- 31 Ağustos 2016
- 1.033
- 749
- 123
- 33
Kızlar daha yılbaşına çok var ama hep bu dönemlerde başlar benim stresim. Yaşayan varmıdır bilmiyorum ama sıkıntı sebebim eşimin ailesi ve eşim! Eşimle ilk yılbasini nişanlıyken ailesinin evinde anneleri ve ablası enistesi yigeniyle geçirdik bir şey demedim ama berbat bir gündü ben pek önem vermem aslında yılbaşı gecesine ama o an sadece bi deniz kenarında bile eşimle yalnız olmayı tercih ederdim. O gece kötüydü oturduk hiç bir şey yapmadık sadece şımarık yigeninin şımarıklıklarını çektik ki ben de pek sevmem öyle büyüdüğüm için ama ailede yeniyim diye hiç bir şey söylemedim hatta öyle bir şımarıklık vardı ki dayısının bana sarılıp benimle ilgilendiğini görünce birden üstümüze atladı ve gözümü çıkardı parmağı gözüme girmişti herkes gördü etti hiç bir uyarı falanda yapan olmadı ve daha bir sürü şey. Şimdi her yılbaşında annesi arayip çağırıyor ve ben gitmek istemiyorum haklı olarak çünkü benim ailemde çağırıyor o zamanda cagirmisti ve ben eşimin ailesiyle geçirmiştim çokta pişman oldum bi daha da yılbaslarinda orda olmadık eşime dedim benim ailemde çağırıyor ama sen benimle ailenle geçirmek için tartışmaya kalkiyosun ben orta yolu bulup her iki tarafla değilde sadece ikimiz ve eşimin akrabalarindan bir çiftle kutluyoruz aynı dönem evlendik ve öyle daha huzurlu oluyoruz eglenip gülüyoruz rahat yiyip icebiliyoruz karışan falan yok. Ama tabi ki annesi ve ablasi iyi bir konusma yapiyo arkamizdan saygı pek yok düşüncemize haklı olarak biz de gencler ve yeni evliler olarak nerde huzurluysak orda olmak istiyoruz. Böyle durumda kalanlarınız var mı acaba.