Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

fghthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
319
0
26
Gümüşhane
ÖNCELİKLE merhabalar

2 aydır çat pat yaptığım diyet değil sağlıklı beslenme ile 3 kilo verdim kalan 7 kilomuda benim gibi istekli ve yılbaşına kadar benimle fazlalıklarını vermek isteyecek arkadaslarla vermek istiyorum ama LÜTFEN hergün bildirim yapabilecek arkadaşlar gelsin topiğe birde kilo vermeye KARARLI bırakmayacak pes etsede ertesi gün kaldıgı yerden deva m edecek ve birbirimizi motive edebilecegimiz kişiler olursa sevinirim :) bayramın ilk iki gününden sonra başlayacagım diyete umarım benim gibi istekli kişiler olurda hep beraber eziyet degilde eglence gibi düşünerek verebiliriz fazlalıkları

boyum:1.65
kilom:57
hedef:50(ahh inşallah)

özelliklerinizide yazarsanız sevinirim :)

canım ben varım..kilom 88 boyum 1,66 çok acil kilo vermem lazım..hergün paylaşım yaparım ama birbirimize destel olacağız ve bırakmayacağız

ben başlık sahibine yabancı sayılmam pek ama , yine de diğer gelecek arkadaşlar için paylaşayım:

1 eylül 2012 gününden beri sağlıklı besleniyorum, yediklerime dikkat ediyorum,
o günden bu yana 5,7 kilo vermişim,
61,2 kilo ile başladığım maratona 55.5 ile devam etmekteyim,
hedef 49-50 : )
boyum 1.57, öperim :)))

canım ben varım..kilom 88 boyum 1,66 çok acil kilo vermem lazım..hergün paylaşım yaparım ama birbirimize destel olacağız ve bırakmayacağız

evet benimde istediğim bu bırakmak yok ne olursa olsun :) hoşgeldinnn

ben başlık sahibine yabancı sayılmam pek ama , yine de diğer gelecek arkadaşlar için paylaşayım:

1 eylül 2012 gününden beri sağlıklı besleniyorum, yediklerime dikkat ediyorum,
o günden bu yana 5,7 kilo vermişim,
61,2 kilo ile başladığım maratona 55.5 ile devam etmekteyim,
hedef 49-50 : )
boyum 1.57, öperim :)))

çoğu gitti azı kaldı senin desene ha gayret :)) benimde hedef 50 2 ayda vermek istiyorum inş.. :) bu arada tekrardan hoşgeldinn

fıghting yeni topiğin hayırlı olsun canım, ben de ne zamandır giremedim, diyetimi bırakmadım ama, 73 rakamını gördüm şükür, tam 10 kilom kaldı, pes etmek yok yola devam, yılbaşına kadar ben de 67 rakamını hedefliyorum, hadi kolay gelsin :ssz:

hadi bakalım sadece 3 kişimiyiz :( neyse kızlar hergün girecegim ben ama pazartesiden itibaren yediklerimi yazacagım bayraman dolayı tek tük besleniyorum malum ev şartları misafirlik falan :)) bu arada artık tartılma günlerini pazartesi yapsak ne dersiniz hafta başı gazıyla haftasonuna kadar devam ederiz diyete ??

ben pazar günleri tartılmaya endeksledim kendimi,
pazar günü tartılıyorum sabah erkenden , tatil olduğu için de ticker 'ımı değiştiriyorum,
motivasyon oluo bana,
ben pazardan yazayım olmaz mı:)))

bu arada ben aslında hepinize iyi bayramlar dilemeye ve kilo almamanız için temennide bulunmaya girmiştim, unutuum, hepinizin kurban bayramı mübarek olsun:)))

midem bulanıyor hem de çok...neden mi, kendimden ,bunu kendime nasıl yaptım diye saatlerdir soruyorum kendime...sürekli zayıflamaya karar veren ben 5 kilo aldım,hem de var olan kilomun üzerine...eski resimlerimi gördüm ,şişmanlık hiç yakışmamış ban,hani sevimli olsaymışım belki azıcıkta olsa kurtarırmış ama o da yok...çok uzattım ama dertler paylaşıldıkça azalır derler ya ondan işte...kararlıyım bu defa bitti bu iş,aburcuburların hepsini yok edeceğim yarın,poşetle yolla nereye giderse...
bende sizlere katılmak istiyorum tabi isterseniz..
boy : 164
kilo :67 küsür (yarın tam olarak yazarım.)
hedef :59 (ilk etapta)

midem bulanıyor hem de çok...neden mi, kendimden ,bunu kendime nasıl yaptım diye saatlerdir soruyorum kendime...sürekli zayıflamaya karar veren ben 5 kilo aldım,hem de var olan kilomun üzerine...eski resimlerimi gördüm ,şişmanlık hiç yakışmamış ban,hani sevimli olsaymışım belki azıcıkta olsa kurtarırmış ama o da yok...çok uzattım ama dertler paylaşıldıkça azalır derler ya ondan işte...kararlıyım bu defa bitti bu iş,aburcuburların hepsini yok edeceğim yarın,poşetle yolla nereye giderse...
bende sizlere katılmak istiyorum tabi isterseniz..
boy : 164
kilo :67 küsür (yarın tam olarak yazarım.)
hedef :59 (ilk etapta)

neredeyse aynıyız.. kendimi okuyor gibi hissettim hissiyatımız da bulunduğumuz pozisyonlarda çok benzer..
boy:167-170
kilo: 67-70
hedef:59 aynen ilk etapta..

ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yani nasıl bir diyet yapmalıyım, hareket alanım da yok..

merhaba herkese
Yediklerimize dikkat edersekte başarırız, hepimiz aslında ne yemeli ne yememeliyiz biliyoruz,bunu sadece uygulamaya geçirmeliyiz ve sabır,sabır, sabır ha birde bol hareket sokmalıyız hayatımıza...
bu arada tam kilo : 67.3 maaleseffffffff :((

ılık su içerek güne başladım, kahvaltı da ise 1 haşlanmış yumurta,biraz lor peyniri, bol sebze ,limonlu maydanoz ve 2 dilim tam buğdaylı ekmek yemeyi planlıyorum ve bol su....afiyet olsun :))

tekrardan merhaba sabah kahvaltımı limonlu maydanoz hariç tam yaptım,ara öğün olarakta 3 ceviz,1 elma yedim ardarda değil ama...ve suuuuuuuuuu

yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldiniz:)) şimdii sizden bir söz istiyorum kızlar ne olursa olsun basladıgımız işi yarım bırakmıyacagız ve yılbasına kadar hepimiz ama hepimiz istedigimiz kiloya ulasacagız birbirimize motivasyon verelim ki sonuç daha iyi olsun degilmi ama :)

hoşbuldukkk, söz verdim gitti,beraber nice kilolar vereceğiz,inşallah,7-8 kaşık kısır,haşlanmış lahana akşam içinde azıcık tavuk göğsü yedim,yeşilçay ve bol su...1 bardak süt hakkım kaldı,bugün spor yapamadım ama ip atlayacağım yatmadan 500 tanecik...çabuk gelin de sayfa canlansın...

Merhaba,

Bir zamanlar buradan hiç ayrılmazdım ve 7-8 kg kadar vermiştim. Hedefime çok az kalmıştı ki hayatımdaki bazı değişiklikler beni yoldan çıkardı ve başladığım noktaya döndüm (doğal olarak). Şimdi ise yeniden kararlı bir şekilde başladım. Ben de aranıza katılmak isterim.

Kilo : 60,7
Boy: 1,50
Hedefim 50 kg altına düşmek.

Merhaba,

Bir zamanlar buradan hiç ayrılmazdım ve 7-8 kg kadar vermiştim. Hedefime çok az kalmıştı ki hayatımdaki bazı değişiklikler beni yoldan çıkardı ve başladığım noktaya döndüm (doğal olarak). Şimdi ise yeniden kararlı bir şekilde başladım. Ben de aranıza katılmak isterim.

Kilo : 60,7
Boy: 1,50
Hedefim 50 kg altına düşmek.

hoşgeldin canım aramıza umarm hedefine ulaşırsın :)

kızlar ben günlük menülerimi yazmaya yarından itibaren baslayacagım malum bayram diye pek dikkat edemedim :( herneyse yarından itibaren sayfada bol bol yazılarımı görüceksiniz merak etmeyin :))

Merhaba ben de araniza katilmayi cok isterim. Vermem gereken 8 kilo var :((

Daha once 13 kilo vermistim ama bunun 8 kilosu geri geldi iste yani bir kez karar verdim mi pes etmeden sonuna kadar gidebiliyorum ve bu kez de cok kararliyim. Ve tabii bu gruba katilabilirsem de daha cok motive olabilirim.

Boy: 1,69
Kilo: 63 civari ( su an tam bilmiyorum yarin sabah tartilip net kilomu bildirebilirim.)

günaydın herkese sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım, ılık su ile güne başladım,sonrası sahanda yumurta,lor peyniri,2 dilim tb ekmeği,bol domates,salatalık ve de maydanoz...
bu arada sabah tartıldım 66.4 çıktım :)) (buna bile sevindim ya )

Back
X