Ben düşündüm ve karar verdim...
Bir adet kırmızı don
Bir adet kırmızı don
Bir adet kırmızı don
Bizim de ilk yılbaşımız olacak ve bir ay sonra yıl dönümü ve sevgililer günü peşi sıra geldiği için o zamana daha romantik şeyler yaparım diye düşünüyorum.Yılbaşında aklıma hep böyle bordo kazaklar, terlikler,eldiven ve atkılar, küçük oyuncaklar geliyor.Bilmiyorum, yine de bütçeyi çok zorlamayacak güzel alternatiflere açığım ben de
Bizim de ilk yılbaşımız olacak ve bir ay sonra yıl dönümü ve sevgililer günü peşi sıra geldiği için o zamana daha romantik şeyler yaparım diye düşünüyorum.Yılbaşında aklıma hep böyle bordo kazaklar, terlikler,eldiven ve atkılar, küçük oyuncaklar geliyor.Bilmiyorum, yine de bütçeyi çok zorlamayacak güzel alternatiflere açığım ben de
yılbaşı hediyesi çıkarmak istemıyorum sevdiceğimin başına
özel günlerimiz oldukça fazla zaten
ama dillendirmeden de edememalırsa alır, almazsa kendi bilir.
o kadar da önemli değil :) zaten yeterince para harcıyoruz yılbaşlarında
Atkı bere eldiven takımı alabilirsin canım .
Yada bak çok sevimli bir şey birlikte evde film falan izleme imkanınız varsa bir tane polar battaniye alın renklerini onun sevdiği renklerden seçerek tabii . En sevdiği filmin DVDsi 2 tane birbriyle uyumlu kupa bardaklar var ya ondan 2 tane de 3ü bir arada nescafeee :) çok sevimli bence
geçen sene bişi almamıştım ama bu sene alim bari dedim. biraz sıkıntılı zamanların üstüne :26:
nişanlım woswosa bayılır. bende ona küçük kırmızı bi oyuncak woswos aldım bugün
bide taraftar ev terliği alacaktım ama bitmiş nette bulamadım. nerden alacam onu düşünüyorum şimdi :26:
Ya bizim genelde hediyeler duygusal oluyo zaten mümkün olduğunca şöyle gülümseten cinsten hediyeler alıyoruz da yine öyle bi'şey yapıyım diyorum hani akılda kalsın. O günlük aldığında, günlüğü bitirirken mızmızlanıyodum resmen küçük küçük yazdım ama bitti
Ya şu kupa işi vardı aklımda ama bulamamıştım adam gibi uyumlu, nerelerde vardır ki:26: Adam nescafeyi benim bağımlılığımdan, kırmamak için içiyo zaten
Ya bizim genelde hediyeler duygusal oluyo zaten mümkün olduğunca şöyle gülümseten cinsten hediyeler alıyoruz da yine öyle bi'şey yapıyım diyorum hani akılda kalsın. O günlük aldığında, günlüğü bitirirken mızmızlanıyodum resmen küçük küçük yazdım ama bitti
Ya şu kupa işi vardı aklımda ama bulamamıştım adam gibi uyumlu, nerelerde vardır ki:26: Adam nescafeyi benim bağımlılığımdan, kırmamak için içiyo zaten
Ben de düşünmüyo değilim
Hep ben mi giycem kırmızıları, biraz da o seksi olsun
geçen sene bişi almamıştım ama bu sene alim bari dedim. biraz sıkıntılı zamanların üstüne :26:
bide taraftar ev terliği alacaktım ama bitmiş nette bulamadım. nerden alacam onu düşünüyorum şimdi :26:
Evet kızlar malumunuz yılbaşı geliyor. Sizler yılbaşında sevgiliye hediye alıyor musunuz? Alıyorsanız neler alıyorsunuz?
Ben geçen yılbaşında küçük bi'not yazmıştım. Sevgili şarap, güller, not ve ilkokuldan beri günlük tuttuğum için güzel bir kalemle günlük almıştı.
Şahsen böyle 14 Şubat vb.günlerde daha çok duygusal şeyler yapmaya çalışıyoruz ama yılbaşını bilemedim. Biraz gereksiz görenlerdenim:26:.
N'apmalı?:44:
Floda , ayakkabı dünyasına falan kesin vardır canım . Fenerium , Gsstore falan bak onlarda da olabilir
Kıyamam, inşallah yılbaşı sizin için çok daha güzel geçer de kırgınlıkları unutursunuz
Ev terliği olabilir ne zaman gitsem erkek terliği giymek zorunda kalıyorum iki çift alabilirimYa da oyuncaktan yola çıkarsak tam bi'uzaktan kumandalı araba hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?