Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

eveeet bayanlar aldım yılan yağınıı sürdüm kafama bekliyorummm...
yalnız şişeler bi damlacık ben beceremedim bunu ya nası sürüyosunuz ben bir sürüşte bitiriyor gibi oldum şişeyiiii...fıs fısa koydum o da işe yaramadı en sonunda parmak uçlarıma döktüm kafama masaj yaptım... sizin nasıl gidiyor?? ben ayrıcana entele losyonu yapıyorum..bugün bir de fiyto sarımsaklı şampuan aldım yanında losyonu vardı..losyonu haftada 1 yapıcam..yılan yağını da 2 kere fln yaparım heralde...siz ne sıklıkla neler yapıyorsunuz?? olumunekankayizsmile

cnm fiytonun kepek şamp. kullanmştm ben,aktardaki 1şişesi yeter biter sorunun demişti,gerçekten iyide geldi ama bitince hatta bitkisel şampuana geçtm ama yine kepeklenme oldu :47: sonra bi daha fiyto aldm ilk kullandığm kadar etki etmedi ne yazıkki:26::63::84::84:

oh kızlar sonunda yılan yağı topiğini buldum ... yılan yağı bende harika işe yaradı saçlarım hem aşırı hızlı uzadı hem gürleşti hemde dökülmesi azaldı ama sanırım isminden dolayı insanlar soğuk yaklaşıyorlar buna :1:

oh kızlar sonunda yılan yağı topiğini buldum ... yılan yağı bende harika işe yaradı saçlarım hem aşırı hızlı uzadı hem gürleşti hemde dökülmesi azaldı ama sanırım isminden dolayı insanlar soğuk yaklaşıyorlar buna :1:

silvart cım nasıl kullandın kaç saat beklettin kaç günde bir yaptın hemen hemen hemennnnn hepsini anlatttt:34::34:

silvart cım nasıl kullandın kaç saat beklettin kaç günde bir yaptın hemen hemen hemennnnn hepsini anlatttt:34::34:

tabi ki canım :34: şimdi şöyle oluyor ben hafta da 2 kez yapıyorum... yılan yağını aldım parmaklarıma damlattım ve sonra da masaj yaptım yağlı parmaklarımla saçımın derisine ... yağı canım ne kadar çekiyorsa o kadar sürdüm elimde kalmayınca tekrar damlatıyorum ... tabi saçımın gürleşmesini istediğim kısımlara daha çok sürüyorum ... en az yarım saat bekletiyorrum ama bazen yıkamaya üşeniyorum 2-3saat bekliyor ama henüz zararını görmedim ... zaten banyo yapmadan önce sürüyorum sonrasaçımı topluyorum zaten böyle adı yılan yağı ama yapış yapış iğrenç bi şey değil ... ayrıca tırnakları da çok güzel besliyor ... neyse sonra da yıkıyorum ama arınıyor hemen saçtan böyle kafa derimi parçalar gibi yıkamıyorum ... :1: gene çok uzun oldu ama ne yapim cereyana geldim :1:

o da güzel gerçekten ama bence ikisi aynı anda ağır gelir sonuçta fazla bakımda saçı yıpratıyor ...

Silvart canım haftada iki kez yapıyorsun ama kaç haftadır yapıyorsun bunu? Ben sinameki yaparken 1 tatlı kaşığı kadar katıyorum içine öyle kullanıyorum.Ama evet baya uzadı saçlarım.

Silvart canım haftada iki kez yapıyorsun ama kaç haftadır yapıyorsun bunu? Ben sinameki yaparken 1 tatlı kaşığı kadar katıyorum içine öyle kullanıyorum.Ama evet baya uzadı saçlarım.

canım ben 6 ay falan kullandım :1: ama sonra kısa saç sevdiğime karar verip kulanmayı bıraktım ... şimdi de burda rüyamsinın topiği var o topikten sonra sırf o modelleri yapabilmek için saçımı uzatmaya karar verdim :1: ama henüz alamadım yılan yağı çünkü benim kendi aktarım vardı onunki orijinaldi bence çünkü etkisi çok güzeldi ama bakalım oraya ne zaman gideceğim :1:

canım ben 6 ay falan kullandım :1: ama sonra kısa saç sevdiğime karar verip kulanmayı bıraktım ... şimdi de burda rüyamsinın topiği var o topikten sonra sırf o modelleri yapabilmek için saçımı uzatmaya karar verdim :1: ama henüz alamadım yılan yağı çünkü benim kendi aktarım vardı onunki orijinaldi bence çünkü etkisi çok güzeldi ama bakalım oraya ne zaman gideceğim :1:

Sen bayadır kullanıyormuşsun canım:1: uzun saç sevimez mi ya ben hayranıyım resmen insanı bambaşka biri yapıyor....... Senin yılan yağının markası ne? Benimkisi de orjinal sanırı TALA markalı.

Sen bayadır kullanıyormuşsun canım:1: uzun saç sevimez mi ya ben hayranıyım resmen insanı bambaşka biri yapıyor....... Senin yılan yağının markası ne? Benimkisi de orjinal sanırı TALA markalı.

canım hiç hatırlamıyorum ki markası neydi acep :26: ... evet ya ben uzun saçı sevmiyorum hele ki bele kadar olan saçdan koşa koşa kaçıyorum :1: işte niyetim o modelleri yapabileceğim kadar uzatmak :1:

TALA markasının karınca yumurtası yağı diye ayçiçek yağını insanlara yıllarca nasıl kakaladığını hatırlatmak istiyorum.

Bu tür sahtekarlara 1 Liranızı bile kaptırmayın lütfen.

TALA markasının karınca yumurtası yağı diye ayçiçek yağını insanlara yıllarca nasıl kakaladığını hatırlatmak istiyorum.

Bu tür sahtekarlara 1 Liranızı bile kaptırmayın lütfen.

Gerçekten mi? Karınca yumurtası yağını kullanmıştım ben 2-3 yıl önce işe de yarıyor gibiydi aaayy nasıl da duymamışım ben bunu.Umarım yılan yağı gerçek yılan yağıdır şahsen küçücük serçe parmağım kadar olan yağa 15 tl verdim:53:

Gerçekten mi? Karınca yumurtası yağını kullanmıştım ben 2-3 yıl önce işe de yarıyor gibiydi aaayy nasıl da duymamışım ben bunu.Umarım yılan yağı gerçek yılan yağıdır şahsen küçücük serçe parmağım kadar olan yağa 15 tl verdim:53:

canım bence kazıklanmışsın o zaman çünkü benim aldığım yağ bakanlık onaylı bir yağdı ve fiyatı 6 tl idi :50:

kızlar.. saçınızı hem uzatıp hem dolgunlaştıran hem dökümesine engel olan hemde parlaklık canlılık kazandıran bir formül söylüyorum size..

bağdem yağı, susam yağı, buğday yağı, hint yağı, zeytin yağı, yılan yağı ...bu yağları küçük bi kapta karıştırıp masaj yaparak saçınıza uygulayın.. sonra saçınızı streç film yada tülbent gibi bişeyle kapatıp yarım saat bekleyin ve sonra şampuanla yıkanın (( şampuanınız bitkisel yada bioblas'ın saçınıza uygun ürününü kullanırsanız daha iyi olur))

haftada iki kere uygulamanız yeterli..

gerçekten çok etkili.... AYRICA hint yağı ve bağdem yağını kirpiklerinize sürüp yarım saat bekletip yıkadıktan sonra takma kirpik etkisi gösteriyor.. ( tabi sadece bikere yap bırak etkisini gör olayı yok.. 2hafta kirpiklerinize uygulayın işe yarıyor..)

kızlar piyasada yılan yağı diye türlü şeyler satıyolar, buraya kullandığınız yılan yağının rresmini koyabilir misiniz?

bu yağ gerçekten faydalı ama gerçeğini ya da gerçeğine en yakınını nerden bulacağız ki?

ankarada güvendiğiniz bir aktar var mıdır? benim kullandığım yılan yağı bu:

http://ekolojikurunler.ekoses.com/images/upfile/yilan_yagi_big.gif

5 liraya alıyorum. aynı mı sizinkilerle??

Back
X