- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
yılbaşı geliyor ve sap gibi evdeyim o akşam. neler yapabilirim önerisi olan varmı? birde sevgilime ne hediye alabilirim. sıradan birşey olsun istemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaktüs al. Evli olduğu halde saf kızları kullanan erkeklere ithafen bir tarafına şey yani evinin en güzel yerine koysun.
Kaktüs al. Evli olduğu halde saf kızları kullanan erkeklere ithafen bir tarafına şey yani evinin en güzel yerine koysun.
öyleyimdir.![]()
valla bir şey anlamadım yolcu. neden böyle yazdın konu sahibine..Kaktüs al. Evli olduğu halde saf kızları kullanan erkeklere ithafen bir tarafına şey yani evinin en güzel yerine koysun.
valla bir şey anlamadım yolcu. neden böyle yazdın konu sahibine..
anladım. çünkü konularını bilmiyordum. bakarım şimdi.konu sahibini uzun zamandır takip ederim. göz göre göre büyük yanlışlar yapan bir arkadaş. eski konularını oku bana hak vericeksin.![]()
evt barıştık cnm teşekr ederim :)barıştın yani.. hadi hayırlısı:)
ben arkadaşın sevgilisini bilmem etmem ne yapmış daha önceden evlimidir bekarmıdır onu da bilmem ama böyle yorumlar geldiğine göre pek hayırlı biri değlmiş... arkadaşım sana ve hediyene gelince onu en iyi sen tanırsın ne alcağını sen daha iyi bilirsin..
ayrıca yılbaşı geliyomuş tmm gelsin hoşgelsin hepimize de mutluluklar getirsin inşallah.. benim de sevgilimin birkaç gün sonra doğumgünü ben de ona ne alcağımı bilmiyorum bunun için konu açmayı mantıklı bulmadm çünkü onu en iyi ben tanırım ne bilecek başkaları dimi ama?![]()
öneri açısından açtım ben konuyu gelen br kaç farklı öneri den yne brni ben seçecğim sonuçta.