• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşını evde tekbaşına geçirecek olanlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Acaba yılbaşını evde tekbaşına geçirecek olanlar var mı hiç? Belki o gece burda buluşuruz...senağlama

bende evde geçireceğim ama misafirler gelecek canım tek başıma değil eşimin abisi ve eşi bide benim kuzenim ve eşi gelecek

sivribiber sagol yalnizligimizi bi kere daha hatirlattin

yalnız olmayacağım ama işte ve çalışıyor olacağım. bu daha kötü değil mi yaaaaasenağlama
yalnızlıksa evet sevdiklerimden ayrı olacağım. bööhhhüüüüü yani bu durumda mantıken ben hepinizden daha kötüyüm hem yalnız hem çalışıyooooo......senağlama

evde ben ve kardesım olucak yanlız gırecegız yenı yıla...
ayrıca canım yenı yılını kutlarım..sımdıden..

yalnız olmayacağım ama işte ve çalışıyor olacağım. bu daha kötü değil mi yaaaaasenağlama
yalnızlıksa evet sevdiklerimden ayrı olacağım. bööhhhüüüüü yani bu durumda mantıken ben hepinizden daha kötüyüm hem yalnız hem çalışıyooooo......senağlama

yok daha iyi dusunmeye vaktin olmaz

bende buralarda olurum artık, napalım yeni yıla hep beraber gireriz :) nasıl girersek tüm sene öyle gidermiş ya, demek ki bütün sene KK'da olucaz:içelim:

ben varım canım ben yalnızım malesef geçen sene ve ondan önceki sene olduğu gibi evlendim evleneli yılbaşılarını yalnız geçiriyorum eşim işte oluyo kendi internet cafemiz var mahallemizde mahalle çocukları burda toplanıyolar o yüzden eşimde burda olmak zorunda kalıyo nedense bundanmıdır bilmiyorum hani derlerya yıl başına nasıl girersen bütün senen öyle geçermiş diye bende yılbaşına yalnız ve mutsuz giriyorum ve bütün senem böyle geçiyor ama bende internette yok ki kk da olayım gündüzleri cafeye ben baktığım için hep netteyim evde bilgisayar var ama internet yok nese bende sendenim yani canım

topıgın baslıgını gorunce ıste benı anlatıyor dedım
bende yanlız olucam sade kahve
nısanlım uzakta oldugu ıcın ıcımden bısey yapmak gelmıyor
buyuk ıhtımal kk da olurum
ve sızınle yanlızlıgımı unuturum kızlar:(

Bazen yanlız olmak, birlikte olmak istemediğin insanlarla yeni yıla girmekten daha iyidir ,,,, Ben eşimle yanlız olmak istiyordum ilk defa eşim ne yaptı ne etti ailesini davet ettirdi bana ( duygusal baskı ) yani yanlız girenlere özeniyorum şu anda en azından hiç oturmadan hep hizmet etmek zorunda değilsiniz bir de çalışınca tuz biber ....

Bazen yanlız olmak, birlikte olmak istemediğin insanlarla yeni yıla girmekten daha iyidir ,,,, Ben eşimle yanlız olmak istiyordum ilk defa eşim ne yaptı ne etti ailesini davet ettirdi bana ( duygusal baskı ) yani yanlız girenlere özeniyorum şu anda en azından hiç oturmadan hep hizmet etmek zorunda değilsiniz bir de çalışınca tuz biber ....

ay evet ya o da kotu
yilbasinda cay kahve ikram tasi habire...sonra onlar gidince dagilan evi topla mutfagi topla...
cidden yalnizlik daha iyi ona bakarsan
eger sevmedigin insanlara hizmet edeceksen:1hug:

seni çok iyi anlıyorum, evliliğimin ilk senesinde eşimle başbaşa geçirmeyi planladığım ve programladığım yılbaşını, çok sevgili kaynımın ( o ara yurtdışından gelmiş bende kalıyordu) eve cümbür cemaat sülaleyi dıdının dıdısı dahil olmak üzere davet etmesiyle facia ya dönüşmüştü. sen şimdi ya sabır diyip mümkün olduğu kadar keyfini çıkarmaya bak ama bir daha senin fikrini almadan böyle bir şeye kalkışmamasını o akşamı atlattıktan sonra bi güzel izah et:)).sanada kolay gelsin canım, fırsat bulursan içini dökmeye uğra yılbaşı akşamı, :)

sade_kahve canım sanırım burda beraber sayacağız :))))))))

aileden ve nişanlımdan uzaktayım.....herbirimiz farklı şehirde....bı nedenle yılbaşında da yalnızım.....

Arkadaslar bende yeni yila yanliz gireceigim maalesef:(benide araniza alirsiniz umarim.
kkkulubundeki arkadaslarimla yeni yila girmek ayricalik olacak benim icina.s.

bende 5 senelik evliyim. Hep cümbür cemaat girdik yeni yıla. Bu sene ilk defa eşim ben ve kızım ile evimizde gireceğim.. Çokta memnunum arkadaşlar.

4. kez yalniz giricem arkadaslar, herhalde 12 den once yatar uyurum , siradan bi gun havasi vermeye calisirim napim..

bende tek geçireceklerden biriyim eşim 23 te gelecek belkide o tek başına sayılmaz aaa bir de minik kelebeğim var

Back
X