• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşını evde tekbaşına geçirecek olanlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu sene evde geçireceğim bebeğim oldu ve kırkı çıkmadı
eşim ise dışarı çıkar büyük ihtimalle iş dolayısıyla.
ne yapalım delikanlı oğlum var benim onunla kutlarım artık agucuk gugucuk yapa yapa.

ayrıca herkeze iyi yıllar

Acaba yılbaşını evde tekbaşına geçirecek olanlar var mı hiç? Belki o gece burda buluşuruz...senağlama

bi tek sen yanlız değilsin o gece...
seninle aynı meslekte olan kızkardeşimde balıkesirde yanlız olacak...:çok üzgünüm:
çok özledim pigomu...senağlamasenağlama

sade kahve, sanırım gelecek korkusunu tanıyorsun. gelecek korkusu bir konuda yazmıştı. aynı iş yerindeymişsiniz. . hatta yanlışlıkla sizin bilgisayardan yazmıştı. oda bir derdim vara konu açtı. yalnızım yeni yılda diye. sizdede aynı sorun var. neden birlikte takılmıyorsunuz. bir şeyler yapın...

benim nişanlımla eğlence planlarım 1 ocak ve doğum günü olan 3 ocak'ta:asigim:, onun için yılbaşında evdeyim...sıcak sıcak picamalarımı giyip kuruyemişimi de alıp ananemle beraber tv izleyecez. ablam dışarda olacak eğlenceye gitçek.
belki de bu evlenmeden önce ananemle geçireceğim son yılbaşı onun için yanlız bırakmak istemedim...zaten iş güç, nişanlım derken evde pek vakit geçiremiyom onunla...gönlü olsun istedim

eğer evdeki pc düzelirse buralarda olacam inşalla:smiley-cool:

yalnız olmayacağım ama işte ve çalışıyor olacağım. bu daha kötü değil mi yaaaaasenağlama
yalnızlıksa evet sevdiklerimden ayrı olacağım. bööhhhüüüüü yani bu durumda mantıken ben hepinizden daha kötüyüm hem yalnız hem çalışıyooooo......senağlama

bende calısıyor olacagım yaaa offff.en azından sızler evınızdesınız.ya ben napim.evimden uzakta binlerce kilometre offfffff.:çok üzgünüm:

yaşadığım şehirde inanılmaz bir soğuk var,aklı olan çıkmaz evden dışarı.
bir yanım bir yerlere takıl diyo,diğer yanım kızın hasta otur kıçının üstüne diyo.
ne yapsam acaba?

bende yanlızım senağlama
eşimde şehir dişına gitti,çocuklarda yoookk
yaa aslında evde oturup istediğim gibi kumanda bende zaping yapamk var,arkadaşlara cet yapmak,belki okeyde oynarım.
yemeğimi yer çayımı içerim .aman yanlızlık iyimi nee.ama allah uzuun süre kimseyi yanlız bırakmasın.o zaman çok kötü işte.
neyse
hepinize mutlu yıllar kızlar.herşey gönlünüzce olsun şekerler:1hug:a.s.

evt ne yazikki yani annemle olucaz bu akşam evde ama sevgilimle geçirmeyi tercih ederdim yani daha romantik olucağından öle güzel vakit geçirtiyorki bana ne istesem o oluyo nereye gıtmek istesem oraya gidyoruz her anımız harika geçiyo yeni yıla onunla beraber merhaba demek isterdim el ele göz göze :tomato:​

sade kahve, sanırım gelecek korkusunu tanıyorsun. gelecek korkusu bir konuda yazmıştı. aynı iş yerindeymişsiniz. . hatta yanlışlıkla sizin bilgisayardan yazmıştı. oda bir derdim vara konu açtı. yalnızım yeni yılda diye. sizdede aynı sorun var. neden birlikte takılmıyorsunuz. bir şeyler yapın...

Katılıyorum okypete cim
Ama sonuçta kendi ile başbaşa yılbaşı geçirmek de aynı olay
Ne farkeder ki :1closedeyes:
Ben..ve kendim..
Soru:Yılbaşında yalnızım..siz de yalnızmısınız
Cevap:Bilmem kaçıncı sfere hem de

Kendi kendine konuşmak da böyle bir durum yani :delphin:

bu sene benim için tam bir felaket oldu sonuda aynen öyle olacak geçen sene bu zamanlar planlarım vardı hayallerim vardı 2009 için sevgilimle birlikte gircektik terk edildim ve yalnızım düşünüyorumda o şimdi arkadaşlarıyla eğleniyordur bense evde tek başıma ağlayarak gireceğim yeni yıla:çok üzgünüm::çok üzgünüm: yalnız olmak var bide gerçekten yalnız olmak var işte benimkisi gerçek yalnızlık senağlamasenağlama

evet işteyim şu anda. yalnız kızımla (Allahtan o yanımda) oturuyorum.arada bi hareketlilik oluyooo ama ....yeneblecek her türlü çerezimi yedim, meşrubatımı içtim, pizza söyledim onu da gümlettim şimdi eritmem lazım...evde olsam iki göbek atardım ama burda namümkün :)))

ben de başka bi topiğe açmıştım konu evde yalnız geçireceğim yılbaşını diye..evet yalnızım arkadaşlar oğlum ve ben yaramazlık yapıo biraz ben de pc nin başında kk yı geziyorum..çoook eğlenceli:)

benimde bu 4. yılbaşımın yalnız kutlayışım....sıradan bir gün gibi geliyor.......umarım seneye evlenmiş olur ve sevdiğimle yılbaşını kutlarım......

Back
X