• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşı :(

yaşlı kalp hastası ayrıca onu görmeyip 10 dk mesafemde oturan samimiyetsiz kayınvalideme sarılmak çok zoruma gidiyo
işe geldim sabahtan beri çalışamadım :KK43:

İşte onun için diyorum izin vermesini beklemeyin diye ,anneannenin yaşayacak kaç günü daha var ki ? Sonra vicdan azabı olabilir ,uzun süredir de görmüyorsanız ..O yüzden bir kez daha güzellikle konuşun olmuyorsa çekin gidin anneanneye .Ben olsam kesinlikle öyle yapardım ,böyle bir isteğime anlayış göstermeyen kocayı ne yapayım ben ..Çok kalmazsınız bir gece geçirseniz hem sizin içiniz rahatlar,hem o yaşlı kadın memnun olur .Bir dk bile düşünmeyin bunun için ..Bu kadar merhametsiz olmaya gerek yok (eşiniz ve kv için söylüyorum )

Yilbasinda esinle guzel bi yemek yiyip, muzik dinleyip, film izleyip, basbasa olmak varken neden anne anneanne karistiriyorsunuz ki:KK51:o_O

Egoist ve bencil bir kocaniz var sorunuzun cevabi bu. Erkek diye ustun cins olduğunu zanneden hoduklerden kusura bakmayin. Bu yüzden sizin düşünceleriniz değersiz kendi düşünceleri değerli. Ve kocanizin her dediğine tamam dediginiz surece, o sizin isteklerinize saygi duymuyorken siz onunkilere saygi duyduğunuz surece de bu boyle devam edecek. Bence kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Esinize ya bundan sonra her yilbasini beraber gecirecegiz yada bir yil senin bir yil benim istediğim yerde diyin. Aileniza gondermeme gibi bir hakkinin olmadigini da acikca söyleyin hakkinizi savunun biraz. Yoksa hepten tepenize cikartirsiniz.

Bizde geçtiğimiz 2-3 yılbaşını kayınvalidemle eşimin tüm sülalesiyle kutladık. Geçenlerde yine konusu geçti hatta akrabaları da vardı yılbaşında toplanalım yine hep beraber olalım dediler eşim daha bir şey demeden bende kusura bakmayın 2-3 yılı zaten sizinle geçirdik bu yılbaşı bizi hesaba katmayın deyip kesip attım. Eve gelince de eşime kusura bakma ama artık sıkıldım sakin bir yılbaşı geçirmek istiyorum dedim. Haklısın 2-3 yıldır onlarlayız bu yıl annenlere gitmeye ne dersin dedi bilmiyorum evde sen ben ve çocuklar daha keyifli olur dedim. Siz de evde başbaşa geçirin bence en rahatı.

Böyle ezik ezik davranın aferin.

Böyle yapın hep. Kendi isteklerinizi es geçin, istemediğiniz halde sırf eşiniz istiyor diye içince sapıtan bir adamla yılbaşınızı geçirin.

Eşiniz annenize gitmenize izin vermesin, siz de "kocamdır haklıdır" deyip oturun. Hep böyle olun hep.

Bir kez de siz desenize eşinize "annenlere gidemezsin tek" diye. görün bakın ne oluyor.

Egoist ve bencil bir kocaniz var sorunuzun cevabi bu. Erkek diye ustun cins olduğunu zanneden hoduklerden kusura bakmayin. Bu yüzden sizin düşünceleriniz değersiz kendi düşünceleri değerli. Ve kocanizin her dediğine tamam dediginiz surece, o sizin isteklerinize saygi duymuyorken siz onunkilere saygi duyduğunuz surece de bu boyle devam edecek. Bence kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Esinize ya bundan sonra her yilbasini beraber gecirecegiz yada bir yil senin bir yil benim istediğim yerde diyin. Aileniza gondermeme gibi bir hakkinin olmadigini da acikca söyleyin hakkinizi savunun biraz. Yoksa hepten tepenize cikartirsiniz.

Her istediğine tamam demiyorum ama sonrada böle huzursuzluk herşey kavga ona görede ben hep kendi dediğim olsun istiyorum ve çok bencil bir insanım
ama şunu anladım o böle yapa yapa beni sindirmiş ben artık uğraşmamak için bazen sessiz kalıyorum ama çok üzülüyorum ve ömür böle geçmicek biliyorum :(

Back
X