Canım peki nasıl uyguladın yılan yağını?
Bende yılan badem ve susam alıp üçünü karıştırıp uygulamak istiyorum sinem kobal haftada bir bu karışımı uyguluyormuş saçlarına ama nasıl yapılır bilmiyorum nasıl bir saça nasıl bir yöntemle uygulamalıyız?
ben kuru sacıma dipten uca yediriyordum sadece.sonra eşarp yada bone ile kapatıyordum.sabah işim yoksa o şekilde yatıyor yani bi gece bekliyordum ama ertesi gün işim varsa en az bi saat bekletiip yıkıyordum.yıkarkende bi sıkıntı yaşamadım yani yağ sonucta cıkmaz sacımdan diye cok düşünmüştüm en bastan ama oldu bitti cokda iyi geldi
badem, susam ve yılan yağı karısımını denemedim.aynı ayrı denedim ama karıstırmadım.susam yağınında cok faydası var onu sac beyazlaması için daha bikac hafta önce kullanmaya başladım.badem yağını düzenli kullanmadığım için ondan bi fayda göremedim.sinem kobalın yazısınıda arastırdım benim gördüklerimde hep yılan yağından bahsediyor diğerlerinin olduğu yazıyı bulamadım.bence karısım yapmak istiyorsan yılan yağını ayrı yap diğer ikisini karıstır ayrı yap.mesela bi banyoda yılan yağı bi banyoda badem ve susam yağını sür.badem ve susam yağını bi kapta esit miktarda birleştirip sac diplerine masaj yaparak sürebilirsin.yılan yağını daha yoğun sür ama dipten uca
inan bana yağ olsun bitkisel karısımlar olsun denemediğim şey kalmadı cok fayda gördüğüm seylerde oldu ama sac konusunda yılan yağı,karanfil ve ısırgan suyunu tek gecerim canım