yılbaşında nasıl giyinebilirim

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
merhabalar yılbaşını sevgilimle beraber kutlamayı düşünüyoruz bir sorun çıkmazsa ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum daha doğrusu her yılbaşını ailemle evde kutlardım o yüzden dışarıda ne giyerim nerden alırım bilemiyorum. çok lüks bir yer olmayacak 20 yaşındayım ve elbise giymeyi düşünüyorum altımda siyah çizme olacak. ama nasıl bir elbise uygun olur? abartıp düğüne gider gibi olmak istemiyorum

öncelikle çizmene degıl elbisene kara vermelisin ve ona uyumlu ayakkabı takı vs. secmelısın canım yaşına uygun şık bir elbise almalısın kesınlıkle gıdecegınız yerede baglı tabiki herşeyi gozonunde bulundurmalısın bence

bende bi kaç gündür düşünür oldum... Ne giysem diye tek renk bi elbise giymek istiyorum ama böyle ofisde giyilen klasik tarz değil ve çizme altına portföy çanta ama günlük olanlardan , sende böyle bi kombin yapabilirsin

cüccüüüm sen ne giycen varmı yılbaşına planlarrr

bence elbise ya da etek-şort-bluz kombini yapılabilir elbise olarak dantel detaylı ya da kolları transparan olan elbiseler çok şık ve zarif duruyor bence

bu hafta ankamalle gidip bakıcam arkadaşlar yılbaşı indirimi falan varsa onlardan yararlanıcam güzel bişey alırsam resmini atarım. teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…