Yıldım artık..

Diyorum eşime bugün neler dedim sadece beni yatıştırmaya çalıştı anlaması lazım bunu böyle gitmez inanın bi ara boşanmak istiyorum bile dedim uzaktan kolay geliyor belki isin icine girince gerçekten zor

Cunku defalarca arıyorlar gitmek istemesekte mecbur kalıyoruz dememde ki konu bu
Yoo mecbur değilsiniz.
Baktınız ısrar ediyorlar. O gün engelleyin.
Ertesi gün engeli kaldırın.
Baktınız devam ediyor 2 gün engelleyin. Engeli kaldırın.
Siz niye kendinizi mecbur hissediyorsunuz, ben bunu anlayamadım.

O kadar haklısınız ki.İnsanlar insanları kullanmaya alışmış .Kimisi annesini,kimi gelinini,kimi kızını...Sizinki de iyice abartmış.Camasirlari utulemeden geri gönderin,siz eşinize söyleyin durumu ki eminim soylemissinizdir,kendi gidecekse onun bileceği iş,ama siz gitmeyin. Eşiniz de sizlaninca kulak ardı edin ,kendi zekasını kullanıp olayı ne zaman cozecek diye gozlemeyin sadece.zamanla bıkar eşiniz ,bikmazsa da onun bileceği is.Ben de kv ye yardım ederim gittiğimde ama daha çok kendi yapar ,bize de otur anam der.En çok fazladan kahve yaparım.Duygu sömürüsüne kapılıp yapmayın,hasta olur bakılır da bu da baya baya insan kullanmak.

Babasiyla aynı işi yapıyorlar aynı ortamdalar bir acmasa ikinciye niye diye sorar kaynatamın da uslup bozukluğu var konusma tarzı o kadar argo ki ogluyla sanki yabancıyla konusur gibi konusuyor, diger oğullarına neler diyor yanlarına gelmiyorlar diye

Ya hasta olsa anlıcam ama gezen sapa saglam 50 yaşında bi kadın yalandan ay midem ağrıyor ay tansiyonum düştü yapıyor duygu sömürüsü yapıyor esim de dayanamıyor artık beynim inanın durdu bosanmayo bile düşündüm hazmedemiyorum çünkü haksızlık yapılmasını

Bütün bunlar olurken eşiniz ne işe yarıyor e bari maaş bağlasınlar sizede yaptiklariniz boşa gitmesin gitmeyin kardeşim gitmeyin bu kadar basit

Ay ben de çok üzülürdüm benim saf kocacım da kesin kıyamaz yapardı her şeylerini, böyle bencil bir ailesi olsaydı.
Sen ne yapabilirsin bu durumda bilemedim.

Bütün bunlar olurken eşiniz ne işe yarıyor e bari maaş bağlasınlar sizede yaptiklariniz boşa gitmesin gitmeyin kardeşim gitmeyin bu kadar basit
Bundan sonra dicem tek başına gidiyorsan git, zaten olabildiğince gitmemeye çalışıyoruz yanlizlar bi basınalar diye bize sardılar arayıp gelin ya normal oturup sohbet edelim felan olsa eyv. Gocunmam giderim ama bunların menfaatleri icin kullanması zoruma gidiyor artık

Ay ben de çok üzülürdüm benim saf kocacım da kesin kıyamaz yapardı her şeylerini, böyle bencil bir ailesi olsaydı.
Sen ne yapabilirsin bu durumda bilemedim.
Böyle devam ederse boşanmayı düşünüyorum bugun de söyledim zaten gözlemlicem bakalım nolcak

Tamam tabiki bizde büyüklerimize gidince işin bir ucundan tutuyoruz ama bu resmen hizmetçi muamelesi yapmış elin kolun tutuyorsa başkasını neden hismetçi gibi kulanırsın ki gitmeyin giderseniz hiç bişey değişmez

Ya kusura bakmayın ama ben böyle enayilik görmedim. Kıyafetlerle birlikte ütünüzü de yollayın eşinizle. “Annecim bizde fazladan vardı, al bu senin olsun.” deyin. Pahalı bir şey değilse tabii.

O zaman iş değiştirsin.
Başka iş bulsun.

Ben olsam o çamaşırları ütü de yakardım gidersemde bisküvi yer yinede yemek yapmazdım hastayım der yatarım enayi değilim sonuçta

Dedim eşime bundan sonra gitmicem dersin dedim esim hasta gelemiyoruz bahane uydurmadan anlıcak kapasiteleri yok malesef
Bahane uydurmayın. Canımız gelmek istemiyor, bu akşam evdeyiz deyin. Israr ederlerse hadi görüşürüz deyip kapatın telefonu. Böyle kullanılıp sinirlerinizi harap etmektense varsın kötü olun.

Hayatım boyunca şu gitmek istemedim ama gitmek zorunda kaldık, mecburen gittik vb muhabbetleri anlamadım, anlayamayacağım. Kafanıza silah mı dayadılar nasıl bir zorunluluk bu? İsterse bin kere arasın gitmiyorum dediysem bir yere gitmem. Sokağa çıkma yasağı gibi önemli bir durumu unutmanız tamamen eşinizin ve sizin sorumsuzluğunuz. Eşiniz kocaman adam kullanılmaktan memnun değilse veya kullanıldığını düşünüyorsa tepkisini o göstermeli siz değil. Siz kayınvalidenize gitmek, iş yapmak mecburiyetinde değilsiniz. İsterseniz hiç gitmezsiniz isterseniz gider kahvenizi yapar içer dönersiniz. Abartmış eş ailesi anlıyorum sizi ama yapabileceğiniz tek şey gitmemek, karışmamak. Eşinizle ilgili olan kısmı ise eşiniz halletmeli sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Ütüleri de ellemeyin isterse eşiniz yapsın, yapmazsa bizim de ütü bozuldu diye yollayın geri

Gönderdiği çamaşırları çöpe atın. Ben karıştırıp çöp sandım deyin. Kavga ederse kurtulursun

okuduğum en saçma konulardan biri. Köy yerinde gündeliği 100-200 neyse kadın tutsun ona yaptırsın. Olmadı haftanın iki günü gelsin. Eşiniz diyecek ki anne benim bel fıtığım var. Evde de biz ağır iş, ütü, temizlik yapmıyoruz. Çok saçma kadının sizden beklemesi ve sizin bir şey demeden yapmanız. Sİzden de kaynaklanıyor kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…