• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi ne giymeliyim ?

hmm86

Benim yerime de sev..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
140
17
118
selam kızlar cok acil yardıma ihtiyacım var, erkek arkadasım yılbaşında program yapmıs ve yemege falan gidecekmişiz ve bunu bugün söyledi ne giymeliyim hiç bir fikrim yok :( çok klasik kıyafetlerim yok genellikle spor...

kafana göre takıl takma kafanı ..........nasıl olsa giyeceğin şeyi çıkaracaksın ogece:)))))))))))

siyah şık sade bir elbise edin bu gibi acil durumlarda kurtarıcın olur

bershkada çok güzel kıyafetler istinyeparktada öyle istinyeparka şöyle bir bakarsan eminim kendine güzel bir kıyafet bulacaksın. Ben siyah mini bir elbise giyeceğim. Gece klübü bar gibi bir yere gideceksen çok güzel parıltılı kıyafetlerde var benim çok hoşuma gidiyor.

çok tşk ederim kızlar bencede siyah elbise ve çizme uygun olur cok da abartılı olmak istemiyorum nereye gidecegimiz belli degil cünkü. Ama ben hiç uzun kollu elbise bulamıyorum hepsi kısa kollu gördüklerimin ...üzerine şal fln almak lazım dimi ?

Kısa kolluda olabilir tabiiki hatta kolsuzda olabilir bence üzerine şalda güzel olur ama illaki şal gerekmez elbisenin durumuna bağlı dışarıda şık kısa mont giyilip mekandada çıkarılabilir bence. Benim elbisemde düz siyah mini yarım kollu mangodan almıştım. altınada kısa bot şeklinde ayakkabı giyeceğim. elbise spor ile klasik arası. Daha önceden haber verseydin buluşur beraber alışverişe çıkardık:)

Back
X