kullanılır ?
Saçın diğer bölgelere göre seyrek olduğu bölgeye haftada en az 3 kere parmak ucuyla masaj şeklinde uygulanması ve bu işlem için bir günde ortalama olarak 5-10 dk ayrılması gerekir.İşlemi uyguladıktan yaklaşık 3 saat sonra ise şampuanla o bölgeyi yıkamanız tavsiye edilmektedir.Bu işlemlerin max. dönüşüm sağlaması için ürünün aralıksız 1 ay kullanılması tavsiye edilir.
Yılan Yağı Bilgi
Herşeyden önce Yılan yağı içerik olarak tamamen doğaldır ve ürün bitkisel olarak güçlendirilmiştir. Yani içeriğinde hiçbir kimyasal bileşen bulunmamaktadır. Şimdiye kadar yapılan araştırmalarda Yılan yağını kullanan kişilerde bir yan etkisiyle karşılaşılmamış olup hatta bazı kişiler başkalarının da bu üründen faydalanmaları için ilgili websiteleri ve forumlarına ürünün kendileri üzerinde nasıl bir etki yarattığını yazarak memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.
Yılan yağı piyasadaki diğer zayıflama ürünleri gibi 40-50 TL değildir.Yılan yağının ücreti 12 ile 15 TL arasındadır.Ürün hakkında aldığınız bilgiler sizi tatmin ettiyse ve ürünü kullanmak istiyorsanız yetkili eczane ve websitelerden yılan yağı ürününü temin edebilirsiniz.Global piyasada adı “snake oil” olarak bilinen bu ürün hakkında daha fazla bilgiye ve kullanıcı yorumlarına ulaşmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.
Yılan Yağı’nı Kimler Kullanamaz ?
Şimdiye kadar yılan yağında yapılan incelemelerde Yılan yağına dair bir yan etkisi veya reaksiyona yani diğer bir adıyla etkileşime girdiği bir şampuan veya sabun türü araştırmalar sonucunda tespit edilememiş olup son derece güvenebileceğiniz bir ürün olarak ortaya çıkmıştır. Ama cilt hastalığı bulunan ve cildi çok hassas olanların mutlaka bir cilt uzmanına danışarak ürünü kullanması tavsiye edilir.
arkadaşlar ben yaklaşık olarak 1 sene önce(tarihini tam olarak hatırlayamıorm)yılan yağı ve badem yağı karışımını kullandım tam 15 kere sürdüm saçıma ve inanamazsınz yıllardr hep aynı boyda olan saçlarım uzamaya başladı hem saçlarımın dökülmes durdu ve dökülen saçlarımn yerine yenileri çıktı.eskiden tokalar saçımda durmazdı saçlarımın inceliğinden ama şimdi o tokalar gene saçlarıma olmuyor çünkü saçlarım epeyce bir gürleşti.şu anda yılan yağı kullanmıorm ama saçlarımn dökülmesi normal dereced üstelik saçlarım birde çok canl duruyor.birde bir ayrıntı daha nedendir bilemem saçlarım eskisi kadar çabuk kırılmıyor.geçen gün kırıklarımı aldırmaya gittm kuaför saçlarında nerdeyse hiç kırık yok dedii bende şaşırdm kaldım.bu arada ben birde bu yılan yağını kullanmayı bıraktıktan sonra birkaç kez muskat karanfil ve zeytinyağından oluşan bir karışım kullanmıştım üstelik düzenlide kullanmadım bu karışımı.sanırım bunlarn heps saçıma çok iyi geldi.yaklaşk olarak 9-10 aydır saçlarımn gidişatındn çok memnunum.darısı tüm saçı dökülen arkadaşların başına olsun inş.hepinize sağlıklı günler(hep söylerim bu tarz şeyleri uygularken hep pozitf düşünün arkadaşlar ben bunu kullanıyorum bu bana iyi gelicek şikayetim azalıcak deyin hep.ben bu yağları saçlarıma sürerken hep burda yapılan yorumları okurdum bak buna iyi gelmiş banada iyi gelicek derdm ki öylede oldu çok şükür)
slm arkadaşlr siteye yeni üye oldm bugün saçlarımn kırıklarnı aldırmak için kuaföre gittim ve budadı resmen uzatmak için yılan yağı vebiotama adında bütün yağlarn karışımı olan bi saç bakım yağı verdi aranzda kullanan varmı yada uzaması için ne yapabilirm bilen varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden tşk :26:
slm arkadaşlr siteye yeni üye oldm bugün saçlarımn kırıklarnı aldırmak için kuaföre gittim ve budadı resmen uzatmak için yılan yağı vebiotama adında bütün yağlarn karışımı olan bi saç bakım yağı verdi aranzda kullanan varmı yada uzaması için ne yapabilirm bilen varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden tşk :26:
cnm sinamekili kür de var denemeni öneririm.. 4-5 haftadan sonra haftada 1 cm uzama dio.. yılan yağı da kullandım ilk yıkmdn sonra saclar parlamaya baslıo cok ıyı gelio.. simdide ısırgan otu buldu ona da baslıcam her yıkamadan sonra ısırgan otunu kaynatp sogudktan sonra yüze degdrmeden son durulama suyuna uygulanıoms baya arastrdm
cnm sinamekili kür de var denemeni öneririm.. 4-5 haftadan sonra haftada 1 cm uzama dio.. yılan yağı da kullandım ilk yıkmdn sonra saclar parlamaya baslıo cok ıyı gelio.. simdide ısırgan otu buldu ona da baslıcam her yıkamadan sonra ısırgan otunu kaynatp sogudktan sonra yüze degdrmeden son durulama suyuna uygulanıoms baya arastrdm
Siteye daha önce üye oldum ilk paylaşımı yapmak istiyorum... Gerçi bu sitede çok deneyimli insan var ama..
Benim erkek arkadaşımın saçları epey dökülmüştü..Daha doğrusu bana dökük geldi:)) Ve yılan yağı aldım eminönünden Markasıda maia..yaklaşık 1 aydır uyguluyoruz.. Ve sonuç cidden çok iyi.. Resmen kafasının arkası yanağım gibiydi.. Şimdi tüylenmeler başladı bir süre sonrada saçlaşır diye umuyorum Ben tavsiye ediyorum.. Maia iyi bir marka sanıyorum piyasada sahteleri de var dikkat edin... bir arkadaşım kullandı saç derisinde yanma yapıyormuşş.. Bizde hiçbirşey yok....Şimdi Maia şampuanıda varmış onuda alacağım... yağ 15.. şampuan 25 TL.