- Konu Sahibi sallagitsinbe
meraba kızlar eltimle ilgili daha önceden konu açmıştım.şimdik sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.kavgamızdan sonra ilk defa bayram da karşılaştık ve hiç konuşmadık yani bulunduğum ortamlara hiç gelmedi hep tek başına arka odalarda durdu üzülmedim dersem yalan olur neyse bayram dan sonra amca oğlunun düğününde karşılaştık evde yalnız kaldık ufak tefek konuşmalar derken bu beya konuşmaya başladı e bende konuşmaya başladım ama içten hiç olamadım çünkü yapılan büyük hakaretler vardı.ben isterdimki tabi bu kim olursa olsun konu konuşulsun özürler dilensin kırgınlıklar gitsin içde hiçbirşey tutulmasın.tabi böyle olmadı.o günde geçti gitti ne aradı ne sordu bende aramadım.
şimdi problem şu yılbaşı gecesi bende toplanılacak söylemelimiyim sizce?yoksa ben bu eğlenceyi kendi evimde yapmamamılıyım
az önce eşime sordum kardeşine haber vericekmisin diye tabi canım söyleriz ayıp olur yoksa ayrı gayrı olmaz dedi.
tabiki söyliycek kardeşi ama bi tuhaf oldum yaaa sanki yüzsüz yüzsüz davet ediyomuşum gibi.kızlar napıyım ben nolur bişiy diyin
kafamda çok soru işaretleri var.
şimdi problem şu yılbaşı gecesi bende toplanılacak söylemelimiyim sizce?yoksa ben bu eğlenceyi kendi evimde yapmamamılıyım
az önce eşime sordum kardeşine haber vericekmisin diye tabi canım söyleriz ayıp olur yoksa ayrı gayrı olmaz dedi.
tabiki söyliycek kardeşi ama bi tuhaf oldum yaaa sanki yüzsüz yüzsüz davet ediyomuşum gibi.kızlar napıyım ben nolur bişiy diyin
kafamda çok soru işaretleri var.
Son düzenleme: