Yılbaşına kadar 68kg'dan 60 kiloya hadi kızlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi msgsu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

msgsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
207
0
26
İstanbul
Merhaba kızlar hepimiz zayıflamaya çalışıyoruz bazılarımız spor yapıyor, bazılarımız çeşitli diyetler uyguluyor, bazılarımız ilaçlar kullanıyor, bazılarımız bu süreçte hayal kırıklıkları yaşıyor vs... En önemlisi bu süreci dengeli ve sağlıklı yürütebilmek ve bu kilolardan tamamen kurtulabilmek. Mart ayında diyete ve spora başladığımda 77 kiloydum ilk iki ayda azimle 73 e inmeyi başardım fakat sonrasında okulun finalleriydi bütleriydi derken pek diyete vaktim olmadı açıkçası. Yaz tatilinde de ramazan dolayısıyla sürekli evdeydim fakat az yemeye dikkat ederek ağustosa kadar 68e indim. 2 aydır aynı kilodayım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fakat bu sadece kilomu korumama yeterli oluyor, yıl başına kadar 60-62 arası bir kiloyu hedefliyorum, nasıl bir diyet uygulamam gerektiği konusunda pek bir fikrim yok şu an için ama yediklerimi azaltmayı planlıyorum, bu süreçte bana destek olabilecek, önerilerde bulunabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Hepinizin yüzünde gülücükler olan mutlu yarınlara kavuşmanız dileğiyle. :)

Merhaba kızlar hepimiz zayıflamaya çalışıyoruz bazılarımız spor yapıyor, bazılarımız çeşitli diyetler uyguluyor, bazılarımız ilaçlar kullanıyor, bazılarımız bu süreçte hayal kırıklıkları yaşıyor vs... En önemlisi bu süreci dengeli ve sağlıklı yürütebilmek ve bu kilolardan tamamen kurtulabilmek. Mart ayında diyete ve spora başladığımda 77 kiloydum ilk iki ayda azimle 73 e inmeyi başardım fakat sonrasında okulun finalleriydi bütleriydi derken pek diyete vaktim olmadı açıkçası. Yaz tatilinde de ramazan dolayısıyla sürekli evdeydim fakat az yemeye dikkat ederek ağustosa kadar 68e indim. 2 aydır aynı kilodayım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fakat bu sadece kilomu korumama yeterli oluyor, yıl başına kadar 60-62 arası bir kiloyu hedefliyorum, nasıl bir diyet uygulamam gerektiği konusunda pek bir fikrim yok şu an için ama yediklerimi azaltmayı planlıyorum, bu süreçte bana destek olabilecek, önerilerde bulunabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Hepinizin yüzünde gülücükler olan mutlu yarınlara kavuşmanız dileğiyle. :)

merhaba canım topiğin hayırlı olsun isteyince yapamayacağımız hiç bir şey yok:13:

merhaba canım topiğin sana uğur getirsin tüm kilocaukları alıp götürsün:8:
bende diyetteyim 72.6 dan 67.6 a düştüm çok şükür bende bayramda 65 olmak istiyorum
kasımın 1 inde 60
aralığın 1 inde 56 amacım hadi bakalım

Kızlar çok teşekkür ederim. :) İki gündür pek giremiyordum. Yarından itibaren yediklerimi tek tek yazacağım. Umarım harika bir vücuda sahip oluruz. :)

yediklerine dikkat ederek zaten büyük bi kısmını halletmişsin olayın,birde spor eklersen kilonu korumakla kalmaz vermeye başlarsın gibi geliyor.zaten bi fazlalığında yok öyle veremeyeceğin.kısa sürede halledersin:16:

kolay gelsin hepimize:1:

Ben de.68 kiloyum 58 olmak istiyorum. 2_2,5 ay icinde yani Araligin 2. haftasina kadar bitmis olacak insallah.Uzun zamandir ugrasip ugrasip birakmistim diyeti.aman bunu yesem ne olacak ki diye diye kendimi kandirdim.5 gundur diyetteyim.saglikli besleniyorum.ac kalmayip her ogunde yogurt salata yiyerek bir gun baklagil bir gun kirmizi diger gun beyaz et, sebze, bakliyat.internetteki diyet listelerinden1500 kalorilik . Ben gunde 6 ogun yiyorum.Beraber zayiflayalim.ben haftada bir kez tartiliyorum, rsamba

canım hoşgeldin inşallah beraber veririz bu kiloları:) ben de artık tembellik yapmayıp yarından itibaren yazmaya başlıyorum :)))

Bu gün kü menüm(biraz sağlıksız ama bugün böyle oldu:) )
Sabah:
1 bardak limonlu su
Öğle:
1kase sütle müsli
Akşam:
1 kase çorba
1tabak dolusu salata
5bardak su

ara öğün:
bir kase yoğurt ve 5galeta

Birde gün içerisinde 2 kupa nescafe içtim.

Hoşbulduk;). Ben Çarşamba tartıldık66.900 olmuşum... Birlikte devam edelim:) ben sabah peynir 1 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin 1kase dolusu salata yesim.arada 1 ceviz ve 7 fındık yedim.ogle 3 kaşık bulgur,kırmızı et ve yoğurt.. Öğleden sonra işim vardı yiyemedim aksam salata çorba ayran ve sebze yemeği gece yatmadan. 2 saat önce bir bardak kefir ve mandalina...

Her öğün bir dilim ekmek yiyorum ama. Çorba içersem ya da bulgur yersem ekmek yemiyorum. Yürüyüş de yapıyorum. Bu defa ötesi yok zayıflayacağım, inşallah..

Merhaba canım (:
3 ayda 8 kg vermek hedefın ama ıradelı ve ıstıkrarlı gıdersen daha fazlasını bıle verırsın :34: :16:

kızlar bu gün yediklerimi yazıyorum.
Sabah:
1bardak limonlu ılık su

Öğle:
1kase çorba
5yk pilav
patatesli tavuklu yemek 1tabak
1kase yogurt. (öğle menüsü okulda çıkan yemekti)

Akşam:
5galeta :)

Öğle menümün hepsini yedim diye kendimi kötü hissettim ve 1 saat tempolu yürüyüşe çıktım:) Onun dışında ev temizliği falan kalori yakmaca çalışmaları :)) 2-3bardak su içebildim. 1kupa nescafe içtim, birazdan 1kupa daha içebilriim:) yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İnsallah hedefimize ulasabiliriz:)

Ogle yemeginin patetesini ve yemegin suyundan yememissen iyi bence..hic de sagliksiz degil..ancak aksam ve sabah kahvaltin zayif bence..amacim yardimci olmak, mudahale etmek istemem.. Bence 5 galeta yiyecegine sebze yemegi salata ve yogurt yiyebilirdin..hem tok tutar hem yag depolanmaz...su da bolca icersen iyi olur..yag yakarsin...iyi geceler;)

canım yorumun için teşekkür ederim. Sabah öğünümün ve akşamöğünümün zayıf olduğunu biliyorum ama sabah 7bucukta evden cıkmam gerektıgı ıcın bişey yıyemedım. 9da da ders baslıyordu okulda evıme uzak olunca kahvaltı edebilecek bi imkanım olmadı ve genellikle olmuyor :( onun dışında benim midemle lakalı problemim var bi öğünü tam yiyince 3saat falan şişkinlik yapıyor kendisine bir türlü gelemiyor. Akşam olduğunda hala acıkmamıstım öyle söyleyeyım. :) Bide akşam 1 kupa daha nescafe yerine 1 kupa yeşil çay 2-3 diyet bisküvi ve 2elma yedim :) öğle menüsünün suyunu yemedim. sulu yemeklerin hiçbirisinin suyunu yemem sadece tanelerini yerim çünkü tüm besin değerleri yemeğin yağı falan suyunda bulunuyor diye duymuştum. :)

Bu Sabah:
2bardak limonlu su
1dilim ekmek ve azıcık beyaz peynir.
1bardak normal su
1saat tempolu sabah yürüyüşü :)

Öğle menüm:
5-6 yk kısır yanında azıcık turşu
Yarım bardak kola

Ara öğün:
1 kupa nescafe
1dilim pudinkli bisküvili tatlı.

1saat tempolu akşam yürüyüşü.

Akşam öğünü olarak ara öğünde tatlı yediğim için 3galeta ve 3 kupa yeşil çayla geçiştirdim :) pazartesi tartılıp kilomu yazacağım :)

Sabah:
Bir bardak limonlu su
3 dilim ekmek biraz patates kızartması 1 bardak ayran
1saat tempolu yürüyüş

Öğle:
2dilim pudinkli bisküvili tatlı & 1 kupa nescafe

Akşam: (4te)
5yk kısır
1 bardak ayran.
1saat tempolu yürüyüş.
7de:
2avuç kabak çekirdeği 4 kupa yeşilçay 3 galeta yarın sabah kilomu yazacağım :)

Veee bu gün pazartesi ve kilomu yazıyorummmmm :)
Kilom 67.000 gram:)))))))
Arada kaçamaklarla anca bu kadar oldu ama topiği oluşturduğum gün diyete başlamamıştım perşembe günü başlayabilmiştim. :)

Back
X