E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Acaba yılbaşını evde tekbaşına geçirecek olanlar var mı hiç? Belki o gece burda buluşuruz...senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sivribiber sagol yalnizligimizi bi kere daha hatirlattin
evde ben ve kardesım olucak yanlız gırecegız yenı yıla...
ayrıca canım yenı yılını kutlarım..sımdıden..
yalnız olmayacağım ama işte ve çalışıyor olacağım. bu daha kötü değil mi yaaaaasenağlama
yalnızlıksa evet sevdiklerimden ayrı olacağım. bööhhhüüüüü yani bu durumda mantıken ben hepinizden daha kötüyüm hem yalnız hem çalışıyooooo......senağlama
Bazen yanlız olmak, birlikte olmak istemediğin insanlarla yeni yıla girmekten daha iyidir ,,,, Ben eşimle yanlız olmak istiyordum ilk defa eşim ne yaptı ne etti ailesini davet ettirdi bana ( duygusal baskı ) yani yanlız girenlere özeniyorum şu anda en azından hiç oturmadan hep hizmet etmek zorunda değilsiniz bir de çalışınca tuz biber ....
Bazen yanlız olmak, birlikte olmak istemediğin insanlarla yeni yıla girmekten daha iyidir ,,,, Ben eşimle yanlız olmak istiyordum ilk defa eşim ne yaptı ne etti ailesini davet ettirdi bana ( duygusal baskı ) yani yanlız girenlere özeniyorum şu anda en azından hiç oturmadan hep hizmet etmek zorunda değilsiniz bir de çalışınca tuz biber ....