Yılbaşı mı geliyor? E hadi o zaman kilo verelim. :)

Yarım litre su ile başlangıç yaptım

Kahvaltı 8.15
Kepek ekmeğine kaşar-salam- domates ve salatalıklı sandviç. Sağolsun kepekli sandviç deyince beyaz peynirli yerine bunu vermişler.

Öğle 12.20
Sebze çorbası
Tavuk sote
1 yk z. Yağlı barbunya
1 yk yoğurtlu pancar

15-20 dk sonra ikisi bi arada kahve

Saat 15.30
Hindi fümeli çavdar ekmeği ile sandviç ( şu dardanelin mister nooo! su :) )

Nedense çok acıkmıştım. Bir de akşam yemeğini 8den erken yiyemiyorum ve 1 ay kadar da böyle olacak, o yüzden akşama kadar çok aç kalıyorum.

Ama sandviç bozuk olabilir. Bir gariplik sezmiştim, şimdi de midem yanıyor ama hayırlısı. :)

İtiraf: Dün akşam biraz sapıttı yeme işi. Ama bugün tam gaz devam ediyorum.

Yarım litre su

Sabah 7.45
1 haşlanmış yumurta

Öğle 12.15
Naneli yoğurt çorbası
Patlıcan musakka
1 yk pirinç pilavı
1 yk kısır
1 yk zeytinyağlı karnıbahar

Saat 13.15
Sade Türk kahvesi

Saat 14.15
1 mandalina

Saat 15.30-17.00
Sütlü filtre kahve
Halk ekmeğin kare küçük sandviç ekmeğine - küçük pınar beyaz krem peynir, ince dl beyaz peynir-domates
3-4 ceviz

İki akşamdır hiç iyi gitmiyorum. Ve bir kısır döngüye girdim. Kötü beslenme mutsuzluk-mutsuzluk kötü beslenme... Ama kırıyorum bugün. İnsanın morali olmasa da dikkat etmesi gerekiyor. Aksine daha da morali bozulup benim gibi kısır döngüye giriyor. Emeklerimin boşa gitmesine izin vermeyeceğim. :)

1 bardak su ile başlangıç

Sabah 8.15
Yarım simit
1 küçük pınar beyaz peynir
1 fincan çay

Bir de dün 60 küsür yaşındaki bir avukat her sabah 6da kalkıp 1 saat ormanda yürüyüş yaptığını söyledikten sonra anladım ki bahaneleri üretiyoruz, sonra da onlara inanıyoruz. :)

Öğle 12.00
Ezogelin çorbası
2 ızgara köfte - 1 tatlı kaşığı hardal
2 yk salata ( bezelye- mısır- zeytin- maydanoz- domates- salatalık)
2 parça brokoli
1 yk bulgur pilavı

Saat 13.00
Az şekerli Türk kahvesi

Öğlen dünyaları yemişim gibi duruyor ama hiç de o kadar çok değildi :)

Saat 15.00
1 paket çıtır elma

Saat 16.30
Yarım sandviç ekmeğine beyaz peynir domates ve biberli tost

Akşam 19.45
Tarhana çorbası
5-6 dl küçük kızarmış patlıcan (fazla yağı alındı)
3 yk yoğurtlu makarna

1 saat sonra yoğurt kürünü yiyeceğim. Yeşil çay ve karışık bitki çayı içerim muhtemelen. :)

İki akşam sapıtınca kardan zarar ederek bu sabah 54.1 çıktım. :) Buna da şükür, artıda çıkabilirdim çünkü.

Yarım litre su içtim.

Sabah 11,50
1 yumurta ile yağsız omlet
Halk ekmeğin tuzsuz küçük tam buğday ekmeğine beyaz peynir kekik ve domates ile tost
2 küçük mandalina

Bir fotoğraf eklemeye çalıştım eğer olduysa sol alttaki ekmek bahsettiğim. :KK52:

Eklentiler

• lezzet5.webp
    lezzet5.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 128
Bir ileri iki geri politikasına artık bir son veriyorum.
Bugün düşündüm de abur cuburun ve sağlıksız besinlerin kötü alışkanlıklardan hiç bir farkı yok. Hem sağlık açısından hem fiziğimiz açısından zararları var. Yani uyuz oldum yiyecekler nasıl kontrol edebilir beni? Nasıl sürekli bu döngüye girebilirim yani çok saçma. Karnım acıktığı zaman sağlıklı şeylerle karnımı doyururum, olur biter. Bu kadar yetkiyi neden vereyim yani yiyeceğe... :eek:

Yarım litre suyumla başladım.

Sabah 7.45
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir

Öğle 13.00
Mercimek çorbası
3-4 yk kadar mantı
Kırmızı lahana+maydanoz salatası

Saat 17.00
1 paket çıtır elma
4 ceviz

Akşam 20.00
Mercimek yemeği
1 küçük tavuk butu, 2 parça patates
Yoğurt
1 hurma, 1 mandalina

Yoğurt kürünü yiyeceğim tabi ki. :) ve şekersiz çay içerim muhtemelen. Gün içinde çay içiyorum ama şeker kullanmadığımdan her zaman yazmıyorum.

Back
X