Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 26 mart :)SAT 26 Mart mı? Muhtemelen aynı dönem hamile kaldık. :)
Selam, ben de 30 Aralık görünüyorum. Hepimiz kucaklarımıza sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah. Bu benim ikinci bebeğim, ilki 3 hafta erken gelmişti, onun için bundan da benzer performans bekleyebilirim. Sevgiler herkese.
herkese selam, aralık annelerini okuyorum onlar çok önden gidiyor, ocak anneleri çok geriden... burada ise pek muhabbet yok maalesef sol kasığımda bir ağrı var bugün, sabah 1 saat kadar ağırca bir sırt çantası ile yürüdüm. tabii şimdi klasik evham yaptım kasığımdaki ağrı nedeniyle. işte sırf bu evham kabusunu yaşamamak için çok dikkatli olmak lazım ama işte bazen olmuyor. Muhtemelen gaz, karnım davul gibi, sabah süt içtim kahvaltıda, sonra da ayıptır söylemesi biraz erik yedim... tam kaşındım yani bu sabah. herkes umarım iyidir. evhamsız günler dilerim hepimize...
bende 26 mart =) ben iki hastaneye gittim ikisinde de 31.12.2015 görünüyo ama doktorum açık açık çok heveslenme muhtemelen 6 gün öncesi ya da sonrası olcak dedi bakalım sağlıkla gelsin de inşallah =)evet canım 26 mart :)
bende 26 mart =) ben iki hastaneye gittim ikisinde de 31.12.2015 görünüyo ama doktorum açık açık çok heveslenme muhtemelen 6 gün öncesi ya da sonrası olcak dedi bakalım sağlıkla gelsin de inşallah =)