Teşekkür ederim, bende yazmış olduğuma sevindim esasında. Sessiz bir forum okuyucusu idim bu akşama kadar.. :) Öncelikle, kesinlikle katılıyorum bir zaman koymak ve bahane etmek güzel bir motive aracı oluyor bence de. :) Hepimize kolay gelir inşallah...
Evet yaşıtız, 92'liyim ben. Genç yaşta insan daha kolay kilo verebilir bence çoğunlukla. Metabolizmayı çalıştırabilmek biraz da mesele bence. Tüyolarınızı bekliyorum deyince ablam geldi hemen aklıma, o hem koşarak hem de dans ederek çalıştırıyor metabolizmasını. Tavsiye ederim o açıdan, bende daha sağlıklı iken dans ederek formumu koruyordum. :)
Benim rahatsızlığım geçiçi bir rahatsızlık değil, ben Kas Erimesi hastasıyım. Hastalığımın henüz tedavısı yok, ama iyi düzeye getirilebiliyor egzersizlerle. Ömür boyu egzersiz tek tedavim yani şimdilik.. :) Üniversite okurken, okuduğum şehirde yanlış bir tedavi sonucu bir atak geçirdim, talihsizlik oldu biraz. Sonra onu atlattık derken 1 sene öncesinde de bir atak geçirdim, üzüntü ve sıkıntı sonucu. En son geçirdiğim ikinci atak ile tekrar kilo almaya başlamıştım. 1 senedir daha iyiyim, inşallah bir daha tekrarlamayacak. 2013'den sonra bir daha tekrarlamadı yani. Son 1 senedir iyice toparladığımdan beri de kararlılığımla epey iyi durumdayım aslında, kendimi de daha iyi hissediyorum. İnşallah daha da iyi olacağım ve olacağız... :) Kilo verdikçe daha çabuk iyileşeceğim diyebilirim. Hastalığım çok kiloyu kabul eden bir hastalık değil çünkü. Atak geçirince aldım ister istemez kiloları işte, gidecekler ama inşallah... :) Sevgilerimle...