Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeet bayanlar aldım yılan yağınıı sürdüm kafama bekliyorummm...
yalnız şişeler bi damlacık ben beceremedim bunu ya nası sürüyosunuz ben bir sürüşte bitiriyor gibi oldum şişeyiiii...fıs fısa koydum o da işe yaramadı en sonunda parmak uçlarıma döktüm kafama masaj yaptım... sizin nasıl gidiyor?? ben ayrıcana entele losyonu yapıyorum..bugün bir de fiyto sarımsaklı şampuan aldım yanında losyonu vardı..losyonu haftada 1 yapıcam..yılan yağını da 2 kere fln yaparım heralde...siz ne sıklıkla neler yapıyorsunuz?? olumunekankayizsmile
oh kızlar sonunda yılan yağı topiğini buldum ... yılan yağı bende harika işe yaradı saçlarım hem aşırı hızlı uzadı hem gürleşti hemde dökülmesi azaldı ama sanırım isminden dolayı insanlar soğuk yaklaşıyorlar buna![]()
silvart cım nasıl kullandın kaç saat beklettin kaç günde bir yaptın hemen hemen hemennnnn hepsini anlatttt![]()
Silvart canım haftada iki kez yapıyorsun ama kaç haftadır yapıyorsun bunu? Ben sinameki yaparken 1 tatlı kaşığı kadar katıyorum içine öyle kullanıyorum.Ama evet baya uzadı saçlarım.
canım ben 6 ay falan kullandımama sonra kısa saç sevdiğime karar verip kulanmayı bıraktım ... şimdi de burda rüyamsinın topiği var o topikten sonra sırf o modelleri yapabilmek için saçımı uzatmaya karar verdim
ama henüz alamadım yılan yağı çünkü benim kendi aktarım vardı onunki orijinaldi bence çünkü etkisi çok güzeldi ama bakalım oraya ne zaman gideceğim
![]()
Sen bayadır kullanıyormuşsun canımuzun saç sevimez mi ya ben hayranıyım resmen insanı bambaşka biri yapıyor....... Senin yılan yağının markası ne? Benimkisi de orjinal sanırı TALA markalı.
Sen bayadır kullanıyormuşsun canımuzun saç sevimez mi ya ben hayranıyım resmen insanı bambaşka biri yapıyor....... Senin yılan yağının markası ne? Benimkisi de orjinal sanırı TALA markalı.
TALA markasının karınca yumurtası yağı diye ayçiçek yağını insanlara yıllarca nasıl kakaladığını hatırlatmak istiyorum.
Bu tür sahtekarlara 1 Liranızı bile kaptırmayın lütfen.
Gerçekten mi? Karınca yumurtası yağını kullanmıştım ben 2-3 yıl önce işe de yarıyor gibiydi aaayy nasıl da duymamışım ben bunu.Umarım yılan yağı gerçek yılan yağıdır şahsen küçücük serçe parmağım kadar olan yağa 15 tl verdim![]()
canım bence kazıklanmışsın o zaman çünkü benim aldığım yağ bakanlık onaylı bir yağdı ve fiyatı 6 tl idi![]()