• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldım artık !!!

Kadının "görevi" değil bunlar, ne zaman anlayacaklar acaba, özellikle kadın da çalışıyorsa. Çalışmasa da yine her şeyi kadın da yapsa en azından ekstra dağıtmasınlar.
Yeni nesile öğretmek lazım. :KK51:

ben özellikle erkek çocuğu olanlara söylüyorum en azından aldığı birşeyi yerine koymasını öğretseler o bile büyük kar...

kocam bi kere işten geldiğimde çoraplarını çıkarmış olduğu yere bırakmıştı ve artık canıma tak etmişti yanına gittim elini tuttum (oda fantazi yapıcaz zannediyo) eli avucumun içinde sağa sola bi çevirdim anlamadı noldu dedi bende dedimki bakıyorum kırıkmı diye dedim anlamadı nedenki dedi çorapların çıkardığın yerde kalmışta hani elin kırıkta alamıyorsun diye düşündüm dedim sonra ikimizde kahkaha attık....sonuç::: hala aynı yerde çıkarıyo...:KK31:

Komik degil mi ama ya.
Bi bana mi eglenceli geliyor bu tarz daginikliklar? D
Benimkinde aksamlari eve girer girmez montunu asmak yerine askinin onunde yere atar, elini yuzunu yikamak icin banyoya girerken kazagini banyo kapisina atar. Ordan cikar yatak odasi kapisinda pantolonunu cikarir. Coraplarini rast gele firlatir. Sonra onlari toplatmak icin oklava falan gostermem gerekiyor.
Ben egleniyorum ya, sen de eglenmene bak.

Anam nasıl eğlenebiliyorsunuz ben cinnet geçirirdim sanırım.
Artık adamı mı boğardım kendimi mi asardım bilmem :D

bi keresindede biz kızımla annemlerden geldiğimizde yine aynı çoraplar ama banyoda yuvarlayıp bi kenara koymuş ama 4 tane falan olmuş yani..bende büyük bir mutlulukla yaşasın dedim noldu dedi 4 çorap biriktirmişsin heralde bişeyler kazandık dedim...o safımda anlamadı afalladı sonra güldü...(( şöyle yazınca güzel ama kirli anılar biriktirdiğimizi farkettim))

kocam bi kere işten geldiğimde çoraplarını çıkarmış olduğu yere bırakmıştı ve artık canıma tak etmişti yanına gittim elini tuttum (oda fantazi yapıcaz zannediyo) eli avucumun içinde sağa sola bi çevirdim anlamadı noldu dedi bende dedimki bakıyorum kırıkmı diye dedim anlamadı nedenki dedi çorapların çıkardığın yerde kalmışta hani elin kırıkta alamıyorsun diye düşündüm dedim sonra ikimizde kahkaha attık....sonuç::: hala aynı yerde çıkarıyo...:KK31:

değişseler şaşarım..

Bi arkadaşımın annesinin yöntemi tüm ortalıkta olan kıyafetleri 4. kattan aşağı atmış o günden sonra dağınıklık yok tabi :KK70: Sizde bu siyah çöp poşetleri olur ya ortalıkta ne var ne yok icine doldurun kıyafetini çöpünü aradığında da deyin o poşetin içinde ortalıktaydı çöp poşetine doldurdum bundan sonra böyle deyin. Abur cubur atıklarıyla çorap mantosu yanyana gelince vazgeçer.

harika yapmış..ellerine sağlık..bende buakşam kesinlikle söylicem bunları bakalım ne tepki vercek :KK51:

günaydınlar herkese...
sabah kalktım güne güzel başlamak için...bende genelde pazartesi sendromu olmaz..ama koca sendromu olur :mad:
ya canım kocamı çok seviyorum ama oturduğumuz odada yatıp uzanmak için koltuğu açmış birşeyler yemiş üzerini çıkarmış..herşey orada !!! sonra ordan küçük odaya geçmiş bilgisayara ordada daha geçen gün yediği abur cubur çöpleri vardı bunları at dedim tamam aşkım dedi sözde...birde onların yanına yenisi eklenmiş..tırnağını kesmiş tırnak makası banyodan başka yerlerde..su içmiş bardağı ortalıkta...oooofffffff vallahide billahide yıldım tükendim..6 yıldır öğretemedim gitti...
sonrada neymiş efendim sabah sabah neden söyleniyormuşum canını sıkıyormuşum...yaa benim canım daha haftam başladan sıkıldı:KK34:
Ben her gün yattığı koltuğu koltuğun yastiklarini gece yediği çerezleri içtiği suyu çıkardığı çorapları kumandalari priz ve şarj aletini gazeteyi bornozu onun yattığı yerin 2 metre etrafindan topluyorum

Ben 1 söylüyorum, 2 söylüyorum, sonra 'iyi madem, ben yapıyım, sen uzan' diye söylendigim vakit, koşarak işleri yapmaya gidiyor.
Alıştırıyoruz tabii öncesinde, al canım, ye gülüm diye diye... Sonra niye böyle oldu, bizde suç !!!

ben aslında hiç alıştırmadım..bana gelişi böyleydi :KK70:

bi keresindede biz kızımla annemlerden geldiğimizde yine aynı çoraplar ama banyoda yuvarlayıp bi kenara koymuş ama 4 tane falan olmuş yani..bende büyük bir mutlulukla yaşasın dedim noldu dedi 4 çorap biriktirmişsin heralde bişeyler kazandık dedim...o safımda anlamadı afalladı sonra güldü...(( şöyle yazınca güzel ama kirli anılar biriktirdiğimizi farkettim))

:rolleyes::rolleyes: aynen öyle güzel ama kirliiii

Aynı aynı hiç değişik bişey yok bizim evde kokan çorapları yatak odasında durur hiç rahatsız olmaz :KK57: hadi ben evdeyim,çalışanlar nolcak Nasıl yetişecek bu kadınlar düşünen yok:KK43:

valla öyle düşünmüyorlar hiç..

Anam nasıl eğlenebiliyorsunuz ben cinnet geçirirdim sanırım.
Artık adamı mı boğardım kendimi mi asardım bilmem :KK70:

Bilmem bana cidden komik geliyor ya.
Mesela eskiden kaldir dedigimde "ssstt sakin ol ben onlari atmadim oraya dizdim" diyodu.
Evet koridorda mont, kazak (o zaman tshirttu), pantolon ve az otede corap. Gercekten dizilmis. Kendi arasinda duzenli resmen.
Yer misin sabaha mi birakirsin :D
Gercekten semsiyeyle cozdum ama ben, acarim bak diye.
Esim bir kere makarasina yere oturup poposunu yerden kaldirmadan tum daginikligini toplamisti. :D
Hala aklima geldikce gulerim.

En guzeli cogu seye gulup gecmek ya, tertemiz duzenli evim varsin olmasin. Esimin daginikligini bile dunyaya degismem.

Sabahki cay bardagim da pufun ustunden bana bakiyo....

Ben her gün yattığı koltuğu koltuğun yastiklarini gece yediği çerezleri içtiği suyu çıkardığı çorapları kumandalari priz ve şarj aletini gazeteyi bornozu onun yattığı yerin 2 metre etrafindan topluyorum

ben erken yatıyorum bazen..erken dediğimde 12 de falan..maç özetlerini yorumlarını izlediği için benden sonra yatıyor..

bende fırsat oldukca derim kv'ye ironi yaparak 'ne güzel alıştırmışsın pijamasını bile fırlatıp atıyo oğlun' diye :KK54:

ohh iyi diyorsun..bende diyorum..hatta demekle kalmıyorum bazen yakınıyorum bu konudan...hakediyorlar..

Back
X