• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşına tek başına girmek ama baya baya tek...

moryel-00

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
106
62
18
Merhaba kısaca özetlerine bilen bilir 1ay önce boşandım.ailemden başka bir şehirden ve bu şehirde o kadar yalnızım ki.onca sorun aradindan bu aksamki sorunum bu gece için çok çok çok sevdiğim bir sanatçı şehrime geliyor.ve ben sırf YANLİZ gitmiş olmamak adına zaten pek arkadaşım yok onlara söyledim olmadı gelmediler.olayın yılbaşına yanlız girecegim kisminada uzulsemde asıl üzüldügüm yıllardır dinlemek istediğim sanatçı ayağıma gelmiş ben orada tek başıma rezil mi olurum ne bileyim bi sürü abuk sabuk düşünceden dolayi gidemiyorum.insan tek başına oraya gidip bu sanatciyi dinleyip, gece saat 12yi gösterdiğini herkes sevdiğine sarilginda ben onlara bakayım yada önüme bakayım bunu yapmam çokmu zor bu beni iyice sararmış ne olur yorumlarınızı ihtiyacım var.

Neden rezil olasınız??Ben her yere tek giderdim.Daha memnun olurdum.Ben geçen sene yeni yıla ağlayarak girmiştim...Bu sene her şey çoook farklı...Ben lisedeki mezuniyete tek gittim...hastayken bile hastaneye tek gittim hep...acile bile...
Merhaba bende genelde bu hayatta hep yanlizim şimdi ise boşandım bambaşka bir yanlızligin içine düştüm.bu günün yılbaşı olmasi belkide beni düşündüren..ama her ne kadar korkmadan bunu yapıcam heralde

Evliyim ve mutlu bir evliliğim var ama yalnızım. Hatta bir süredir sürüyor bu yalnızlık vede yine uzun bir sürece devam edecek. Hayatın mecburi istikametleri oluyor bazen başka seçeneğimiz kalmıyor malesef. Ama asıl yaşam bizim içimizde. Kendini mutlu hissettiğin kadar mutlusundur. Kalk silkelen ve imkanın varsa konsere git. Derin bir nefes al ve üzerindeki ölü toprağını at

İlk atandığım yıl. Epey yalnızım. Bir sürüde sıkıntım var. Bunalıyorum öyle böyle değil. Tek başına bırak dışarı çıkmayı nefes bile almak istemiyorum. Öyle bi zaman. Candan erçetin geliyormuş. Halk konseri verecekmiş. Yeri uzak ve ters. Bi anda karar alıp kalkıp gitmiştim. İki saat konser o kadar iyi gelmişti ki bana. Çoğu zaman hala tek başıma bişey yapamam. Ama onu da hiç unutamam. Kendini güçlü hissediyorsun böyle yapınca. İlk üzülüyorsun tekim diye ama aradan zaman geçip düşündüğünde ben yalnızda dik durabilirim diyorsun. O yüzden bir denemelisin.

Evliyim ve mutlu bir evliliğim var ama yalnızım. Hatta bir süredir sürüyor bu yalnızlık vede yine uzun bir sürece devam edecek. Hayatın mecburi istikametleri oluyor bazen başka seçeneğimiz kalmıyor malesef. Ama asıl yaşam bizim içimizde. Kendini mutlu hissettiğin kadar mutlusundur. Kalk silkelen ve imkanın varsa konsere git. Derin bir nefes al ve üzerindeki ölü toprağını at
Anladım seni..bir tuhaf hallerdeyim bu sanatçıda tam ruhuma hitap edicek biliyorum..10da başlıca toparlanicam

Ben hep tek giderim hiç öyle kimseyi çağırmakla uğraşamam. Git eğlen keyfine bak belki yepyeni insanlarla karşılaşırsın..

İlk atandığım yıl. Epey yalnızım. Bir sürüde sıkıntım var. Bunalıyorum öyle böyle değil. Tek başına bırak dışarı çıkmayı nefes bile almak istemiyorum. Öyle bi zaman. Candan erçetin geliyormuş. Halk konseri verecekmiş. Yeri uzak ve ters. Bi anda karar alıp kalkıp gitmiştim. İki saat konser o kadar iyi gelmişti ki bana. Çoğu zaman hala tek başıma bişey yapamam. Ama onu da hiç unutamam. Kendini güçlü hissediyorsun böyle yapınca. İlk üzülüyorsun tekim diye ama aradan zaman geçip düşündüğünde ben yalnızda dik durabilirim diyorsun. O yüzden bir denemelisin.
Hayat böyle geliyor İşte bana kalbimde sanatçı kimliğiyle bir yerlere oturmuş kişi gele gele yılbaşında geliyor:KK12:halk konseri filan olsa gene iyi bu bir mekan az sayıda masa falan filannnn

Anladım seni..bir tuhaf hallerdeyim bu sanatçıda tam ruhuma hitap edicek biliyorum..10da başlıca toparlanicam

Zannediyorum ki yaşadığın şeyler

zannediyorum ki yaşanılan olumsuz şeyler kendine olan inancını ve güvenini oldukça sarsmış. yalnız gittiğin yerde yeni birini tanıman yüksek olasılık ayrıca tanımasan bile alacağın hazzın tadını çıkartmaya bak. elindeki imkanları ters tepme..
iyi eğlenceler dilerim. mutlu bir yılın olsun

Hayat böyle geliyor İşte bana kalbimde sanatçı kimliğiyle bir yerlere oturmuş kişi gele gele yılbaşında geliyor:KK12:halk konseri filan olsa gene iyi bu bir mekan az sayıda masa falan filannnn
Ben her zaman tek bir şeyler yapanları takdir etmişimdir. Medeni cesaret olan insanlar bambaşkadır benim için. Ben de senin gibiyim. Çok zordur tek başıma bişey yapmak. Bir yere gitmek bir faaliyet yapmak. Ama farkettim ki hep yalnızmışım. Hep tek yaparmışım.

Üniversitedeyim. Bahar şenlikleri var. Sevdiğim sanatçı gelmiş. Arkadaşlarımla gittim. O arada annem aradı. Konsere gittiğimi söylememiştim. Arkadaşlarımın yanından ayrıldım. Telefon ile konuştum ama o kalabalıkta onları bulamadım bir daha. Sonra ne mi oldu? O konseri tek başıma geçirdim ama çok eğlendim. Farketmedim bile tek olduğumu. Diyeceğim o ki git. Git ve eğlen. Sen ben kendime yeterim dediğin anda her şey çok farklı olacak.

Lütfen kalkıp gidin ya. Niye rezil olasınız? Herkes birbirine sarılırken siz de sahneye çıkıp sevdiğiniz o sanatçıya sarılın. Kafanıza göre takılın, eğlenin. İnşallah bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünüzce olur.

Ben her zaman tek bir şeyler yapanları takdir etmişimdir. Medeni cesaret olan insanlar bambaşkadır benim için. Ben de senin gibiyim. Çok zordur tek başıma bişey yapmak. Bir yere gitmek bir faaliyet yapmak. Ama farkettim ki hep yalnızmışım. Hep tek yaparmışım.

Aynen. Ama hayatta yalnız başına yaptığınız şeyi hep hatırlıyorsunuz ve gurur duyuyorsunuz. Üniversite 2. sınıftayken gençlik kampına Hatay'a gitmiştim tek başına. Herkes arkadaşıyla gelmişti, ben yalnız ( en yakın arkadaşımla şehir konusunda anlaşamamıştık, o Çanakkale ben Hatay oldu artık ). Hala hatırlar hatırlar o 15 günlük kampı hatırlarım ve gurur duyarım. Yalnız başına yapılan şeyler insana güç veriyor sanki.

Gerçekten yalnız olup da üzülmek ayrı bir de evli olup şu yılbaşı gününde ayrı ayrı odalarda kocayla takılıp yalnız olmak iyice sinir olmak var. Aynı odada olsak da elinde telefon sürekli İnternet'e geziyor ben de ne yapıyorsun tv izliyorum arada bir ben de kendim telefonuma bakıyorum. Hiç bu kadar saçma bir yılbaşı geçırmemistim.

Back
X