Merhaba kızlar hepimiz zayıflamaya çalışıyoruz bazılarımız spor yapıyor, bazılarımız çeşitli diyetler uyguluyor, bazılarımız ilaçlar kullanıyor, bazılarımız bu süreçte hayal kırıklıkları yaşıyor vs... En önemlisi bu süreci dengeli ve sağlıklı yürütebilmek ve bu kilolardan tamamen kurtulabilmek. Mart ayında diyete ve spora başladığımda 77 kiloydum ilk iki ayda azimle 73 e inmeyi başardım fakat sonrasında okulun finalleriydi bütleriydi derken pek diyete vaktim olmadı açıkçası. Yaz tatilinde de ramazan dolayısıyla sürekli evdeydim fakat az yemeye dikkat ederek ağustosa kadar 68e indim. 2 aydır aynı kilodayım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fakat bu sadece kilomu korumama yeterli oluyor, yıl başına kadar 60-62 arası bir kiloyu hedefliyorum, nasıl bir diyet uygulamam gerektiği konusunda pek bir fikrim yok şu an için ama yediklerimi azaltmayı planlıyorum, bu süreçte bana destek olabilecek, önerilerde bulunabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Hepinizin yüzünde gülücükler olan mutlu yarınlara kavuşmanız dileğiyle. :)