Benim oğlumda sürpriz yapsada İzmir'den Ankara'ya gelse,ailene en güzel yılbaşı hediyesini vereceksin.Annen yerine ben heyecanlandım şimdi
Bizde eşimle bu seneyi sokaklarda uğurlayacağız
Hep soruyordu yılbaşında orda ne yapacaksın diye geçiştiriyordum zor tuttum kendimi sürprizi bozmamak için
Dün akşam geldim İzmir'e şok oldular çok sevindiler :)
Şansıma sınavlarım yok bu ara gelebildim
Umarım siz de kavuşursunuz oğlunuza en kısa zamanda :)
yılbaşı için annemle gidicek bi yer arıyorum ama bulamadımsizin önerdiğiniz bi yer var mı istanbulda çapa taraflarında
Çapa tarafında lokantalar olabilir anca ama neresi açık onu bilemiyorum. Eğlence mekanı bildiğim kadarıyla yok 22 yıldır çapada oturan biri olaraktan. Ama nereleri açık onu mekanlardan öğrenmelisiniz.
historianın yanında şark sofrasıydı galiba acaba orda bi etkinlik var mıdır.akgün otel çok pahalı
Yani bilemiyorum açıkçası bi bakınmak lazım fındıkzade tarafında da bulabilirsiniz otellerin restoran kısmında kutlmalar olabilir. Vatan caddesinde bir sürü yer bulabilirsiniz aslında.
eee sen degistir onu benimkide sussan evd eotıralım desem oturru ama ben sürekli plan yapıyorm sende yap ceza oyun sistemi yap kadınların isteyipte yapamıcago sey yok3 sene olacak evleneli bu 3. yılbaşımız olacak her zaman olduğu gibi evde oturcaz. benim kocamda dışarı çıkalım gezelim, yiyelim içelim anlayışı yok, kös kös otur evde...
ceza oyun sistemi nasıl oluyor açar mısın lütfen çok merak ettim.eee sen degistir onu benimkide sussan evd eotıralım desem oturru ama ben sürekli plan yapıyorm sende yap ceza oyun sistemi yap kadınların isteyipte yapamıcago sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?