• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşı parasal durumlar

Gecen sene esimle ilk yilbasimizda(bizde henuz iki aylik evliydik) bir guzel masa hazirladim mumlari yaktim mis gibi.guzel bi elbise giydim.esim.cok sevindi.hediyeyle geldi oda.
Yemek yedik.sonra muzio acip dans ettik.fotograf cektik.eski gunlerden bahsettik sonrasi malum:)
Biz esimle sevgiliyken disarida kafe kafe gezdik ama hep tiklim tiklim
IkimiZde alkol kullanmiyoruz.samimi olmayan ortam sevmiyoruz disko bar gibi.sakin sakin girmek isterdik hep.inan yilbasinda en guzel ev:)
Benim.ailem.istanbulda.esimin.ailesyle karsilikli binalardayiz.kayinpederim.ve kayinpederim yalniz olmasina ragmen kayinpederim davet etti.bende gulumseyerek evdevbasbasa gecirmek istiyoruz baba dedim.onlarda anlayis gecirdiler sagolsunlar.
Bu yilbasinda ise istanbula kaciyoruz kendi ailemin yaninda;)
Bide su var cok buyuk.anlam.yuklememek lazim.yani yeni yila giriyoruz alti ustu.o kadar paranizi carcur etmeye degmez.takdir ettim.sizi.

Valla bilmoyorum bana o mumlar masalae gul yapraklari komik geliyor benim kalibima uymuyor o ebeble ben olsam sehir disina kacardim.

ben yılbaşını evde kutlamayı severim tabii siz eşinizle yalnız kalmak istiyorsanız dışarı çıkacaksınız eve misafir gelmesini istemiyorsanız tabii.Biriktirdiğiniz parayı kullanın bir anınız olur ileride paylaşırsınız.Dışarı çıkıldığında içmek gerekmiyor sıcak bir oramı olan güzel bir yerde 9-10 gibi yemek yiyebilirsiniz zaten sohbetle vakit geçer daha sonra biraz dolaşabilirsiniz sonra ev. iste zaman sadece eşinizle böyle geçmiş olur.

Bizimde evli olarak ilk yilbasimiz ama esim disarisi ogun cok kalabalik olur birgun once yada birgun sonra cikartayim seni disari ama ogun evde olalum cerezimizi falan alip evde oturalim dior ofof

Bence evinizde geçirin. Madem yılbaşını özel kılmak istiyorsun, 1milyoncularda satılan ucuz ağaçlar ve süsler var, al evi süsle. Güzel bir yemek hazırla, mumları yak, gül yaprakları serpiştir salona, yatağa, masaya :) Güzel bir aşk filmi bul, 12ye kadar yemek yiyin, dans edin, müzik dinleyin. 12den sonra açın duygusal bir film izleyin.

Ben yapamıyorum sevdiceğimlen bu yılbaşı bişiler, siz yapın :)

Bencede kesınlıkle ev:)tabı 2 cocuklu bırı olarak ıkk yılbasımIzı uludagda gecırmıstık bız guzel bı anı olarak kaldı ama sonrasında cocuklar olunca ev partılerıne basladık:)bence ılk yılbasınızı evde gecrmeyın ılerde zaten bı sekılde buna mahkum olunuyo para yerıne gelır dıye dusunuyorum ılla dıskoya bara gıtmeye gerek yok o tarz yerlerden hoslanmıyosanız.

Canim zaten her allahin gunu evdesin.. o gune ozel madem esinde amasraya gitmek istiyordu,o zaman kiy paraya gidin

bende böyle düşünüyorum. bakalım 300 tl ile araba kiralanıyorsa gideriz büyük ihtimal. yoksa çok beğendiğimiz bi kafe var normal zamanda da çok pahalı fiyatları :))) oraya gidebiliriz fotoğraf çekinmek içinde güzel "ankara da gramofon kafe" öyle bişiler planlıcam zaten evde olursak kesin annemler ne oturuyonuz gelin bize dicekler :D

bende böyle düşünüyorum. bakalım 300 tl ile araba kiralanıyorsa gideriz büyük ihtimal. yoksa çok beğendiğimiz bi kafe var normal zamanda da çok pahalı fiyatları :))) oraya gidebiliriz fotoğraf çekinmek içinde güzel "ankara da gramofon kafe" öyle bişiler planlıcam zaten evde olursak kesin annemler ne oturuyonuz gelin bize dicekler :D
Bencede evde oturmayın:)

2 buçuk aylık evliyiz bu yılbaşında ilk evli olarak geçireceğimiz yılbaşı olduğu için eşimle özel bi şeyler yapmak istiyoruz. ama eşimde bende eminiz ki evimizde olsak kesin benim ailem çağıracak yada gelecekler (eşimin ailesi konusunda şüpheliyiz çünkü geçen konumda bahsetmiştim çok ilgisizler eşimde görüşmüyor pek biraz limoniyiz yani arayacaklarını sanmıyorum çağırsalar da gitmeyiz)

eşimde bi şey yapalım ama çok param yok dedi. eşimden gizli para biriktirdiğimi söylemiştim geçenlerde bugün baktım 300 tl ye yakın param olmuş. ben acil durumlar için biriktiriyordum bu paraları. şimdi eşim böyle canı sıkılınca acaba dedim bu parayla bi şeyler yapabilir miyiz? çar çur mu etmiş oluruz?

bir de biz içki içen insanlar değiliz öyle kalabalık yerleri de pek sevmeyiz bi kere diskoya gittik balayımızda nasıl bi yer diye 1 kolanın yarısına kadar durabildik hemen çıktık sevmedik :)))

biz amasya ya gitmek istiyorduk arabamız yok. diyorum ki acaba bu parayla bi araba kiralasak günü birlik amasya ya gitsek nasıl olur diye düşündüm.. gerçi şimdi parama da kıyamıyorum 2 aydır biriktiyorum ama gene biriktiririm sizce değer mi ? bu şekilde güzel bi yılbaşı geçirebilir miyiz?

*eşime biriktirdiğim parayı biraz çıtlattım tahmin ediyodum zaten dedi ama miktarı söylemedim.

önceki konularından hatırladığım kadarıyla borcunuz vardı. hiç dışarda kutlamaya kalkmayın. ben şu an nişanlıyım. Nasipse Haziranda düğünümüz. şimdiden seneye evde yılbaşı kutlamanın hayalini kuruyorum. evde yılbaşını çok seviyorum ben hele ki ilk senenizde çok çok manidar olur evi güzelce süsle mısır patlat tombala alın oynayın yemekler yap oohhh evli olsamda evimde kocamla yeni yıla girsem

Sadece kiralamakla bitmez ki o. Bunun mazotu var, orada yemesi içmesi var.

Bence en güzeli evde başbaşa bir gece geçirmek.

2 buçuk aylık evliyiz bu yılbaşında ilk evli olarak geçireceğimiz yılbaşı olduğu için eşimle özel bi şeyler yapmak istiyoruz. ama eşimde bende eminiz ki evimizde olsak kesin benim ailem çağıracak yada gelecekler (eşimin ailesi konusunda şüpheliyiz çünkü geçen konumda bahsetmiştim çok ilgisizler eşimde görüşmüyor pek biraz limoniyiz yani arayacaklarını sanmıyorum çağırsalar da gitmeyiz)

eşimde bi şey yapalım ama çok param yok dedi. eşimden gizli para biriktirdiğimi söylemiştim geçenlerde bugün baktım 300 tl ye yakın param olmuş. ben acil durumlar için biriktiriyordum bu paraları. şimdi eşim böyle canı sıkılınca acaba dedim bu parayla bi şeyler yapabilir miyiz? çar çur mu etmiş oluruz?

bir de biz içki içen insanlar değiliz öyle kalabalık yerleri de pek sevmeyiz bi kere diskoya gittik balayımızda nasıl bi yer diye 1 kolanın yarısına kadar durabildik hemen çıktık sevmedik :)))

biz amasya ya gitmek istiyorduk arabamız yok. diyorum ki acaba bu parayla bi araba kiralasak günü birlik amasya ya gitsek nasıl olur diye düşündüm.. gerçi şimdi parama da kıyamıyorum 2 aydır biriktiyorum ama gene biriktiririm sizce değer mi ? bu şekilde güzel bi yılbaşı geçirebilir miyiz?

*eşime biriktirdiğim parayı biraz çıtlattım tahmin ediyodum zaten dedi ama miktarı söylemedim.
Paran Amasra ya gitmek için yeterli gelmeyebilir.Yılbaşı her yer pahalı.Trafik cabası.Ben yılbaşlarını dışarıda geçirmeyi sevmiyorum.Önemli olan keyidli dakikalar geçirmek.Mekanın ne önemi var.Ailene uygun bir dille eşinle birlikte kutlayacağını söylemelisin.Bunu baştan yapmazsan,sonra önünü kesemezsin.Birikimlerinden eşine çok bahsetme bence.İleride alışkanlık ve beklentiye döner.

Amasra'yı boşverin bence de. Hava soğuk hiçbir tat almazsınız. Az daha bekleyin yazın gidersiniz inşallah.

Anneciğinize söyleyin, ne var ki bunda? annecim biz eşimle ilk yılbaşını beraber kutlamak istiyoruz deyin. çok ta güzel başbaşa olmak. Güzel bir yemek yaparsınız. Fırında tavuk, patates filan. Çerezler, yemişler, içecekler... 12de de sıcak çikolatalarınızı içip, acıcık seversiniz birbirinizi :KK23: ohhh ne güzel işte

Ailene bu yılbaşının sizin birlikte kutladığınız ilk yılbaşı olduğu için başbaşa olmak istediğinizi söyle. İster darılsınlar ister gücensinler, ailelerin bu konuda anlayışlı olması gerek

Hayalindeki gibi Amasra'ya git keyfini sür, para her zaman yerine konur ama hayatı kaçırdığında yerine koyamazsın.

Bncede para gitmek icin yeterli degil cnm :( yilbasi oldugu icin araba kiralama daha pahali olur ve yeme icme mazot drken yetebilecegini dusunmuyorum malesef :( ayrica amasra soguk ve kucuk biyer ole gidebilecdginiz pek yer seceneginizde yok . En mantiklisi yazin gitmek. Bnce bulundugun sehirde biseyler planla yada arkadaslarinda dedigi gibi evinizde basbasa kutlayin derim.

Maddi sikintimiz var demissin esinin az parasi varmis miktar bilmiyoruz sendede 300 var sence mantiklimi araba kiralayip baska sehre gitmek ? Araba kirasi onun benzini orada yapacaginiz harcama eminim oldugunuz sehirde biyerlere gitseniz butun paranizi bi gece icin bu kadar savurmadanda eglenirdiniz

Back
X