YILBAŞI ANNELERİ BURAYA

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
arkadaşlar (31.aralık 2015) tahmini doğum tarihim ama bazı yerlerde (01.01.2015 )iki arada bir derede kalan tek insanmıyım acaba :) yılbaşı annesi olanlar varmı gerçekten merak ediyorum ....

Benim de tahmini doğum tarihim 30 Aralıktı. 3 sene önce 31 Aralıkta doğum yaptım :)

Bende varim. Tahmini dogum 01.01.2016 :KK73: bir yilbasi gecesi dogum yapacagim aklima gelmezdi hic:p sat 27 mart bu arada..

valla öyle bi durumki 31 aralıkmı -- 01. ocakmı bebeğim 2015 mi 2016 mı diye acaba diye düşünyorum :)

Selam, ben de 30 Aralık görünüyorum. Hepimiz kucaklarımıza sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah. Bu benim ikinci bebeğim, ilki 3 hafta erken gelmişti, onun için bundan da benzer performans bekleyebilirim. Sevgiler herkese.

Selam, ben de 30 Aralık görünüyorum. Hepimiz kucaklarımıza sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah. Bu benim ikinci bebeğim, ilki 3 hafta erken gelmişti, onun için bundan da benzer performans bekleyebilirim. Sevgiler herkese.

amin canım erken gelmesse bizlerde yılbaşı annesiyiz ama hayırlısı bakalım burdaki arkadaşlarınki doğumda hangi tarihte gelicek merak ediyorum .hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah

herkese selam, aralık annelerini okuyorum onlar çok önden gidiyor, ocak anneleri çok geriden... burada ise pek muhabbet yok maalesef :KK43: sol kasığımda bir ağrı var bugün, sabah 1 saat kadar ağırca bir sırt çantası ile yürüdüm. tabii şimdi klasik evham yaptım kasığımdaki ağrı nedeniyle. işte sırf bu evham kabusunu yaşamamak için çok dikkatli olmak lazım ama işte bazen olmuyor. Muhtemelen gaz, karnım davul gibi, sabah süt içtim kahvaltıda, sonra da ayıptır söylemesi biraz erik yedim... tam kaşındım yani bu sabah. herkes umarım iyidir. evhamsız günler dilerim hepimize...

herkese selam, aralık annelerini okuyorum onlar çok önden gidiyor, ocak anneleri çok geriden... burada ise pek muhabbet yok maalesef :KK43: sol kasığımda bir ağrı var bugün, sabah 1 saat kadar ağırca bir sırt çantası ile yürüdüm. tabii şimdi klasik evham yaptım kasığımdaki ağrı nedeniyle. işte sırf bu evham kabusunu yaşamamak için çok dikkatli olmak lazım ama işte bazen olmuyor. Muhtemelen gaz, karnım davul gibi, sabah süt içtim kahvaltıda, sonra da ayıptır söylemesi biraz erik yedim... tam kaşındım yani bu sabah. herkes umarım iyidir. evhamsız günler dilerim hepimize...

amin canım o kasık ağrılarından 3aydır ben neler çekiyorum hapşursam istifar etsem öksürsem bile şiddetli ağrı giriyor benim yaşadığımı kimse yaşamamıştır ultrosyondan sonra adet sancısı gibi kıvranıyorum doktor hafif dokunduğu halde bile ne çekiyorum sürekli korku 2ayım da ilk ultrosyon muanemden 10 dakkika sonra şiddetli sancı girmişti kanamam olmuştu düşük riskim var halen ilaç kullanıyorum en ufak bişeyde kasıklarım karnım neler çektiriyor bana geçmiş olsun kanaman filan yoksa bi sıkıntı olmaz korkmam benim çektiğimi bir allah bilir birde ben allah herkezin yardımcısı olsun gerilmelerde ani hareketlerde ağır bişeylerde bile ağrıyor gayet normal demişti doktor bana dikkat ediceksin demişti

bende 26 mart =) ben iki hastaneye gittim ikisinde de 31.12.2015 görünüyo ama doktorum açık açık çok heveslenme muhtemelen 6 gün öncesi ya da sonrası olcak dedi bakalım sağlıkla gelsin de inşallah =)

hayırlısı canım banada aynısı dedi tarih olarak ama 2gün geriden geliyormuş öyle olunca benimde tam tutmaya bilir

X