- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Pasaklı Olabilir ama 20 YTL bence çok az 30 Falan olmalı diyorum kaydirigubbakcemile5
Kırmızı evet kesinlikle vazgeçilmez. Yada hani demiştim ya erken belirlensin kim kime ne alacak diye ki karşıdakini tanıyabilelim.opuyorumnanaktan
bencede hediyede fiyat sınırlı olmamalı herkez gönlüne bütçesine göre almalı...
kim ne isstiyosa parası nekadara yetiyossa onu alırr diyorum bende..tabikii illakii çok büyük şeyler beklenmiyo..önemnli olan kalıcı olmasıı
ben alırım ablam sana Şeniz
ben de fiyatla ilgili bir sınır olmasın diyenlerdenim... hem hediyenin fiyatı sorulmaz değil mi yerimseniben
pasaklının demek istediği hani yüksek fiyatlı hediyeden kaçınalım şeklinde sanırım... aslında bir bakıma bu da doğru bir yaklaşım ama sonuçta herkes bütçesine ve beğenisine göre bir seçim yapacak... koyduğumuz sınır kimine göre az ; kimine göre çoktur...
ben yanlış anlaşıldım sanırım amacım kimseyi kırmak değildi herkesin birbirine eşit seviyelerde hediyeler alması daha güzel olur diye düşünmüştüm ama çok ince düşündüm sanırım arkadaşlar tamam benim söylediklerimi unutun
yanlış anlaşılmak istemem
hem şu rakamın altında hediye göndermeyin demiyorum ki şu rakamın üzerine çıkmamaya özen gösterelim diyorum
canım benm adım yanlıs yazılmıs pamugum pamuğum siye baska bir kullanıcı var benimki g yumusak g degil degiştirebilirmisin pamugum olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?